Tala Fou

Filifilia se fesuiaiga mo se nofo i le taumafanafana: fautuaga ma ata faataitai

O le asō, o se tau mafanafana e le o se mea taugata poʻo se faʻataʻitaʻiga faigofie. O lenei mea o loʻo i ai se mea e faʻaogaina ai le faʻaogaina o le eleele, ma faʻafiafiaina ai le nuʻu ma nonofo ai. E mafai ona e faʻapipiʻi uma i luga o le telefoni ma luga o le auala, ma afai ei ai se faʻaopoopoga i le ituaiga o pale o se laau poʻo se vaituloto laitiiti latalata ane, ona tumau ai lea o le manaia o le nonofo ai i sea atemosifia.

O le a le mea e faʻaaogaina mo le filifilia o se faʻailoga

E tele ni faʻataʻitaʻiga, e ui i lea, e tele a latou ata, e tusa ai ma nisi filifiliga o le a fetaui ma oe nai lo isi:

  • fua o le fausaga ma le avega mamafa (i le faaopoopo atu i fua, o le mamafa faatagaina e aafia i meafaitino ma tekinolosi o le gaosia o le faavaa);
  • le mafai ona faʻapipiʻi i luga o le auala poʻo le fale;
  • auala o le faapipiiina (i luga o le fola, i le taualuga, i se laʻau po o luga o se lala laau);
  • meafaitino o lagolago ma nofoa (sila, paʻu, laupapa, palasitika);
  • lanu
  • faʻamafanafanaga (puʻupuʻu, soʻo vaivai, nofoa ma isi mea faʻapitoa);
  • le mamanu o le siʻosiʻomaga (e faʻalagolago pe o le a le ituaiga o fesuiaiga o le ai ai).

Faʻalagolago i le tino ma le mea e filifilia, o le tau o se fesuiaiga o le a eseese. E le gata i lea, o faʻatau laupapa e manaʻomia ai le tausiga faaopoopo, e le pei o ni palasiteni.

Ituaiga o Faatoaga Swings

Matou te faʻafeiloaia oe i ni faʻataʻitaʻiga o mamanu e masani ona faʻatau pe faʻapitoa.

Faʻasaʻo le faʻafefe

E iloa mai le laʻititi ma faʻapipiʻi faigofie ona tautau i nofoaga uma i totonu o eria. E faʻapipiʻiina i se paranesi o laau poʻo se uʻamea faʻafaologa. I le lautele, o le nofoa lea e tautau i luga o filifili poʻo maea. O le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le maualalo o le tau e mafua ai ona lauiloa le tautau tautau.

Afai o le fausaga o loʻo tu i fafo, ma e leai se pusa i luga ae, e sili ona lelei le faʻaaogaina o filifili. O maea, e ui lava e māmā, e susu mai le susu ma solo i luga o le taimi, e ui lava i le faʻaaogaina faapitoa.

O paʻu e fesoʻotaʻi i luga o le taualuga ma nofoa e ala i ni matau faapitoa. Ia mautinoa e siaki uma laina i le pito i lalo ma luga ae le itiiti ifo ma le tasi i le vaitau. E manaʻomia foʻi ona faʻaalu mai elemene elemene mai lea taimi i lea taimi e faʻaititia ai le ofusa ma ia aloese mai ai.

Afai e te alu i le auala o le faʻaitiitiga o tau, ona avea lea o se nofoa palota o le sili atu o le filifiliga tupe. E le gata i lea, o lenei mea e le fefe i le susu. Ae ui i lea, e matua faʻapuʻupuʻu ma e le fiafia i mea maualalo.

O le taofiofi le tumau i luga o maea e lelei mo le faʻapipiʻi i luga o le televise poʻo le terrace. I lenei tulaga, e sili atu le filifili o se nofoa laupapa poʻo se wicker ma se tua ma aluga. O iinei e mafai ona e nofo fiafia ma se tusi pe talatalanoa ma au uo.

Telefoni feaveai

O lenei ituaiga e aofia ai fausaga uma mo le faʻapipiʻiina o fagu ma isi lagolago e le manaʻomia. O le mea e sili ona taua ma faʻatasi ai ma na ituaiga o fesuiaiga o le gaioiga. I le taumafanafana, e mafai ona e tuʻuina i le ogatotonu o le togalaau, ma tuʻu i luga o laufanua mo le taumalulu.

Mo le sili atu le mafanafana, e mafai ona e faʻaopopo nisi suiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi faʻataʻitaʻiga ei ai se visa poʻo se tamai faʻavaa e puipuia mai le vevela o le taumafanafana. O lenei auiliiliga e le mafaatusalia e fesoasoani tele i aso vevela.

O se pine laupapa e foliga lelei ma taugata. I le taimi lava e tasi, latou te matua mamafa ma e manaʻomia se tausiga faʻapitoa. E faʻaaogaina e le kamupanī mea faʻapitoa mo le gaosia o laau e puipui ai mai le paʻu ma le pala. E tatau ona e faafouina lenei malu puipuia i taimi taʻitasi. Mo le taumalulu, e fautuaina ia sisi laupapa e faamamaina i totonu. Ona latou taofi pea lea o latou foliga muamua.

Mafaufau i mea e mafai ona faʻaaoga. E faigofie ma faigofie ona mulumulu, ma pe a tatau ai - sui.

O fea e sili atu ona faʻapipiʻi ai se fesuiaiga

E mafai ona tuʻuina atu i le mea e mafai ona tuʻuina i luga o le saʻolotoga, ona faʻalagolago lea i luga o manaoga ma tulaga o le tau. Faatasi ai ma mea tumau e sili atu ona faigata.

Muamua lava, filifili po o ai e sili ona faʻaaogaina le fesuiaiga. Afai e te faʻapipiʻiina ia mea mo tamaiti, e sili atu le filifili ile malu, mo se faataitaiga, oneone poʻo mutia. O lenei mea e faʻaititia ai le ono aʻafiaga o manuaga ma le maʻila mai le pau.

Afai o le a faʻaaoga e tagata matutua, o le a le aoga lenei faatulagaga. I le aluga o taimi, o le mamanu o le a sosolo, o le a suia le uiga o le manaʻoga, pe o le nofoa o le a na ona paʻi atu i le eleele. I lenei tulaga, e tatau ona tuu i luga o luga o se mea faigata, e pei o se faataitaiga, i luga o le fola laupapa o se fale, gazebo, po o luga o se fasipepa maʻa.

A filifilia se nofoaga mo se taʻavale, ia mafaufau i tulaga masani o le fesuiaiga i lau eria. Afai e masani ona timu i le matagi, ona faʻapipiʻi lea i totonu o le fanua e le o se auala e sili atu ona lelei e tusa ai ma le aoga.

Po o le a lava le mea e te tuʻuina, o le a latou faaopoopoina le malulu ma mafai ai ona e nofo lelei ao faitauina se tusi pe matamata i se tifaga. I le faʻaopoopoga, o lenei mea faʻaleleia eleele e tosoina ai le gauai ma faʻamalosia ai le mamanu o le saite. Ma afai e te faʻatauina se mamanu maeʻa mo oe e taugata tele, ona mafai lea ona fai oe lava.