Fale taumafanafana

Aotelega o moa lanu a Makita

O se faailoga o le tausiga lelei o le togalaau o mea ia o le vao. O le Makower Lawn Mower o se mea e faʻaleleia togalaau mo le mowing grass. O le faʻatuatuaina maualuga, faʻafaigofie le tausiga o meafaigaluega ma le tau taugofie e faʻalautele ai le sone o lona lauiloa. Faatasi ai ma le oʻo mai o faleoloa i luga o le initaneti, e mafai ona e faʻatau meafaigaluega muamua i totonu o nofoaga laiti.

Filifili Moa Lawn

Ae e te leʻi faʻatau se moa vao, e tatau ona e iloa e aoga i laʻau lanu e leai ni vao. Ua faʻavasegaina i le 4 uili, o le mea lea, e leai se mea e sili atu nai lo le mea e faʻaaogaina ai le pulumu poʻo le trimmer. Ae ui i lea, i luga o laulamole lamolemole, o loʻo galue ai le faletalimalo o Makita i mea ofoofogia, ma tuʻu ai i tua o le "vao" o se laʻau teuteu lelei.

E le faigata le masini masini. O se masini tipi ma se taʻavale ma se taga mo le aoina o mutia mowed poʻo se naifi mulipasi ma se faʻasalalau vao o loʻo faʻatūina i le faʻavae lagolago. O loʻo i ai se auʻau mo le tuleia po o le faatonutonuina o le moa. E tupu mai o se maketi Makita lava ia e faʻaaogaina se nofoa.

A filifilia se meafaigaluega, e tatau ona e iloa o moa o:

  • eletise;
  • penisini;
  • lima na faia;
  • faʻaleleia e le tagata lava ia.

I totonu o lana vasega, o le meafaigaluega e iloga i le mana ma le lautele, e ala i le tipi, o le tele o uili ma le mutare. Ae o le sili atu o le faaauupegaina o le faifaatoʻaga, o le maualuga atu lea o lona tau. O le tau o makita o le 5-35 afe rubles. E sili atu le taugofie o eletise nai lo penisini. O le tau sili atu ona taugata o le a faʻaaogaina taavale e faʻaaogaina e le tagata ia lava ia.

Laina o Laau Eletise

O Makita eletise eletise eletise e manaʻomia i le va o tagata e ona fanua ma se vaega e 4-5 eka. O lenei mea e mafai ona tutusa tonu le faʻataʻitaʻiga o le gaioiga o se meafaigaluega e tuʻuina atu i se mea e faʻaaoga ai malosiaga. Ae ui i lea, o tagata fiafia o tekinolosi tau le siosiomaga e mafai ona faʻaogaina telefoni fesoʻotaʻiga, lea o le a mafai ai e oe ona faʻalauteleina vaega tetele

O le lautele o le faʻaogaina o le masini tipi, o le tele o le malosi e manaʻomia. Mo le mowers with a grip 30 cm poʻo le sili atu, e manaʻomia se mana o le 1.1 kW, mo le mowing a lautele o le 40 cm poʻo le sili atu, e manaʻomia se laina valaʻese, talu ai e le mafai e le fesoʻotaʻiga ona tuʻuina le uta.

Makita eletise eletise poʻo soo se isi lava e mafai ona faʻaaogaina i le tau vevela, o le saogalemu e sili ona taua. A faʻapipiʻi le mutia, e tatau ona e mataʻituina ma le totoʻa le nofoaga o le maea, ina ia aua neʻi tipi le uaea pe a moa.

Pe a filifilia se moa vao eletise, o faʻamaoniga taua o le mana ma le lautele o le gaosi o le gaosi. O masini uma e iai se fetuutuunaiga e tusa ai ma le maualuga o le mowing height. Faʻamatalaga amata vave ma le faʻaititia o le pisapisao i le eletise eletise.

Malamalama Mama Masala Laau

I fuainumera ma le tele o iloiloga a le tagata faʻaaoga, o le sili atu i totonu o mamanu faʻataʻitaʻi ua tuʻuina atu i le moa vao a Makita ELM3311. O lea ituaiga mea faigaluega e faʻaaogaina e talafeagai mo le tausia i le faasologa o le teritori o fale ma tamai laʻau. I le taimi lava e tasi, o le galuega e faia toetoe lava leai se leo ma o le a le faalavelave i le moe o le fale i le taeao.

E mama le masini, e le silia le 12 kilokalama. O le mamafa o le malamalama e maua e ala i le faʻaaogaina o se polypropylene case, ae o le mea lea e faia ai le faʻataʻitaʻiga le tumau le umi pe a le tagofia lelei. O uili e faia i le paʻu umi, latou te le faaleagaina le eleele pe a faʻaeʻe.

Faʻamatalaga:

  • afi afi - 1.1 kW;
  • lautele lautele lautele - 33 cm;
  • maualuga le mowing - 3 tulaga 20-55 mm;
  • vao mutrest - soft, 27 l;
  • mutia - toe foi atu i le mutia.

O le tau o le faʻataʻitaʻiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia mai le gaosi oloa o le 6,000 rubles.

Laititi Mumu Uila

Matou te tuʻuina atu i lau silasila i le Makita ELM3711 le lawnmower, se faʻalautelega sili atu ma sili atu ona aoga. E maua uma ai le tutusa o le lelei o le faʻaaogaina o le eletise eletise - o le leo lemu i le faʻaogaina ma le faʻaaogaina faʻavaʻaiga taugofie. O le leai o ni faʻamaʻi leaga i le taimi o le faʻaaogaina o afi e maua ai ni tulaga mafanafana mo le tagata faʻatautaia ma tagata o loʻo nonofo ile fale. O se masini eletise eletise faateleina e mafai ai ona e faʻaogaina le masini i vaega o vao, vao tuai. O se pisa e sili atu ona mamafa e faateleina ai le gaioiga. O uili faʻamafanafana e le faʻapalapalaina vao. O le ogatotonu o le kalave e faia ai le faʻataʻitaʻiga e teteʻe i le vevela.

A e galue i luga o se moa vao, e tatau ona e manatua o se meafaigaluega faʻaleaga. Soʻo se faʻafouga ma le tausiga o galuega e tatau ona faia na o le masini e vavae ese mai le upega tafailagi. Pulu mama i na o totigilima paʻu e puipuia ai mai le oti.

O le vao tele vao e mamanuina e pei o se ato ma talia se lapisi lapisi. I le auala, o le masini ua faʻapipiʻiina ma se faʻalauiloa tulaga ma se faʻailoga e faʻatumu ai le ato. O le afi e puipuia mai i otaota e ala i le faʻaaogaina o se masini. Faʻamamaina le manava o le afi e ala i le taʻavale. O se puipuiga faaopoopo lenei mai le vevela ma le umi o le ola i le olaga.

Ua faʻalauteleina uili i totonu o le pusa, ma e mafai ai e oe ona fufulu le mutia latalata i le pa. I le taimi o le teuina, o le manulele e piʻo i luga ma o le masini e ave sina avanoa. O uili taitasi e i ai se eseesega ese o le fetuunaiga.

Faʻamalamalama le faʻamatalaga o le moa:

  • pule eletise - 1.3 kW / h;
  • maualuga o le mowing adjustment - three-stage, 20-55 mm;
  • le lautele o le laina o le mown - 37 cm;
  • mutia o le mutia - 35l;
  • mea fausaga - polypropylene;
  • mamafa mamafa - 14 kilokalama.

O le tau o le moa vao a Makita e 8 afe rubles.

Makita ELM 3800 masini

O le eseesega tele o le Makita ELM 3800 eletise eletise eletise o le faʻaaogaina lea o se masini faʻaaogaina ae le o se mea fou. Faʻapipiʻi masini moli, faʻafeiloaʻi le sili atu o masini ma sili atu ona faʻapalepale i luga o le taimi umi.

Ina ia faʻaitiitia le saoasaoa o le rotation o knives knot, e faʻaaogaina se pulou fusi i le mamanu. Ina ia mautinoa le saogalemu i le mea na tupu faʻafuaseʻi, o le faʻafuaseʻi o faʻalavelave, o le masini gaui ua faʻapipiʻiina, o loʻo faʻaaogaina loa pe a uma ona faʻaititia le leoleo.

O le fale polypropylene ua mamanuina e faafaigofie ai le fausia. O le maualuga o le 'ulu e 6 laasaga o tulaga. O le toga vao o loʻo i ai se faʻaaliga mamafa.

Taʻiala faʻapitoa o le meafaigaluega:

  • pule eletise - 1.4 kW;
  • lautele lautele - 38 cm;
  • mutia togafiti - 40 l;
  • uili o le uili - 127.178 mm;
  • mamafa - 13 kilokalama.

Le tau o se moa vao ma se malosi o le 1.4 kW 10,000 560 rubles.

Makita gas mowers

Telefoni, e le o noatia i le faʻaaogaina o le eletise, o le masini konekarate Makita o loʻo faʻaaoga i totonu o le tele o mea faigaluega faʻapitoa. O fale ma auaunaga a le aufaigaluega e faʻaaogaina pe a tausia le sikuea ma le mutia o le faʻaaogaina o le taulaga.

Le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga i se masini faapitoa e fa-taʻavale lea e mafai ona faʻataʻamilo i luga o penisini afi AI92 ma AI95. O le tele o taimi, o mamanu e faʻamalosia e faʻamalosia e le tagata lava ia, o lona uiga, latou te le manaʻomia le faʻaaogaina o le malosiaga faʻaletino faʻapitoa. O galuega a le tagata faigaluega ua faʻaitiitia i le faʻatulagaina o le taʻiala o le felauaiga ma le fetuunaiga o le maualuga.

O se faʻataʻitaʻiga o le makita Makita PLM4617. O le faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina i se afi fainisi Amerika e fa-taʻavale ma se mana e 3, 75 lita. ma E mafai e le iunite ona faia galuega o mulching, faʻasalalauina laʻau o le mutia pe teuina le moa i se taga faapitoa o le 60 lita. Faʻasalalau lautele lautele le lautele e 46 cm i le pasi. O le ogatotonu o le kalave ua faʻasalaina ina ia mafai ai e le iunite ona faigofie ona faʻagasolo auala ma nofoaga lata ane i le lautele. I le taimi o femalagaaiga, e mafai ona aveeseina le pusi vao ma togi lima.

O sea masini e tusa ma le tasi ma le afa hectares i le aso. O le mamafa o le iunite e aunoa ma le suauu e 29.2 kilokalama. O le masini e tau 18,280 rubles.

I le faaopoopo atu i faʻataʻitaʻiga o makita a Makita, o loʻo iai mea faʻapipiʻi ma isi galuega o le tausiga o le vao. O i latou uma lava e i ai se tautua tautua saoloto i nofoaga autu o tautua.