Laʻau

Epikopo (ola ola) tausia ma tausia i le fale

O Epikopo e aofia i le ituaiga o Aizov. E iloga i latou i le ituaiga, lapopoa, laititi ma le lanu. O laau toto e talitutusa ma le tasi ma e masani lava e na o tagata tomai faapitoa e mafai ona fuafua la latou sootaga i soʻo se faʻaitiitiga.

Talu ai o "maʻa ola" e fetaui lelei lava i le siosiomaga, e mafai ona latou suia o latou malu ma taofi le vevela tele. Botanists e iloa le eseesega o ituaiga eseese o tusi eseese, ae na o le toasefulu o latou e mafai ona ola i le fale.

Faamatalaga lautele

I le vaomatua, o laau toto e ola i le toafa o Aferika i Saute Aferika. E mafai foi ona maua i sautesisifo Aferika. Latou te ola i luga o papa papa po o vaega i le eleele eleʻele. E tele taimi e lanu sinasina ma e faigata ona vaʻavaʻai i totonu o maʻa pe a latou natia mai le vevela.

O Epikopo e lelei le ola. E mafai ona latou ola e tusa lava pe leai ni isi laau. I le ao, latou te mafai ona tulaʻi i le limasefulu tikeri o le vevela, ma i le po o se pa'ū taua o le vevela, o lea latou te le fefe ai i suiga o le vevela.

E oo lava i se tagata e amataina vine e mafai ona tupu nei "ola ola" tulagaese. O le mea lea, afai e te filifili e maua ni tusi pese, ia mautinoa ia faia. O le a latou teuteu lau fugalaau ma tuʻuina atu i ai se paʻi sili.

Eseese ma ituaiga o tusi pese ma ata ma igoa

Epikopo Leslie - o le ituaiga sili ona lauiloa mo le tuputupu ae o le aiga. O se tamaʻi ituaiga o vaʻalele ma ni paʻu lau laʻau laiti laititi e oʻo i le 2 senitimita. E mafai ona i ai i le laau ni lanu piniki, mumu, lauulu ma le kofe. O le vaega pito i luga o le "maa ola" ua teuteuina i ofu matagofie e pei o se fetu. O le tele o meaʻai e maua ai se mea manaia, manaia ma se paʻepaʻe paʻepaʻe pe samasama.

Tusi lesona Aucamp - o le tele o suimui, lea na faaigoaina i le tagata suʻesuʻe mai le Aferika i Saute Juanita Aucamp. Vaega ole laʻau laʻau e oʻo atu i le lautele e oʻo atu i le 3 senitimita. O Epikopo ei ai le pito i luga. Laʻau lanu meamata lanu meamata, lanu uliuli poʻo le lanu uliuli. O le vaega pito i luga o papatusi lau o loʻo ufiufi i lanu lanu. O le lumen i le va o le lobe laau e loloto. Mai i lea mea e foliga mai o le tele o le lanu samasama ma se manogi manogi.

Tusi lesona Optics - o laupepa laupepa o lenei ituaiga o pailani e oʻo atu i le umi e 2 senitimita. Latou te le maeʻa maeʻa ma maua se vaʻaiga loloto. E mafai ona i ai i le suʻelaʻau se uila po o se lauulu-lanumeamata. E i ai foʻi ituaiga o fugalaau vine. O le tele o mea e tutupu, e lanu papaʻe ma sina manogi itiiti.

Tusi a Pseudotruncatella - o laulaʻau o le laau o loʻo i ai le lautele e oʻo i le 3 inisi senetimita, ae o le palatini lava ia e oʻo atu i le 4 senitimita. Pepa laulaau e mafai ona piniki, enaena pe lanu. Ua teuteuina i se matagofie matagofie o laina ma togitogi. I le va o le laau lobes o loʻo i ai se vaʻaiga loloto, lea e aliali mai ai se lapopoa lanu mumu i le taimi o le fugalaau.

Epikopo Olive Green - i le maualuga, o le laau e oʻo atu i le lua senitimita, faapea foi le lautele. O laʻau e le manaia, e ono iai se paolo olive poʻo le enaena ma ni togitogi poʻo ni taʻavale. Mai le vaʻaiga loloto o loʻo i le va o vaeluagaʻau o le suauu, o le tele o mea e tutupu mai o se paʻu samasama, foliga mai o se chamomile.

Epikopo Marble

O lenei igoa na filifilia mo lenei ituaiga aua o le pito i luga o papatusi laupepa ei ai se mamanu e le masani ai. O le laau o loʻo i ai se kiona lanumumu. Pepa lapoa i le lautele e oʻo ile 2 simita. Inflorescences e papaʻe, lapoa ma se manogi manogi.

Tusi a Brown Brownish - foliga vaaia e pei o se maa moni. O lapisi lapoa e lapotopoto ma maua ai se lanu uliuli-enaena ma manua ma tootoo io latou luga. O le ogalaau o le vaimalie e oʻo atu i se maualuga e 3 inisi. O fugalaau e tele, samasama, chamomile.

Pepa pepa - o le tele o le laau e 2.5 simita. E lua laulaʻau lauulu lanu mumu lanu enaena. O le vaega pito i luga o laupepa laupepa e tele vao ma papilla. O le lanu samasama po o le moli o le fugalaau e iva le 4 inimita. Faatasi ai ma le matua, e amata ona tupu le vavao, ma tuu atu ai itu laau.

Epikopo Matagofie - O le maualuga o le laau e 5 simita, ma le maualuga e 3 centimita. O le lanu o le solo o le tan. O le vaega pito i luga o laupepa laʻau o loʻo faʻafeiloaʻi. O se vaʻu papaʻu e pasi i le va o vaʻalele epikopo. Ia Setema, o le aganuu e amataina le vaitau o le fugalaau ma tele, manogi, paʻepaʻe paʻepaʻe e aliali i luga.

Tusi a Evagelia Sese Truncated - o le laau e oʻo i le maualuga e oʻo atu i le 4 simita. O paʻu lapoa e iʻu i le 4 simita le lautele. O lo latou malu e mai i le lanu enaena ma enaena i lanu piniki. I luga o laulaau o loʻo i ai se mamanu tulaga ese o laina ma togitogi. O le va i le va o pusi laulaau e loloto. Inflorescences e tele, auro auro.

Tusi Vaeluaina

O pepa laulaʻau o lenei ituaiga e le tutusa ma isi tusi pese; e vavaeʻese i latou i se vaʻaiga loloto. E i ai la latou lanumeamata lanumeamata ma togitogi gutu. O le lau o laulaau e faguina. O le maualuga o le toto e oʻo i le 2.5 simita. Ia Setema, e maua mai ai laʻititi laʻasaga samasama i luga o tusi pese.

Tusi a le Soleros - o le lapoa o papatusi pepa e oʻo atu i le 3 senitimita, ma lona maualuga e 2.5 centimita. O le pito i luga o le palamole e laugatasi ma ei ai le olive olive i togitogi pogisa. Inflorescences e paʻepaʻe, lapoa ma se manogi manogi manaia.

Epikopo Mix o se tuufaatasiga o le tele o ituaiga o tusi pese. O se vaega o tagata suʻalele e foliga mai e faʻalelei tele ona o le tele o lanu o laupepa laʻau ma mamanu i luga o latou.

Tusi a Bromfield - o se mea faʻapitoa faʻamaonia e toetoe lava a leai se mea. O ona lau laupepa ei ai foliga faʻapitoa, o laulau lanu ma lanumeamata-lanu enaena, lanumeamata, lanu mumu poʻo le paʻepaʻe. O pito i luga o laulaau e ufiufi i ni togitogi laiti. Inflorescences e lanu samasama, lapoa ma se manogi manaia.

Tusi a Epikopo Cole - o le laau e oʻo i le maualuga e oʻo atu i le 3 senitimita. O ona laupepa matala e iai se lanu oneone ma manulele uliuli enaena. E tele lapisi, samasama ma se moli, mea manogi manaia. Fuga mai i Setema.

Tusi lesona Compton - o laulaʻau afa-lau lanu lanu enaena ma lanu malulu mama. Inflorescences e tetele ma e le masani ai ni peti ei ai ni lanu samasama ma se nofoaga tutotonu papaʻe.

Tusi a le Bishops Dinter

O le laau o loʻo i ai laulaʻau laulaʻau o se lanu uliuli-kalaula ma se pulou i le ogatotonu. O le pito i luga o laulaau e ufiufi i ni pogisa ma ni laina lamolemole. Inflorescences e tele, auro auro.

Lisi o Epikopo - O lenei ituaiga o mea suamalie o loʻo i ai laulaau eseese eseese ma se maualuga e oʻo atu i le 3 senitimita. O le pito i luga o laupepa laʻau e ufiufi ma ufiufi i fasi lau lanu uliuli lanu tele. O mea leaga o le laau e tele, o le auro ma se manogi manaia.

Epikopo Dorothea - o se faʻalauteleina o ituaiga o tusi pese. E oʻo atu i le maualuga o le 1 centimita le maualuga. O pepa laupepa e talitutusa ma le feldspar poʻo le quartz, o loʻo tupu aʻe ai le laau. I le taimi o le fugalaau, o fuga lanu samasama lamolemole susulu mai i le va o laulaau lau.

Franz Lithops - o le laau e oʻo i le 4 centimita le maualuga ma e pala, o laʻau o le olive olive ma le sinapi i luga. Fuga mai i Setema ma lanu paʻepaʻe pe samasama tetele ma se manogi manaia.

Ulutala ole ulu - i le vao e ola i le toafa o Namibian. E lanu enaena lauulu lanulaula-enaena, i luga o le pito i luga o loʻo i ai se mamanu felafolafoaʻi e aofia ai lanu enaena. Inflorescences e papaʻe papaʻe pe samasama.

Lisi Faʻasalalauga - o le laau e oʻo i le maualuga e oʻo atu i le 3 senitimita. E i ai ni laulaʻau paʻepaʻe-sinasina ma se lanu enaena e le masani ai i luga o latou pito i luga. Mai se tamai kiliva i le va o laulaau i le amataga o le tautoulu, ua aliali mai le tele o lanu samasama samasama.

Epikopo le fale tausi

Epikopo o ni aganuu le lelei, ae mo i latou e tuputupu ae ma atiina ae, e tatau ona latou fatuina le microclimate talafeagai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e iloa le mea tonu lava e mafai ona e tuu ai le fagu i le laau, auala e inu ai, o le a le ituaiga o moli ma le vevela e faia i le aʻoga ma le tele o isi mealilo mo le tausiga o lenei mea fiafia fiafia.

Masalo o le mea sili ona taua i le galueaina o "maʻa ola" o le susulu ma le nofoaga o le ulo. Talu ai i totonu o le natura natura o vaʻalolio e ola aʻe i nofoaga e susulu ai le la, i le fale e tatau ona lava le malamalama. Mo suʻalele, e sili ona lelei le filifilia o se nofoaga o le a susulu pe tusa o le fa itula i le aso.

Folatalafaga fautuaina le tuu o pusa i "ola ola" i le itu i saute po o sisifo, lata i le tioata ina ia aua nei toe fesuiaʻi. I le taumalulu, o le a itiiti lava le la, e tatau ona e faʻaogaina se paʻulaʻau e faʻamalamalama atili ai le malamalama.

E le taliaina e Epikopo le ea malulu, o lea latou te le manaomia ai le suʻeina ma le lotomaualalo e tuu i tafatafa oi latou. Ae ui i lea, o le tele o le ea fou e taua mo i latou. O le mea lea, o le potu o loʻo i ai laau e tatau ona faʻailoaina i taimi uma.

Tulaga o le vevela mo maʻa ola

E sili atu le faigofie i faifeʻau ona faʻafeiloaʻi le lamala nai lo le faʻaitiitia o faʻamaoniga o le vevela. E le fiafia foi tagata suʻapala i le faʻaitiitia o le mamafa o le ea. I le tautotogo, mafanafana, ma seia oo i le ogatotonu o le autumn, pe a ola malosi le laau ma fua, o le vevela e tatau ona mai le +20 i le +25. Mai le ogatotonu o le autumn seia oo i le faaiuga o le taumalulu, e tatau ona faaitiitia le vevela i +12 +15 tikeri.

Talu ai ona o le vavao e pei o le vevela o le vevela, o le mafanafana o le vevela i le taumafanafana i le ao e tatau ona +25, ma i le po +15. O le faia o lenei mea e matua faigofie lava, na o le faʻamamaina o fugalaau i luga o le fola mo le po. I le tau malulu, pe a amata ona malolo le masina, o le a le manaʻomia ia taualumaga.

O le foliga mai o le laau ma lona tulaga le lelei, ia faatosina ai le tele o fai togalaau. E le gata i lea, o le fausiaina o tulaga lelei mo le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o "maʻa ola" o le a le faigata. O le mea lea, afai e te manaʻo e maua lenei aganuʻu fiafia, lagona le saoloto e faʻatau ma tuputupu ae, aua o le a itiiti se taumafaiga ma taimi e te maua ai.

Aptenia foi o se sui o le aiga Aizova. E faʻatupulaia pe a e alu i le fale e aunoa ma le tele o le afaina, pe afai e te mulimulitai i tulafono o tekinolosi taufaatoaga. O fautuaga talafeagai uma mo le tuputupu ae ma le tausiga o lenei laau e mafai ona maua i lenei tusiga.

Faʻasalalau tusi pese

E ui lava i le mea moni e faapea o vaʻalolisi o laau toto e gafatia ai le laʻau, aʻo latou faʻaputuina le susu i laʻau laʻau, o le vevela tele o le eleele e mafai ona oʻo atu ai i le oti o maʻa ola, e pei lava o le tele o lona ola. Mo lenei mafuaaga, o le fafagaina e tatau ona matua matauina.

Mai le ogatotonu o le tautotogo e oʻo i le taufaʻaiuiuga o le autumn, e tatau ona fafaga vai i le vaiaso. Afai o le a amata ona sosoʻo pepa laulaʻau i le ao, ona le lava ai lea o le susu. Faatasi ai ma se faafitauli talitutusa, e tatau ona faateleina le fausiaina o vai.

I taimi o vevela vevela, e tatau ona e mataituina ma le faaeteete le susu o le palapala ma taofia mai le mago. I le taimi o suiga o laulaʻau laupepa ma faailoga o faailoga, e tatau ona faʻateleina le suavai, faia faʻamalosi faʻamaʻi ma i latou.

I le amataga o le taimi o totoe, o lona uiga, i le taimi o le taumalulu, e le manaomia le faguina o le laau. E tatau ona toe faʻaleleia le va i le ogatotonu o Fepuari, ae ui i lea, e tatau ona faʻaitiitia lona masani ma le voluma. Ua lava lea e faʻamamaina ai le eleele i se mea faʻapala pe a tasi i vaiaso uma.

Ole taimi ole fafaga e tatau ona faʻateleina pe afai e le tatalaina le lili i le va o laulaau. Pe a faʻafeinu, e tatau ona faʻamautinoa e le ulu atu le vai i totonu o le uʻamea ma i le itu o le pupuʻu, a le o lea o le a taʻitaʻia ai le la ma le pala.

Faʻasusu masani faʻafefe, faʻa-tasi i le masina, e tatau ona liligi atu vaʻalele, faʻataʻitaʻi le vaitau timuga, lea e masani ai mo tulaga masani. O sea faigamalo ei ai lona aoga aoga i le atinaʻe o aʻa.

E tatau ona amanaia le mea moni e faapea, o le faasusuina e afaina ai foliga vaaia o le laau. Afai e tele le susu, ona amata loa lea ona faaputuputu i papatusi laʻau tuai, lea ua uma ona ola mai. O se taunuuga o lenei mea, o le a le oti i latou ma faʻalavelave ai foliga masani o le laau.

Soʻo mo le vaʻalele

Afai e te faʻatau se mea i totonu o se faleoloa, e tatau ona e taofi i luga o le eleele mo le kulupu poʻo le cacti. Aʻo sauniuni i se tulaga tutoʻatasi, faʻafefiloi pepa ma faʻafefete le eleele ile tutusa tutusa, faʻaopoopo le ½ vaega o le omea ma le tasi vaega o le oneone laititi.

I le pito i lalo o le ulo, e taua tele le faapalapalaina o le alavai, ma le pito i luga o le eleele faataamilo i le laau e tatau ona faatumu i le oneone laititi, lea e taofia ai le pala o le aʻa ma le laau atoa.

Faʻasalaga faʻafeiloaʻi

E tatau ona gaosia meaʻai pe a leai ni aʻa i totonu o le ulo, ona o le mea lea e le toe ola ai laau. A o le toe gafa, e tatau ona siaki le tulaga o le "maa ola", aua e faalagolago i ai pe o le a mafai ona faʻafeiloaʻi le faiga.

O Epikopo e tatau ona i ai se lanu malulu e aunoa ma ni mea. O le eleele faʻafeiloaʻi e tatau ona tutusa ma le taimi muamua. Afai e ese, ona mate ai lea o le laau, ona e matua le lelei lava ona fetaui i tulaga fou.

O le sui mo le totoina o suauu suavai e tatau ona aofia ai le tele o vaega, ma ia aoga ma lelei. E sili le saunia o oe lava mea galalaʻau. Mo le mafuaʻaga lenei, e tatau ona ave se tasi o vaega o peat and ground sod, tasi ma le afa vaega o le vaitafe o le vaitafe ma vaega e lua o le piliki mumu paʻu. E le tatau ona i ai se maʻalaʻau i le palapala.

I le pito i lalo o le fagu e te manaʻomia e tuʻu ai le oneone laititi e faʻalauteleina, o le a mafai ai e aʻa ona manava ma o le a le mafai ai ona faʻaputu le vai. A maeʻa le faʻavasegaina, o le pito i luga o le eleele e tatau ona ufiufi i laumei matagofie ina ia toe faʻaaogaina ai "maa ola" le natura o le tuputupu aʻe o le natura.

Pots mo tusi pese

E tatau ona totoina Epikopo i totonu o se ulo e iai le lautele ma le maualuga. E sili atu pe a fai o se ipu omea.

O le gaioiga e faia i vaega, talu ai o tagata taʻitoʻatasi o loʻo tutupu aʻe nei mea vaivai ma e le fuga.

Faʻasalaga o Epikopo

Ua fafagaina Epikopo i fomaʻi mo le cacti. Ae ui i lea, e tatau i le tagata fai fualaau faila ona manatu o le faʻaleagaina o le faʻamaʻiina o se mea lamatia, talu ai o "maʻa ola" latou te sosolo malie lemu, o le sili atu o le faʻamalolo i le palapala e mafai ona faʻaumatia ai i latou. Mo lenei mafuaʻaga, o laʻei pito i luga e tatau ona matua faʻamalosi i le fualaʻau o loʻo faʻaalia i luga o le afifi.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le ofuina pito i luga, e mafai ona e teuina le laau i le mataupu pe a amata ona mou ese laupepa laulaau ma suia foliga. E leai se mea e tatau ona faʻafefeina ai le laau.

Na o le tasi lava le mea e tupu pe a tupu le laau toto i se nofoaga e tasi mo se taimi umi e aunoa ma se toe gaosi. I lenei tulaga, o le laʻei pito i luga o le a avatu ia te ia mea uma e tatau ai mo le tuputupu aʻe ma le atinaʻe.

Fugalaau vavalo

O "maa ola" e amata ona fuga mai i le tolu tausaga talu ona totoina pe totoina, o le taimi o le fugalaau e pau i le amataga o le tautoulu. Muamua, o nisi laau mai le kulupu e fuga mai, ma o tausaga taʻitasi e amata ona tuʻuina atu i ai mea fou.

O aʻafiaga e afua mai i le fusi i le va o pepa laulaʻau. E masani lava o latou lapoa, o foliga vaaia e foliga tutusa lava ma le chamomile, maua se paʻepaʻe paʻepaʻe po o le samasama ma se manogi manogi manaia. O le vaeluaga o pusi e sefululima aso.

E matala mai tumutumu mo le afiafi ma latalata i le po. E tatau ona maitauina, i lalo o le malosi o le susulu o le la, e mafai ona liu piniki paʻepaʻe, ma samasama - lanumumu.

Faʻasalalau faʻasalalau

Trimming "ola ola" e le manaomia.

Ae peitai, ina ia faatumauina foliga vaaia teuteu o le laau, e tatau ona aveese mea e faaleagaina ma pepa laulaau vaivai.

Faʻaleleia le vaitau o taumalulu

I faʻasalalauga, o le taimi tumau e faalua i le tausaga. Muamua e amata pe a suia ia pepa. I le taimi nei, o le laau o le a faʻagesegese ai lona tuputupu ae ma le atinaʻe, ma tuʻu ai ni faʻaagaga mo le totoina o laulaau fou.

O le lona lua e oʻo mai pe a uma le fuga. I le taimi lea, o "maʻa ola" o loʻo toe fausia i luga o se isi eletise. O lenei vaitau e tumau mo le masina.

I nei vaitaimi e lua, o le tasi e paʻu i le tautotogo o le autumn ma le taumalulu, e tatau ona tulituliloa ia tusi pese i se auala faapitoa. E tatau ona e matua lafoaia le fafagaina ma fafaga. E manaʻomia lenei mea ina ia aveesea le avega mai le aʻa, o lona malosi gafatia i lenei vaitau ua faʻaitiitia. Ma afai e te le taofi le fafaga ma le fafagaina, o le a mate le laau mai le fesuiaʻi o aʻa, pe mai i le tele o le faʻalaʻau.

Ina ia mafai e le aganuu ona malolo lelei, o le fagu e tatau ona tuʻuina i totonu o se potu susulu, vavalalata ma mago, puipuia mai faʻataʻitaʻiga.

Epikopo pupu fatu toto i le fale

Epikopo e faʻalauteleina i le tele o tulaga e fatu, ae afai e manaʻo ai, e mafai e le tagata faʻatoʻaina ona vavae ese le tama teine ​​mai se tina tele, totoina vave i se nofoaga tumau o le tuputupu aʻe.

A o faagasolo le faʻaleleia o fatu, o le luluina o tusi pese o loʻo faia ia Mati i se faʻafefiloi eleele e aofia ai piliki piliki, palapala palapala, turf, quartz sand ma le omea. O le tele o mea uma o loʻo i le lalolagi e tatau ona i ai se piliki ma o le oneone, o isi vaega o loʻo faia i vaega tutusa.

A maeʻa ona saunia le masini, e sasaa i le vai fefe, fefiloi ma tatala. I totonu o le tane mo le lūlūina o meaʻai fatu, o le faʻaleleia o le alavai e faia i le fulafula lautele, ona faʻapipiʻi loa lea o le masini tapena.

Faʻatoʻaina o Fatuga Epikopo

A o le totoina fatu i le palapala, e tatau ona fagogo i le vai mo le 8 itula. Faafetai i lenei mea, o fatu o le a faasolosolo vave ma ola lelei. E tatau ona fufuluina ia latou susu, faʻamago e le talafeagai. Afai e te musu e teʻi, o le a tulai mai ai ni aʻoaʻoga leaga.

Tui fatu i le fogaeleele, ae le o le fufuluina oi latou i se palapala palapala. A maeʻa le faʻagasologa, e tatau ona ufiufi le fagu faʻatasi ai ma pisa ma se ata tifaga ma tuu i se nofoaga mafanafana.

O le fua o le vevela mo laau toto e tatau ona mai le +25 i le 30 i le ao, ma mai le +15 i le +18 i le po. O aso uma lava, e tatau ona faʻaaogaina se atigipusa i vaʻalele mo le 10 minute. E manaʻomia le faʻaleleia o le eleele i le faʻaaogaina o se moli pe a maeʻa maeʻa. O fatu e amata ona tupu i le 10 aso talu ona totoina. A maeʻa ona totogo, o le a manaʻomia ona faʻagaoioi laau e 15 minute i le aso.

E tatau foi ona aloese mai ata ma le susulu o le la i luga o manu laiti. A oʻo i le maualuga o "maʻa ola" e oʻo atu i le 1 centimita, e tatau ona mulimulu le fogaeleele ile laʻau eleelea. I le puipuia o le faʻalelei mai le atinaʻe, e tatau ona togafitia le eleele i se vaivaiga vaivai o le manganese mai lea taimi i lea taimi.

A maeʻa le ono masina, o le a amata ona suia e laau ia lapisi lau. I le taimi lea, e tatau ona taofi atoa le faʻasaina. E mafai ona faʻatulagaina i totonu o le tausaga le totoina, totoina o laau laiti i le eleele lava lea e tasi o le eleele lea na totoina ai. O le ipu e tatau ona lautele ma maualalo. E sili ona lelei i le faʻaaogaina o vaʻalele i vaega, o lea o le a latou ola vave ma fuga tele.

Maʻi ma meaʻai

O se taunuuga o le le tausia lelei, e masani lava ona avea faʻasalalauga ma faʻamaʻi pipisi e pei o le apogaleveleve ma siaki aʻa.

Afai na iloa e le tagata failaisa Na amata ona maanuminumi ia pese, ona lavea ai lea oi latou e le apogaleveleve. E faʻamauina i luga o le laau, pe afai oi totonu o se palapala eleelea pe le lelei foi. E mafai ona e faʻamalo ese le meaʻai e ala i le togafitia o faifeʻau ma le faʻaaogaina o le iniseti o Aktara e tusa ai ma faatonuga i luga ole afifi.

O le osofaʻiga i "maʻa ola" o le aʻa o le aʻa e tupu i le taimi o le vavalalata pe a oʻo ina vaivai tele laau. O le puipuia o le aganuu mai lenei meaola, e tatau ona togafitia i le fualaau faasaina "Mospilan" e avea o se siama, talu mai Epelu e afaina i se anufe e toetoe lava a le mafai ona laveai, o se taunuuga lea na latou fano ai.

Faaiuga

"O maa ola" o se aganuu tulaga ese lea e faigofie ona tupu i le fale, e mulimuli i le tele o tulafono.

O le faia o se microclimate pito sili ona lelei mo le laau, e faigofie ona e mauaina lenei aganuu le masani ai i lau faaputuga fugalaau, lea o le a avea ma mea taua ma le faamaualuga o se tagata e fugalaau.