Faatoaga

Se auala talafeagai ma aoga mo le fafagaina o pusi - fafaga faʻamaʻi

O le soifuaga o le pusi, o lona tulaga mafaufau ma le ola o le ola e tele lona faalagolago i luga o le paleni lelei, faapaleniina ma le masani ai, lea o le a saunia atoatoa e le faletusi matala.

O faʻamanuiaga

O le masini e foia ai le tele o faafitauli, i ai le tele o tulaga lelei:

  • meaai e otometi lava ona auina atu;
  • meaʻai paleni paleni e mataituina, e aofia ai vaega faʻavae pe faapitoa foi ona faʻatonu e se fomaʻi;
  • e mafai ona saogalemu le fagafao i le fale mo le 2-5 aso, e fuafua i le ata na faʻatatau;
  • mo tulaga tulaga ese, e fafagaina fafaga ma fafaga mo le 90 aso;
  • talafeagai mo se tagata e galo;
  • o le faʻamalositino o le faʻamautinoa le saogalemu o le masini;
  • o meaai e puipuia mai le tele o le susu ma faʻamago;
  • o le i ai o nisi o vaega i fausaga taitasi e mafai ai ona taatia mea mamago ma susu, faʻapipiʻi se fagu vai;
  • lautele le filifilia o tau i tau taugofie.

Mataupu faavae o le taotoga

O le mea e faʻaaogā ai le cat catastrophe o se pusa faʻalanifiumi po o se pulu tioata faʻatasi ma se tapuni ma se pusa meaai. Ua mamanuina le masini ina ia maua ai le meaai i se pesini i nisi o vaega ina ia le 'ai le manu atoa i le taimi.

I faʻataʻitaʻiga e iai ni vaega, o le meaʻai e amata i le taimi atofaina na faʻatulaga e le timer poʻo le polokalama.

O faʻataʻitaʻiga o oloa taʻitasi o loʻo i ai lana lava seti o galuega faavae ma isi faʻaopoopoga.

Eseesega

I le taimi nei, e tele ituaiga o fagafaʻi cat cat caters e maua:

  • masini;
  • pasi falaoa fafaga;
  • faatasi ai ma potu;
  • ma se taimi;
  • faatasi ma le tufatufaina atu;
  • faʻaeletoroni;
  • faʻatasi ai ma le mataʻutia.

Mechanical

O le auala sili ona faigofie mo le fafagaina o tagata o le aiga e fa-vae ua i ai se mamanu faʻalagolago. Faʻatoʻa le ipu a le pusi pe'ā uma ona 'ai le fagafao. O le mea lea, i lenei tulaga, e le tatau i se tasi ona talanoa e uiga i le matauina o le meaai. E iai faʻataʻitaʻiga o le Triol.

I totonu o se masini fafaga masini e na o meaai mamago e tuʻu ai mo se vaitaimi e le silia le aso.

Jigsaw paso

O pusi matagofie ma fiailoa o le a latou mananao e maua ni meaai mai le fausaga o le paso.

O meaai i totonu o le masini e tumau pea le fou, ao tuputupu ae le malosi o le pusi ma faateleina le atamai. E iai faʻataʻitaʻiga Katit Senses.

Faatasi ai ma vaega

O le mea e fafaga ai le tele o vaega o loʻo faʻaaogaina le pu.

I se taimi faapitoa i le taimi o le suiga, o se vaega o meaʻai e tatalaina. E mafai ona faʻaaogaina e le gata mo le vevela, ae faʻapea foi ma susu ma fafaga faanatura, mo le teuina o le aisa o loʻo tuʻuina i totonu o se tasi o vaega. Faʻalelei faʻalelei: Cat Mate C50; SITITEK Pets.

Ma le taimi

O le fafaga ma se taimi mo pusi e faigofie ma aoga, e tapunia i se tapuni, vaevaeina i ni vaega, lea e tatala i le itu i se taimi atofaina.

O loʻo i ai masini mo ituaiga uma o fafaga pe na o meaai fagogo. O le faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai o le mafai lea ona fafaga le manu i le 90 aso. O oloa sili ona lauiloa o Trixie; Feed-Ex.

O le otometi cat Feeder Feed Ex ua fuafuaina mo le 4 taumafataga. O le taimi faatulagaina i le itiiti ifo mo le 1 le itula, mo le tele mo le aso, ma tuʻuina atu se vaega o le 300 g. O faʻataʻitaʻiga Ex Exercise e mafai ona faʻaaoga vaega mai le 60 i le 360 ​​g ma faamaumauina le leo o lē e ona e valaʻau le pusi i le 'aiga o le afiafi. Pe a faʻafefeteina, e faʻapipiʻi le meafaigaluega i se mea e teu ai le aisa.

Faatasi ai ma le tufatufaina

O le fafaga meaai a cat i le tufatufaina atu o se filifiliga lelei lava lea, lea i le taimi tonu e toe tulei ai le tagata e tapuni ai ma ua sasaa le fagu i totonu o le pesini i le numera manaomia.

E le o faʻamoemoeina mo le 3-4 aso. E mafai ona e filifili ma le saogalemu i faʻataʻitaʻiga a Ferplast Zenith.

Telefoni

Ua mamanuina mo le umi o le toesea o se tagata, o le mea lea ua faʻaauupegaina ai ni numera telefoni numera:

  • se faʻaaliga e tuʻu ai faʻamatalaga uma mo le puleaina o le tuʻuina atu o meaai fou i le ipu a le pusi;
  • masini e gafa ma le faagaoioiga o le masini;
  • le mafai ona faamaumauina le leo o lē e ona o valaau le pusi.

E mafai ona faʻapipiʻi le fafaga eletise eletise i se faailoga faʻapitoa e tatala ai le pesini pe a sau le pusi ma se kesi autu patino i luga o le pusi.

O mamanu o lenei ituaiga e matua talafeagai lava pe afai e lua pe sili atu puʻamu o loʻo i ai meaai eseese, vitamini, ma vailaau e ola i le fale. I tulaga lelei lelei: Fafaga Ex; SiTiTEK Hoison.

Faʻatasi ma le faʻaoga mamao

O ia fafaga e fesootai i le Initaneti e fesootai ma le fagafao i totonu o se telefoni, laupepa, komepiuta. Faʻafetai i le '' atamai, 'e masani ona iloa e lē e ana le pusi le meaʻai saʻo: i le taimi, voluma, numera o kalori e faʻaalu, ma le iai o ni mea le mama i totonu ole fafaga.

O le masini e fua i le fua o meaʻai, mafaufau i tausaga, mamafa, amio a le manu, faʻamautinoa le lelei o le soifua maloloina ma le umi o le meaola. E fautuaina e faʻalogo lelei i le PETNET SmartFeeder.

Faʻafefea ona fai se fafaga fafagaina oe lava ia i ou lava lima

O le tau o le feeder i le lautele o le 900-12500 rubles, faʻalagolago i le ituaiga, mamanu, maua o isi galuega, gaosiga. O le masini e mafai ona faia i le fale, teu tupe ma fiafia i le galuega fatufatuaʻi.

E faʻapefea ona fai se fafaga anufe? O le masini masani masini e fausia i ni pusa palasitika e 5 lita i le taʻitasi. O se tasi oi latou e avea o se paleta, lea na latou tipi ai se afa mai le tasi itu e fafasi ai le fafaga, mai le isi itu faia se liʻo mo le faapipiiina o se fagu pulapula.

Mai le lona lua (maualuga) o le ua ma le pito i lalo e oti. O le vaega vaapiapi ua faʻaofiina i totonu o le vaeluaga o le fagu muamua ma faapipii i se kulupu faatuatuaina pe pipii i se laumei. O le------------------------------------------------------------------------------

E mafai foi ona faia faʻasalalauga faʻatoʻaga fale:

  • faatasi ai ma le fafagaina e se pusi, pe afai o le polo e faʻaaogaina e avea ma taʻutaʻua;
  • e faʻatatau i le uati i le pati;
  • faatasi ai ma se faatonutonu (servo), lea e pulea ai le faagaioiga o le pito i lalo o le fausaga.

E ui i le mea moni o le masini o le fafagaina o meaʻai e faigofie tele ma mafaufau lelei, e tatau ona e faʻaogaina le fafaga pe a tatau ai, ina ia lagona lelei e le pusi le tausiga, fesootaiga ma lona taua i le fale.