Meaai

Beer Chicken

O itulagi taʻitasi o Siamani e iai a latou lava meaʻai, ae o pia, aano o manu ma le "uliuli" o falaoa e masani lava o malo i soo se itumalo. O tagata Siamani e 'ai le tele o aano o manufasi, kukaina pe tusa ma le 600 ituaiga o falaoa, ma toetoe o nuʻu uma ei ai a latou pia. E mai i nei vaega taua e tolu e kuka ai le moa kuka i le pia. E faigofie lava, e pei o soʻo se mea manogi, e vave ona saunia, e aunoa ma se afaina, ma o le taunuuga o le mea lea e na o lou tilotilo lava i ou tamatamailima, faʻamolemole mo le faʻaleagaina.

E mafai ona e suia le moa ma le pipi, ae tatau ona e faateleina le taimi e kuka ai. O mea manaʻomia o le moa i le pia o le pia paʻu ma le falaoa o le falaoa ma le lanu moana. O nei oloa o le a tuʻuina atu ai le saumalie o le manogi, o le tofo mauoa ma le gutu e faʻafefete ai le lanu uliuli enaena.

Beer Chicken

I se tulaga ese, ou te matauina o le tele o le sipuni i le sauʻai e mafai ona sili atu nai lo mea e tatau ai. Ia mautinoa e fufulu lelei le sipisi seʻia oʻo ina manino, faʻaopoopo sina tamai pata ma le afa o sipuniti o suka ina ia mafai ai e le riki ona faʻataunuʻuina.

O le manogi e salalau atu i totonu o le umukuka i le faagasologa o le a le tuua ai se tasi e le fiafia. O loʻo i ai se mea faʻafefete le gutu e faʻafefe pe a faʻafefiloi nei mea manogi.

  • Taimi: 1 itula 10 minute
  • Auaunaga: 3

Meaʻai mo moa i le pia:

  • 700 g moa (seevae)
  • 300 g aniani
  • 10 caraway fatu
  • 300 ml pia malo
  • 500 g rye falaoa
  • 5 g suka
  • 15 g pata

Toa moa i le pia.

Mai sulu, tipi ese le ponaivi. Matou te fufuluina fasi fasi o aano o aano o manu ma fufulu ma le faaeteete i se solo. Ona fusi lea i itu taʻitasi. Faamolemole ia matau, i lenei tulaga, e te le manaʻomia le masima ma faʻafefiloi ma mea manogi. Faʻamuʻu lava ina ia ufiufi le aano o manu, ma o loʻo i ai le sua i totonu, ma e le faʻafefe i totonu o le apa.

Matou te aveeseina ponaivi mai le moa, ma falai aano o manu

Mo se laumei mafiafia ma le mafaufau, e tatau ona e faʻaopoopoina le tele o aniani. Na matou tipiina i totonu o mama lapoa, ma faʻafefiloi i totonu o se apa seia faʻamalulu. Faʻaopopo le pata ma le suka.

Oti ese le aniani ma seti i le vaivai

Matou te tuʻuina i totonu o le paluga o le kuka ma le mafiafia o vaevae falai o se moa e aunoa ma ni ponaivi. Matou te faasalalauina se laulau malulu o le manino, sisi le sipuni i aano o manu, faaopoopo le kumumu, masima. Sasaa se ipu o le pia pia i totonu o le pani, lea e tatau ona ufiufi uma ai oloa, ae o le sipisi e tatau ona tulaʻi maualuga i luga ae o le pia. Otioti le paluga mai le falaoa. E sili atu le manaia o sau sauʻai ma le falaoa a Borodino, ae e mafai ona suia i se isi falaoa i le lanu uliuli.

Tuu le aano o moa i totonu o se pusa lapisi, ufiufi i le aniani.

Mai le falaoa e te manaʻomia e fai ai se puipui puipui e mafai ona ufiufi uma ai aano i le pia. Ma le faaeteete e ufiufi ai nai pito laiti ma fasi falaoa.

I le falaoa uli, faia se "tapuni"

Matou te tuʻuina le paluga i luga o le ogaumu, ma a maeʻa le suauu sau, fai sina afi ma galo e uiga i le kuka mo le 40 minute. E mafai ona e tuʻuina le pani i totonu o le ogaumu, o le a le afaina ai le iuga, ae o le a faʻasaʻoloto ai le susunuina o le ogaumu. E tatau ona foliga foliga tutusa pei o oe ile ata - o le falaoa o le a suamalie ma susu, ae le tatau ona solo i le sauuga.

Laʻu manu i le sauuga mo le 40 minute

O fuālaʻau fuālaʻau o le a avea o se meaʻai falaoa mo le moa i le pia. Matou te tufatufaina se falaoa falaoa, i luga o se moa moa, aniani ma liligi mea uma i se sasala manogi.

Auauna i aano o moa i le pia ma se itu o fualaau faisua

Motugaafa: o se vaega o le falaoa e ufiufi ai le ipu e tatau ona tausia atoa, ma o se vaega o le tosoina, o lea o le sau o le a sili atu ona mafiafia ma tumu.