Meaai

Eggplant ma kāloti - salati fualaʻau mo le taumalulu

"Eggplant with carrots" - o se fualaau suamalie suamalie mo le taumalulu mai fualaau faisua, lea e mafai ona tautua o se mea tutoʻatasi poʻo se falaoa laʻau mo aano o manufasi. O lenei paluga mafiafia e mafai ona salalau i luga o fasi keke falaoa, palu i pita poʻo falaoa pita. E tolu fualaau faisua, i loʻu manatu, e le mafai ona i ai e aunoa ma le tasi - eggplantal, carrot ma tamato. O lenei tuufaatasiga masani e masani lava ona foliga mai e lelei, ma e maloloina foi. O sauniuniga ma se fuainumera tele o tamato e le manaʻomia le faaopoopoina o le vineta, ua lava le masima mo le teuina, ipu mama ma le siakiina, ma o sina suka e manaomia e faʻaleleia ai le paleni o le tofo.

Eggplant ma kāloti - salati fualaʻau mo le taumalulu

O nei avanoa e lelei ona teuina i se nofoaga malulu ma o le a e fiafia i le manogi o le seleselega seleseleina i le malulu malulu.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula
  • Aotelega: 2 totini ma se malosi 0.7 l

Meaʻai mo Eggplant ma Carrot

  • 1 kg o le isalaʻelu;
  • 500 g o kāloti laiti;
  • 250 g o aniani;
  • 150 g pepa suamalie (1-2 pcs);
  • 2 pusa o le pepa vevela;
  • 300 g samato samasama;
  • se vaega o pasili;
  • 10 g o le masima masima;
  • 25 g o le suka faasili;
  • 20 ml le suauu olive le taua.

Le auala e kuka ai le isalaʻelu ma kāloti - fuamata fualaʻau mo le taumalulu

Alumini, sinews po o mea suamalie suamalie, vela, tipi le lobe aʻa. Matou te selesele le sipisi, matou te lafoina i totonu o se uʻamea lapopoa po o se paʻu uʻamea uʻamea ma le suāuu olive e leai ni manogi.

Umu aniani ma pepa vevela

Ona matou auina atu lea o pusa o le pepa vevela, tipi i totonu o mama, lea, e fuafua i le maualuga o le susunuina, e mafai ona faamamaina fatu ma membranes.

Faaopopo le kapeti tapuni i le kuka

Carrots talavou ma laʻu pulumu poʻo le solo taele i se mea faʻapipiʻi, 'otiʻoti i ni liʻo lanu, tuʻu i totonu o le apa. Matou te pasia fualaau faisua mo le 5-7 minute i luga o le vevela vevela, faʻaosoosoina pea ina ia le mu le aisa.

Matou te pasia le isalaʻelu

Taʻu le isalaʻelu i ni fasi pepa e tusa ma le 1 centimita le mafiafia. Ona matou tipiina lea o liʻo taʻitasi i ni vaega se 4, lafo atu i fualaau aina suamalie.

Taʻu ma tipi tumato

Tomato i totonu o ia salamata e faʻaopopoina pea e aunoa ma le paʻu. Ina ia faia lenei mea, ia faia se mea itiiti i luga o tamato ma faapipii i totonu o le vai inu mo ni nai minute. Ona malulu ai lea i totonu o se pesini vai vai ma se solo. Otioti le faamaufaailoga, tipi ia tamato i ni fasipepa tetele, auina atu i le vaega o totoe o fualaʻau.

Faaopopo pepa pepa logo

Ia faaopoopo nei le logo manaia, tipi ma tipi i totonu o ogalaau tetele. Liligi le masima ma le sugar granulated, faʻafefiloi. Lave i luga o vevela vevela mo le 25 minute.

5 minute aʻo leʻi kukaina, faʻaopopo greens

O se fulu pasili (na o laulaau) tipi lelei, faaopoopo i le salatisi, lea e togi i luga o se afi, 5 minute aʻo lei saunia.

A o fufuluina fualaau faisua, matou te saunia folau mo le teuina o pepa - fufuluina i se vaifofo o le susu, fufuluina i vai mama. Ma le isi, faʻamalo i luga o le uu pe vevela i totonu o se ogaumu e vevela i le 120 tikeri.

Faʻapipiʻi le kuka mo le 5 minute.

Tuu le salalaʻau fuamoa ua saunia i le kalo i totonu o fagu vailaʻau

Matou te tuu fuā vevela i fagu mafanafana, faʻatumu fagu i luga o tauau, faʻalatalata i mama mama. Matou te faamamāina le salati i le vevela o le 90 tikeri Celsius mo 10-15 minute (faletupe e mafai ona 700 g).

Eggplant ma kāloti - salati fualaʻau mo le taumalulu

Lago meaai mama i le vevela o le potu, tuu i totonu o se nofoaga malulu, e mafai ona teuina mo ni nai masina. Faʻamaumauga o le teuina i le +2 i le +8 tikeri.