Meaai

Palokiniki Candied - o se mea manaia suamalie

O fualaau suamalie mai pumpkins ma isi fua o fualaau taumafa ia i le kukaina. Faʻasuina fualaau suamalie i le siva ma le faʻamago mulimuli ane, o se mea manaia, i le pito i tua o le mea e maua ai fasi suamalie suamalie.

Mo i latou o loo sailia fualaau mama ma se fausaga o le marmalade, e sili atu le filifilia o ituaiga elekene sili ona masani ai Accord, Aport ma isi. O le aʻafiaga o "fugalaau" e maua mai paluka kulimi, Iapani, Farani.

Palokiniki Candied e aunoa ma ni mea faaopoopo

O i latou oe naunau i le auala e faia ai le uila keke o loʻo ofoina mai se fua faigofie e ave le 1 kilokalama o le moli fua. Afai e te manaʻo e faʻaitiitia le tofo o le pauka i le malosi, e mafai ona e faʻaopopo le 1 lemoni i le tuufaatasiga, lea e tipi i totonu o afa mama ma tuʻu i le pito i luga o le pikinisi gaosi. 300 grams o le suka o le a fesoa- soani e liliu ia kulukini i fualaau suamalie.

Kuka:

  1. Ave ese le pelesi ma se naifi, tipi le polokiniki i le afa ma ave ese fatu.
  2. Otioti le pipi i totonu o tamai kopa.
  3. Ave se fagu, i luga o le pito i lalo ole fasi mea, ma faʻatumu i le suka. O i latou na filifili e faʻafefiloi le paukini ma lemoni e tatau ona faʻaopopo se vaega o lemoni i afa mama. Mo le 12 itula lafo i le pusaaisa.
  4. Tuu le apa i luga o le ogaumu ma faʻapipiʻi mea o loʻo i ai mo le 5 minute. Faʻaavanoa mo le 4 itula i le vevela o le potu. Toe fai faalua le faiga.
  5. Faʻaofi mea faʻasao i totonu o se faʻavevega ma faʻatali seʻi oʻo i le vavave uma o vaitafe.
  6. I le taimi nei, ia saunia le ogaumu e ala i le faʻamafanafana i le 100 tikeri. Tuu se fasipepa o pepa o pepa i luga o se pepa tao, lea e tuʻuina atu ai fasi paʻu. Tuu i totonu o le ogaumu ma faʻagogo mo le 4 itula.
  7. Uʻu suamalie mamago fua ma le paʻu ma e mafai ona e 'ai.

O fualaau suamalie e tatau ona teuina i totonu o se fagu malogo e ufiufi i pepa pepa.

Palokiniki Candied i le sukalati tioata

"Suamalie" suamalie mai lenei fualaau aina e mafai ona faʻaleleia e ala i le ufiufi i le koko mai le koko. O le kapari o Candiki i le fale o le a na o le tasi le melonini e manaʻomia. Mo le siva, e tatau ona e saunia 5 tioata tele o suka ma le 3 ipu vai. O le koko o loʻo taua muamua, i le aofaiga o le 3 tsp., O le a alu i le taamilo. Mo le koko kulimi lava e tasi, e tatau pea ona e ave le 70 karamu o le pata, 8 sipuni tele o suka, 4 sipuni tele o le susu ma le sipuni o le meli.

Kuka:

  1. Fufulu ma paʻu le uuka. Vaevae i ni vaega se lua ma ave ese fatu.
  2. Otioti i ni fasi pepa.
  3. Sasaa le suka i totonu o se fagu ma sasaa vai malulu. Susu le sua suamalie ma tuu i ai le kulukuni.
  4. Taʻu meaʻai mo se minute, tape le vevela. Faʻataga le paluga e faʻaliliu ma faʻafefete i le suka mo le 10 itula. A mavae lenei taimi, toe faʻafefete i se minute. Faia lenei galuega 3-4 taimi. O lea, o le a oʻo atu i le 2 aso. A uma le faʻamafana mulimuli, aveese ia fasipepa ma tuʻu i totonu o se faʻamau e faʻafefe uma le vai mo le 2 itula.
  5. Fufulu fasi pusa suauu ua saunia i totonu o le ogaumu i luga o le vevela vevela mo le tusa ma le 3 minute. Ina ia faia lenei mea, o le uʻamea e ufiufi ai meaʻai, lea e seasea lava ona tuʻuina i ai ni mea e le mafai ona paʻi le tasi i le isi.
  6. Faʻafefiloi vaega uma na faʻamaonia i luga o le togi ma faʻapipiʻi mo le 5 minute i totonu o se fagu.
  7. Faʻaaogā taʻitasi taʻitasi i totonu o se pani ma faʻafefete, ma faʻapipiʻi ai lona luga i le sukalati. Aveese ma tuʻu le fasi pepa e tasi i luga o se pepa tao.
  8. 30 minute i le maeʻa ai o le vevela, ua sauni fua o le lole e 'ai. Le fiafia tele!

O fualaau o le sliced ​​fruit after boiling is reduced by 2 times, e tatau ona amanaia lenei mea i le taimi o sauniuniga o meaʻai.

Paluka candied i le moli

O le moli moli o le a atoatoa lona fusia faatasi ma le tofo o le ukiniki, ma maua mai ai le mea e maua mai ai le pepa o le citrus. O se fua faigofie mo fualaau suamalie i le ogaumu ma le faaopoopoina o le 2 oranoa o le a fesoasoani e faatupuina se fiafiaga fiafia mo le aiga atoa. E manaʻomia e le Pumpkins le 2 kilokalama, ma mo le siva oe manaʻomia 700 g kalama ma se ipu vai. Vanillin, cinnamon, cloves o le a maua ai le manogi lelei o se manogi manogi ma le tofo. O le maualuga o fua o le lole, pe a manaomia, e mafai ona nutimomoia i le suka oona poo le malo.

Kuka:

  1. Taʻu le moli ma vaeluaina i totonu o lobes.
  2. Faʻasaʻo le paukuki mai le fatu ma liliu atu i ni fasi kesi.
  3. Suauu le siva, tuu le urokini ma moli moli i totonu ma kuka mo le 7 minute. Faʻasaʻo le apa ma mea e aofia ai mo le 8 itula. Toe faʻaeʻe le ogaumu ma toe faia le faʻatinoga faʻatolu.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a se paluga ma le lole candkin ua tuʻuina i totonu, faʻaumatia le tele o le sipuni vao.
  5. Ufiufi le apa i se lisi o pepa. Tuu i luga luga o pusa faʻamafa kuka ma faʻafei i totonu o se ogaumu vela mo le 8 minute.
  6. Faʻafefiuʻi lenamamoni, paʻu, ufiufi ma ufiufi i fualaau aina mai le ogaumu. Ua faia!

O le sauniuni o fua o le lole ua fuafuaina e ala i lo latou malosi. I le sili o se vaega malosi e manatu ua saunia.

O le kapeni candied e lauiloa i aiga uma ona o lona suamalie suamalie. E 'aina i latou e pei o fatu, e pei lava o se meaʻai ma le lauti. Ia mautinoa e taumafai e kuka lenei suamalie i le fale.