Tala Fou

Faia o se faʻasalalauga i le faʻavae o le Siberian faʻaaliga-saʻo

I le faaiuga o Mati 2014, o le a faʻaauau le fonotaga lona 4 o le faʻafanua i Krasnoyarsk. O le a avea o se vaega o le lalelei ma le faʻaalia o faifaatoaga "Siberian Cottage".

I le faʻamoemoe i le vaitau o le tautotogo-taumafanafana o le 2014, o le Union of Gardeners and Gardeners of the Krasnoyarsk Territory o loʻo umia le isi faʻasalalauga o tausaga taʻitasi, Sibirskaya Dacha. O le a faia lelei mai le aso 27 o Mati i le aso 30 Mati.

O se tasi o vaega autū o le mea na tupu o le 4th landscape conference. O le a aofia ai: le Union of Architects of the Territory, o le atunuʻu o le taulaga "Office of Green Construction", o le nofoaga mo tupulaga talavou, o kamupani "Gardens of Babylon" ma "Krasnoyarsk Fair".

Ua fuafua e talanoaina ni mataupu autu se lua i le tulaga o le galueaina o togalaau ma le faʻalapotopotoga.

  1. Muamua o le sauniuniga mo le Universiade a le Lalolagi, lea o le a faia i le taumalulu o le 2019. O i latou o loʻo i ai o le a latou mafaufau i suiga uma o le siosiomaga faʻapitoa ma le fausiaina o nofoaga faʻafiafia ma le faʻafiafiaga ma le amanaʻia o le tau i le itu i matu.
  2. O le lomiga lona lua o le konafesi o le a paʻi atu i luga o le setete o teritori o le lotoifale, faapea foi i talaane o aoga a tamaiti (aʻoga, matata). E taua tele le tupulaga laʻitiiti mai le laʻititi o le matutua o loʻo siomia se laufanua manaia ma faigofie.

O faʻafitauli o atinaʻe a le atunuʻu o le a le tuua e aunoa ma le gauai. O tagata e nofo i fale o le a latou iloa e uiga i le laufanua lata mai, mamanu ma le fausiaina. Soo se tasi o le au asiasi i le konafesi o le a latou mauaina faamatalaga taua ma taua mo i latou lava.