Meaai

E faʻafefea ona fufulu fatu gaʻo le aoga?

E faʻafefea ona fufulu fatu gaʻo le aoga? E faigofie lava. Taumafai ia le itiiti ifo i le tasi ma e te le pasi i laina o aitalafu i luga o le maketi. I le kukaina o lenei oloa, e le o tumu le umukuka i le manogi sili ona manaia, lea e tulagaese ona o mafuaʻaga masani. O le "Aroma" e tulaʻi mai pe afai e te tuu fatugaʻo i totonu o se ipu ma kuka ai, e oʻo lava i mea manogi ma taimi faʻapitoa. I lenei fua, o le a ou taʻu atu ia te oe le auala e aveese ai se manogi manogi i le faagasologa o le kuka. Ou te fautuaina oe e kuka 1-1.5 kilokalama i le taimi e tasi. I le afiafi e mafai ona e 'ai le meaai i le vai malulu, i le aso e sosoo ai, faʻafefe le vai. I le auala, o se vaega taua o le vai e afaina i fatugaʻo, ona toe tuuina mai lea i le taimi o kuka.

E faʻafefea ona fufulu fatu gaʻo le aoga?

O fatugaʻo fatuina - o se meaʻai suamalie le maeʻa mai le faʻamaʻi, e mafai ona e kuka ai se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, fatugao o le puao i kirimulu suamalie, o se pulu iloga ma fatugaʻo, soupina Saina. E fautuaina e le aufailaʻau taumafa ia aofia ai le faʻamalosi i le lisi o vaiaso. O le mea lea, 'aua le faʻamaloloina na "meaʻai", aua o nei oloa e le taugata e aoga foi.

  • Taimi e kuka ai: 45 minute
  • Aotelega: 1 kg

Meaʻai Faʻatoʻa

  • 1 kilokalama o fatugaʻo o le puaa;
  • 5-6 lau laulau;
  • 3 fua o seleni;
  • ulu o le kalaiki;
  • 2 aniani;
  • fatu o fennel, coriander, caraway fatu;
  • pepa, masima.

Le auala e kuka ai le fatu fatuga le lelei

O le mea lea, i le afiafi o le sauniuniga o fatugaʻo, fufulu lelei i le vai malulu, tipi ese ata, aveese le gaʻo, veins vaaia, tuʻu i le vai mo le po poʻo le 5-6 itula.

O oʻu fatu, mama ma alu i totonu o le vai i le po

Liligi le 4 lita o le vai i totonu o le fagu, aumai i se vevela, lafo i lalo fatugaʻo i totonu o le vai inu. Aumai i se mea vevela, kuka mo le 3 minute, faʻafefe le vai, tuʻu i totonu o se fafie, faʻamama maeʻaeʻa i le vai vevela.

Mo le kukaina, e mafai ona e aveina ni ipu lapoa se 2, o lea o le a alu vave le faagasologa.

Fufulu fatuga mo le tolu minute

Ina ia saunia ni gaʻo susu e le masani ai, e tatau ona e faʻafefiloi 4 lita o le vai i se mea e toe vevela, lafo i ai fatugaʻo iina ma toe aumai i se toe vevela. Matou te kuka mo ni nai minute, toe faʻafefe le vai ma fufulu i lalo o le tap.

Fufulu fatu i fatu fou mo ni nai minute ma fufulu lalo o le tap

O le auala mo le suia o le vai e tatau ona faia i le 3 taimi, taimi uma e kuka ai 3 minute pe a uma le kuka, ia fufulu uma taimi. E tasi le taimi mai lea taimi i lea taimi o le a faaitiitia ai fatugaʻo i le tele, o se faagasologa masani lenei.

Toe fai le faiga mo le suia o le vai ma fufulu fatugaʻo faatolu

Ia saunia nei mea manogi mo le kuka mulimuli. Faʻatiʻoti lelei le seleni, tilo le ulu o le kalakeke mai le paʻu, tipi le aniani i ni vaega. Faʻaopopo se sipuniti o fatu coriander, fennel ma caraway fatu, o se fusi pasili fou ma faga.

Fufuluina mea manogi mo le kuka mulimuli

Liligi le 2 lita o le vai inu i totonu o le apa, tuu fatuga ua fufulu, faʻaopopo taimi ma masima e tofo ai.

Tuu fatugaʻo i le fufuluina o le vai i le faʻavave

Aumai i se mea vevela, pe a uma ona fufulu, aveese le palasi i se sipuni slotted, e ui lava ina uma ona uma ona kuka, o lona foliga mai e le ono tupu. Ufiufi le pani i se tapuni, kuka i luga o le vevela vevela mo le 30 minute.

Kuki faga sana ma mea manogi mo le 30 minute

Matou te 'aveʻesea fatugaʻo puaa e leʻi teuteuina i le pusa ma malulu. Na ou tipiina i latou ma tipi le laina mai le ogatotonu, ae e le talafeagai lenei mea.

Laʻau leai ni meaʻai e leai ni meaʻai

O lenei mea faʻapipiʻi e faʻamanuiaina e le gata mo le sauniuni o vasega muamua ma le lua, ae e mafai foi ona e taoina se keke falaoa Igilisi masani. Cook meaai suamalie ma meaai e le taugata.

Le fiafia tele!