Meaai

Beetroot ma carotiar caviar mo le taumalulu

Beetroot ma carotiar caviar mo le taumalulu - meaʻai ma kāloti faʻatau i se saulati tamato. O beets ma kāloti e tatau ona kuka i totonu o latou paʻu seia kuka - o nei mea e paʻu i totonu o fuamoa i se pepa na saunia, tipi i luga o se mea papaʻu, i luga o le sooga o le sisi, poʻo le faʻaaogaina o se paso ma ni pu laiti i se meaʻai.

Beetroot ma carotiar caviar mo le taumalulu

E mafai foi ona taoina mea totō i totonu o le umu, afifi i pepa. I le faagasologa o le kuka, susu ese le susu mai fualaau faisua, ma atili ai ona tumu le tofo. E masani ona 1 le itula e kuka ai beets i totonu o le foila (faʻafefiloi 180 tikeri), ma o le a saunia le kāloti i se saoasaoa vave.

  • Taimi e kuka ai: 2 itula
  • Aotelega: 1 L

Meaʻai mo le faasaoina o caviar mai beets ma kāloti

  • 1 kg o beets;
  • 500 g kati;
  • 250 g o aniani;
  • ulu o le kalaiki;
  • 500 g tamato;
  • 2 pata o le pepa mumu;
  • 1 teaspoon o le eleele paprika suamalie;
  • 50 ml o suauu olive;
  • 15 g masima masima;
  • 35 g o le suka faasili;
  • 30 g o le uaina uaina.

O se auala e saunia ai caviar mai beets ma kāloti mo le taumalulu

Oona e vevela, tipi ese le aʻa, ma tapena lelei. Tatou te faʻasese le ulu o le keleni i ni fasi pepa, pi, solo le puʻu e faʻamalolo le suauu kela, 'oti lelei.

Tausisi le aniani

Seu olive olive vevela i totonu o se ogaumu mafiafia, faaopoopo le laikisi ma aniani, pasi le vevela vevela mo le 10 minute, seia oʻo ina manino.

Faʻaopoopo tomato gaʻo

E tuʻuina Tomatoes i le vai inu mo le 20 sekone, ona matou tipiina lea o se paʻu paʻu ma se naifi malosi, paʻu, faʻafefe pe liliu i totonu o paluga pateta e faʻaaoga ai se meaʻai.

Lago le tamato seia oʻo ina malepe le masini, toetoe o le vai uma e tatau ona faʻaalu.

Timu totogo seia oʻo i le mafiafia

Peu le kukalati kuka i totonu o latou paʻu poʻo keke kātiti, tolu i luga o se mea lelei, faapipii i le pati tomati, simmer mo le 5 minute.

Faʻaopopo le koko kāpeti

Matou te faʻamamaina foi beets maeʻa, maeʻa le tolu, faaopoopo i mea uma na totoe, faʻamafanafanaina fualaʻau ile vevela vevela mo ni nai minute.

Faʻaopopo pepa

O le taimi nei matou te totoina le paluga o fualaʻau - tuu le paʻu pepa, fufulu ma fufulu lelei, se sipuni o le paprika matagofie, sugar granulated ma masima, sasaa le uaina uaina. Nai lo o le vailaau masani, e mafai ona e faia le balsamic, o le a maua ai le cacciar piquancy. Faʻateleina le vevela, kuka mo le 2-3 minute.

Faʻaopoopo pepa chili ma vaitau

Matou te tufatufa le caviar vevela vevela i ipu mama. O le mea lea e le faʻapalaina ai fualaau faisua ma ua sili atu ona puipuia, sasaa se fasi 'apa o le olive olive i le pito i luga, o le a avea o se mea faʻapipiʻi faaopoopo.

Faatumu apa i le caviar

Matou te tapunuina ato ma tumu mama, tuʻu i totonu o se pusa mo le faʻamaʻalogaina i luga o se meaʻai, sasaa le vai vevela (40-45 tikeri Celsius), faʻaitiitia le vevela, faʻamaʻi i le 85 tikeri mo 8-10 minute.

Liligi i totonu o le suāuʻu fuālaʻau ma faʻamamā

O fualaau faisua, saunia lelei ma faʻamaʻiina, o loʻo teu i totonu o se potu pogisa i le vevela o +2 i le +6 tikeri mo le tele o masina e aunoa ma le leai o se tofo ma le lanu.

Beetroot ma carotiar caviar mo le taumalulu

Peʻa ma kuka i luga o latou paʻu muamua ma faʻaopopo i mea taumafa i le taimi o kuka, taofi a latou uiga masani o "beet" i totonu o le mea faigaluega, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina loto o le taumalulu ma se laʻau manogi lelei ma suamalie mo aano o manu ma iʻa.