Fale taumafanafana

O meaʻai suamalie e maua i le pusa ma Ali Express

A aunoa ma ni vai, o le tino e "mamae", aua o le vai e tusa ma le 50-86% o le tino o le tino o le tagata. I lenei tulaga, e tatau i se tina alofa ona saunia pea le sua, soupeti, sou, pi, borscht, ma isi ipu vai mo aiga. E le gata i lea, e manaʻomia lona fafagaina o lona aiga o meaʻai e kuka ma gaʻo susu. O le taulimaina o lenei misiona a Napoleone e na o le fesoasoani a se pani ma se tapuni tioata mai Saina. O le mea umi ma le mamanu muamua o ipu e kuka ai meaʻai, ma sili ona taua, faʻalelei.

Ata laiti mamanu

Muamua lava, faʻalogo i le mamanu o ipu. O le lapotopoto ma foliga o le pito i lalo o le tane e saofagā i le faʻafefiloi o le mafanafana o luga. O le pito i lalo o le apa o loʻo puipuia e se pusa faapitoa. O le mea lea, o le faʻataunuʻu o le ipu mafolafola e le tosoina ai le 'apamemea. Faʻatasi ai ma isi mea, o le a fiafia le au talimalo i mea nei o le lelei o le pani ma Ali Express:

  1. Fagu tioata. E ala mai i lea, e mafai ona e matauina le tafe o faagasologa e tutupu i totonu. I luga o le itu lautele o loʻo i ai ni vaitafe se lua (11 pu i itu taʻitasi) mo galuega lelei i ipu. O se pusa puaa o le a fesoasoani i le talimalo e tuua le ogaumu, e aunoa ma ni aʻafiaga leaga.
  2. Vali uʻamea. I le maualuga o le vevela, o le mea e le mafai ona faʻaaogaina mea leaga, ma o meaʻai e le mafai ona faʻaitiitia mo se taimi umi. E faigofie le siakiina o masini: fufuluina pe mama. Pe a fafagaina, e le faʻavauvau le uamea.
  3. Ata foliga o peni. E faʻapipiʻi faʻamau lima i luga o le apa. Pau lava le toe faafoi o nei mamanu o le puipuia lea. Ae i luga o le tapuni tioata e mafai ona i ai uma le laulau ma le lapotopoto.
  4. I luga o le tasi itu o ipu o se meaʻai faapitoa e faia e faʻamago ai le vai, lea e aoga tele.

A filifilia se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e mafaufau i le tele o le kuka. Mo se aiga tele, e tusa ma le 5 lita e talafeagai. Peitai, o se gafatia e 3.4 po o le 2.4 lita o loʻo talafeagai foi. Mo se kuka faʻapitoa, o le a le sili atu lava ona latou le fiafia.

Ae o le mea sili lava, o le mamanu o ipu e taua i le fafine. O se faʻaiuga matagofie e tosina ai le tele o tagata faʻatau. I totonu o ave o faʻaofuofu Uila, o le apa e susulu pei o se uamea taua. I se faaopoopoga, o manoa ofoofogia faatasi ai ma le uluai foliga o ipu ua tuufaatasi ma soo se umukuka.

O fea e faʻatau ai sea ituaiga matagofie? O lenei mea o le a taʻuina ai le tau o ipu. O loʻo i ai faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi a le AliExpress e faʻatau atu ai ipu o ituaiga eseese mo 1,642 rubles. (2.4 lita), 1 824 rubles (3.4 lita) ma le 1, 987 rubles (4.9 lita). I isi faleoloa, o le a tuʻuina mai e le faʻatau mai le 2 i le 7,000 rubles mo se faʻatusa tutusa.