O le togalaau

Malosiaga mo fatu ma fualaau

O le vailaʻau e faʻaleleia atili ai le tupu o laau E faia Energen mai le koale enaena. O le mea lea, e mafua mai i le faʻaleleia o meaola faʻaleleia. E aofia ai sosoʻo masani o le silika, mea malie o le humic, sulfur, macrocells. O Energene o se mea e fiafia i le siosiomaga ma sili ona tamaoaiga, e masani lava e leai se faʻalavelave faʻaaogaina. E mafai ona faʻaaogaina faatasi ma isi fomaʻi ma vailaau e tineia ai manu faalafua. O fualaau faasaina ei ai se aafiaga lelei i luga o laau toto, faateleina ai lo latou tetee atu i tulaga le lelei (o le kiona, masusu tele o palapala, meaola faalafua, faamai).

Energen o loʻo faʻaalia i uiga nei:

  • vave fatu fatu;
  • manuia manuia o fualaau i le taimi o le gaosiga;
  • faʻaleleia lelei o fua lelei;
  • gaosia le siitia o le tusa ma le 40%;
  • faaitiitia o fua o faatoaga e tusa ma le 10 aso;
  • faaitiitia i fua o fualaau aina;
  • faateleina le maualuga o vitamini ma meaʻai.

O le fualaau faasaina e mafai ona faʻaaogaina lelei mo ituaiga uma o mea totō, e amata i le pulupuluina muamua o le pi i le amataga o le tautotogo ma faaiu i le pulupuluina o apu, cherries, pears ma isi fualaau aina. E mafai ona faʻaaogaina e pei o le faʻamaʻi. Afai e oʻo lava i sina vaega tele o fualaau faasaina e ulu i le eleele, e amata ona gaosia lelei le humus, lea e talafeagai mo le lelei ma vave le atinaʻe ma le matuitui o laau. O le fufuluina o fatu i le sauniuniga e malosi tele aʻo lei totoina le sao i le saoasaoa ma le toeititi atoa le 100% o le germination, ma e maua ai foi se faʻaosofiaga mo le faʻaleleia atili.

Suʻe manuia le malosi o meaʻai i totonu. E fesoasoani i le tau faasaga i faʻamaʻi faʻaleagaina, faʻaleleia le puipuiga ma faʻaleleia le tulaga o vailaau faʻamaʻi, faʻamalosia le ola lelei o fugalaau i totonu i le taimi o le gaosiga, ma fesoasoani ia sili atu ona ola i le taumalulu.

Faʻaogaina o le malosi mo fualaau

Malosiaga mo laau toto e faʻaaogaina e avea o se metabolism (metabolism in cells). E fesoasoani i le malosi o le atinaʻeina o faʻatoʻaga ma faʻalautele ai lona malosi i le taimi atoa o le olaga. O le faʻaaogaina o le malosi mo fualaau e faʻaalia ai ona aʻafiaga eseese i luga o fatu, palapala, vai, fualaau. Talu ai ona o na tulaga lelei, ua faʻaaoga ai se stimulator tuputupu aʻe e:

  • faʻaagaoioia se numera tele o microorganisms o le eleele, e mafua ai le vave faʻaosoina o le humus;
  • faʻaleleia mea tau vailaʻau o le susu lea na maua i le palapala;
  • faaleleia eleele, faaleleia lona fausaga;
  • faaititia le eletise o le eleele, faateleina le taua o mea taumafa o le eleele;
  • puipuia le masima, masini mamafa, fulufulu ma isi mea leaga mai le ulu atu i sela laau;
  • ia faateleina le sapalai mai le eleele e totō ai suauʻu o mea aoga aoga talafeagai e saofagā i le tuputupu ae malosi;
  • faaitiitia le afaina o toega o vailaau e tineia ai manu faalafua i totonu o le laau toto;
  • faateleina le fua o le fatu o fualaʻau, fualaau faisua, fua o fualaau aina e tusa ma le 30-40%;
  • faaitiitia le vaitaimi o le tuputupu ae ma le matuitui o le laau pe a ma le 10-12 aso.

E mafai ona e amata totoina vine ma foliga mai o lau muamua. O le taimi lona lua e faʻapipiʻiina ai pe a maeʻa le 12-14 aso.

O le faʻaaogaina o Energene i le faagasologa o le totoina o fatu laau lelei e afaina ai i le tulaga o le kenera, ma o lea o loo lafoina i luga o le filifili i kopi nei.

O le faʻaaogaina o se mea e faʻaleleia ai le tuputupu ae e mafai ona mafaufau i ai auiliiliga.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Energene Growth Stimulator

E faʻatatau i le faʻamoemoe, e mafai ona avea Energen ma ituaiga e lua:

  1. vai;
  2. i capsules.

E sili ona lelei le faʻaleleia o le tuputupu ae o le suavai mo le gaosia o fatu ina ia faʻaleleia ai o latou germination, faʻapea foʻi ma fesuiaiga i le vaitaimi o le fausiaina o le laau. E faʻalagolago i le ituaiga o laau lava ia lea e tatau ona faʻaaogaina ina ia mafai ai ona gaosia fatu ma laau toto.

O le fua faatatau ma le fua o Energen i le aofaiga o le vai ma le vaega o le fanua lea e totoina ai fatu laau e pei ona taʻua i lalo:

  • E mafai ona faʻateleina le tikeri o le tuputupu ae ma le atinaʻeina o fualaʻau fualaau e ala i le faʻaaogaina o se vaifofo o le tolu lita o le vai ma le lima mililiters o Energen e totō (pe tusa o le tasi sipuni). O lenei tali e tatau ona lava mo se vaega e oʻo atu i le selau sikuea mita;
  • ina ia mautinoa le maualuga o le tuputupu ae o laau, e tatau ona fai togafiti, fatu poʻo aʻa aʻo lei totoina. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se vaifofo sili atu ona fofo - i le tusa o le afa-lita o vai e te manaʻomia e sasaa ai le sefulu mililiters o le stimulator growth;
  • mo fatu o laau totő ei ai le mamafa e oʻo i le sefulu kalama, o loʻo i ai se faʻamasinoga o Energene i totonu o le vai - e iva lamala o se mea e faʻaleleia ai le tuputupu ae e tatau ona faʻafefiloi i le limasefulu mililita vai.

Fertilizer Energen mo laau totō i capsules, masani ona faʻaaoga pe a faʻaputuina laau totō. E aoga uma ma teuteuina. I le faaopoopo atu i le fausiaina, e faʻaaogaina foi e le au fai togalaau ma faʻatoʻaga togafiti e faʻaleleia ai ma felafolafoaʻi ia faʻavae ma laʻau o tipu. O mea uma mai le pusa e sasaa mai i totonu o le vai ma faʻasusu (o lenei mea e saofaga i le vave faʻaitiitia o tioata). O le faʻatupulaia o le tuputupu ae e faʻaolaina ai i kapula e faʻalagolago i le ituaiga o galuega ma laau totō.

I faʻatonuga a Energene - o loʻo i ai fautuaga mo le faʻavasegaina o mea o loʻo i totonu o le tasi capsule i le tasi lita o le vai. Ina ia fufuluina fualaau faisua po o fugalaau, o le fofo o le a lava lea mo se vaega pe a ma le 35-40 m2. Afai e te manaʻomia le totoina o laau, o le a lava lenei vaifofo mo se vaega o le 2-3 mita sikuea.

Ina ia taunuʻu maualuga, e manaʻomia ona sosoloina laau e le itiiti ifo i le 5-6 taimi i le taʻitasi, e faʻatatau i laʻasaga o la latou atinaʻega:

  • ao le i fuga;
  • le vaitaimi pe a uma ona fuga;
  • le faavaeina o uluai ovaries;
  • vaitaimi o le atinaʻe malosi o fua.

O mea o loʻo i totonu o le capsule o loʻo faʻaaogaina foi i foliga masini. E mafai ona faaopoopo i le faapalaga, faapea foi ma le sapalai sao i le nofoaga ua saunia mo le totoina.

Energen o se togafiti masani, faʻaleleia le siosiomaga ma lelei tele. E mafua mai i sauniuniga masani o se tupulaga fou, e lauiloa mo le maualuga aupito maualuga i totonu o oloa tutusa. O le faʻamanuiaina o tulafono uma mo lona faʻaogaina, e mafai ai ona e ausia le mea e manaʻomia i le togalaau.