Fale taumafanafana

I le umukuka i le atunuu, o se meafaigaluega mo le seleina o fualaau faisua mai Saina

O le manogi manaia o palu falai, faapea foi ma lona gaogao felafolafoaʻi, na faia ai lenei ipu taatele i le lalolagi atoa. Ina ia faʻamafanafanaina lou aiga i se meaʻai faʻasalalau fafo, e le tatau ona alu i se pizzeria. Faatasi ai ma le masini muamua mo le sisiina o fualaʻau i fasi pepa, e mafai ona e tatalaina se faleaiga a le tagata lava ia i le fale. I lenei tulaga, o le tofo o fusi vine o le a sili atu ona lelei nai lo lona atunuu.

Manoa faʻasalalau i totonu o se faʻavaa faʻatusa

O tagata gaosiga o le masini faʻapitoa sa mautinoa na faʻafetaui ma le galuega i se mataupu o minute. O se tasi o faʻasalalauga agamalu i luga o le leve ma le fualaau aina ua vaevaeina i ni fasi pepa. O fasi keke e matua leai lava se mea e faigata ona mafaufau i ai. E le gata i lea, o le tele o faipule latou te fiafia i ai:

  1. Le mafai ona faʻapipiʻi meafaigaluega i le laulau. I le pito i lalo o loʻo i ai se kiliva faapitoa e faʻapipiʻi le masini i luga. O se taunuuga, o le a le mafai ona "alu ese" i totonu ole umukuka.
  2. Faigofie faʻapipiʻi ma fufulu. Ina ia amata galue i le masini, tuu le ipu i le pito i luma ma tapuni. Fufulu le vaega tipi i pulumu poʻo mea faigaluega faʻapitoa.
  3. Nogo faaopoopo. O le mafiafia o fasi pepa e mafai ona fetuutuunai ona o le tele o vaega. O le pusa e aofia ai ni nai togi e mafai ai e oe ona tipi ni meaʻai pe sili atu pe sili atu.
  4. Faʻaaoga pateta e leai ni pateta. Ua faia le masini ina ia faamamaina ai le tino mai le paʻu tutoatasi. Mo falemaʻi pisi, o se avanoa e fafagu i luga. Ae i lenei tulaga, e tatau ona e fufuluina ma le faaeteete fualaau faisua.

O le ipu galue o loʻo faia i le maualuga o le vevela. O puʻu taʻitasi o le vaega o loʻo i ai ni laʻau e mafai ona vaeluaina ai pateta uumi i lalo o le lomitusi.

Talu ai ona o le meafaigaluega o le meafaigaluega e faigofie ona oso i luga ma e mafai ona afaina, ua fautuaina e taofiofia mai tamaiti laiti.

Vaʻai avanoa

Faatasi ai ma isi mea, o le masini mo le tipiina o falai fusi e mafai ona faʻaaoga mo isi faʻamoemoega. O le lautele o le faʻatoʻaga faʻatoʻaga e mafai ai e oe ona togafiti kukama, kāloti, zucchini poʻo le isalaʻelu. Fautuaina e le fua tele fualaau faisua, aua o fatu tetele e masani ona faʻaleaga mea uma. E le gata i lea, faʻafetai i le meafaigaluega, e fesuisuiai fua i se auala faapitoa. Na te le liliuina pea pika, strawberries, faʻi ma apu i totonu o le suavai suamalie, ae avea ma vaovao faamama mo le teuteuga.

O le faʻatauina o se masini faʻapitoa mo fries farani e sili atu ona taugofie i luga o le upega tafaʻilagi a AliExpress. O le tau o oloa o le 1,032 rubles, e ui lava o loʻo iai foi ofo mo 930 rubles. E ese i latou i le mamanu ma le faʻatinoga.  O le tau o oloa gaosi ua fuafua i le faitau afe o rubles.