Fale taumafanafana

Tatala mo le faʻavaa mai Saina - o se tali tuusaʻo i faafitauli faʻalavelave

O sikulima poʻo popo Europa o mea e sili ona fiafia i ai le tele o faletalimalo i le vaitaimi o le faasaoina. Ae pe a oo mai le taumalulu, o le a avea a latou tane ma tagata moni titania. O le a le tele o taumafaiga latou te faia e tatala ai a latou pele e sili ona fiafia i ai poʻo ni manoa mananaia. Ae ui i lea, o le a sili atu le faigofie o le olaga pe a fai e le faletalimalo se avanoa faʻapitoa e faʻapipiʻi mai Saina. O le a ia mafai saʻo ona ave o ia i le nofoaga tatau i fale uma.

O nifo e matua fufusi i luga o le uamea. Ae ui i lea, ei ai taimi latou te paʻu ai i luga o se lamolemole lamolemole. O le mea lea, e tatau ona e faʻaogaina ma le faaeteete le masini ina ia e le faʻavaivaia oe lava.

O le togafiti faʻataulāitu o se mea e le masani ai

O le tulaga tulaga ese o loʻo i ai se faʻailoga vaapiapi tele. Ae paga lea, e le mafai ona faʻaaoga i se isi pisinisi. O lenei mea faigaluega o loʻo i ai se faʻamatalaga pupuu. O se tagata e matala fiafia e aofia ai:

  • o se mea paʻu palasitika e tu latalata i luga e faasino i le vaalele;
  • nofoaga faʻapitoa (faia i le umi ma le uʻamea);
  • aveeseina o nifo ma nifo taua.

Ina ia faʻaaogaina e tatala ai se tapuni puipui tapuni, e tatau ona e vaʻaia muamua le vasega matua. A aunoa ma le toleniina i le taimi muamua, e le mafai ona galue sea taualumaga. Muamua, faʻapipiʻi le masini i luga o se fagu. Faʻatonu e tusa ai ma le tele o le pu. Ma, faatasi ai ma se taumafaiga itiiti, tusi le lima i le faatonuga manaomia. O le faʻaofuofu sikulima e pipii mausali i le masini ma tumau i ona "lima". Ae ui i lea, talu ai ona o na aafiaga tau masini, ua faaleagaina le tapuni.

O le masini e fetaui lelei mo laupepa eseese: o le pito i lalo ifo o le 30 mm ma le maualuga e 100 mm. Soo se fagu o le a tatalaina, e oo lava i se tasi ua fuafua mo le ava malosi.

Faamatalaga aoga e uiga i le tulaga lelei o mea

O le tau o sea tatala i luga o le AliExpress e 467 rubles, na maua ai le 19% o le tau. O oloa e le mafai ona faʻavasegaina e taugofie ona e faia i le uʻamea e le o ni meaʻai. O le faigata o lenei uʻamea e mafai ona mafua mai i le maualuga o le carbon in its alliage. O ia na te faʻaogaina le gaosiga o mea e gaosia ai le gaioiga.

O le 'au e faia i le poli ABS. O le polymer e tolu ona vailaʻau malolosi. O le tuufaatasiga e maua mai ia i latou e tetee atu i fesuiaiga o le vevela mai -40 i le 100 ° C. Faatasi ai ma isi mea, o le meafaitino o loʻo i ai mea e le afaina. I lalo o mamafa mamafa, e seasea ona malepe pe malepe.

O oloa a Saina e tatau ona faʻatau. E leai se aoga e tuʻuina atu ai le 4,200 ruʻu mo se mea e faʻalauiloa pe afai e tatau ona faʻaaogaina i le tele o taimi i le vaitau.