Fale taumafanafana

Leolele alaleo lemu na faia i Saina

O le taimi nei, e sili atu le fiafia o tagata nonofo filemu i le filemu ma le nofo toatasi. I totonu o nuʻu, ua leva ona latou fauina puipui o tauaso ma latou le tuulafoaia faitotoa, o lea e ono afaina ai le aapa atu pe valaau atu i se tuaoi. O valaau leiloloa e sau i le laveai, lea e mafai ona vaaia i aso nei i luga o pine taʻitasi.

E le faigata le filifiliina o le mea saʻo - o faʻailoga o fale mo soʻo se tofo o loʻo tuʻuina atu i faleoloa i le initaneti. Lelei ma fesoʻotai, ma vaʻa eseese ma se lisi o leo - o tau e amata ile 150 rubles. E mafai foʻi ona faʻapipiʻiina e le 'auʻaunaga le' auʻaunaga o se fesoʻotaʻi ma faʻaalia mea uma e tutupu i talaane o lou faitotoa. O le telefoni mo 16,000 rubles e faʻafesoʻotaʻi le tagata asiasi e ala i le Wi-Fi ma le e ona le fale i le tulaga o lona toesea.

Ae ui i lea, ou te le manao e tuua se "tau meataalo" taugata e le o faamoemoeina mo le faitotoa, o le mea lea o le tele o tagata e umia fanua faatau fanua ua filifilia ni faataitaiga faigofie. I le tulaga o le vaeluaina poʻo le gaoi, e faʻatau e le au fai togalaau se masini fou.

O se faitotoa masani o faitotoa i se faleoloa i Lusia e tau e tusa ma le 400 rubles. E le manaʻomia e le masini se fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga - o elemene uma e galue i luga o faʻavae autasi. A maea le faʻatulagaga, e mafai ona e filifilia se leo tatagi ma fetuunai le leo, lea e sili ona taua i se fale ma tagata matutua poʻo tamaiti laiti. Fesoʻotaiga Fesoʻotaiga e 100 mita.

O le tuufaatasiga o telefoni feaveaʻi na tuʻuina atu i luga o le upega tafaʻilagi a le AliExpress e toetoe lava a ese mai faleoloa fale. Mo i latou e fiafia i le eseesega, ua faia e le Saina se masini e mafai ai e oe ona suia le fati i aso uma mo le masina (o le 32 tapuni).

O se pusi e sili atu i le 300 rubles e aofia ai se tamai vaega e iai se faamau ma le valaau lava ia. O le masini e galue i luga o maʻa, o le laina e oo atu i le 100 mita. Faʻamatalaga e le aufaʻatauloa le lelei tele o le faʻauluulu o le faʻasalalauga mai Saina. Faafetai i lanu paʻe paepae, o le masini e fetaui lelei i totonu o soʻo se atunuu i totonu.

O mea le lelei e aofia ai le manaʻoga e faʻatau 23A maa mo le ki, ae mafai foi ona faʻatonuina i le AliExpress. O faʻataʻitaʻiga tutusa i faleoloa i le initaneti i Rusia ma Iukureini e faalua ona taugofie, o lea ua fautuaina ai e le au faatau le faʻatulagaina o se poloaiga mai Saina. Iloilo ma le faaeteete le filifiliga a le tagata faatau ma lona faatulagaga, aua e tusa ai ma nisi o iloiloga, atonu e le lelei le masini.