Laʻau

Faʻataʻi Faʻalu Eil Mayonnaise

O le mayonnaise i le fale e ese mai ona itu tau alamanuia e le gata i le tofo, ae faapena foi i le kalori. E mafai ona e fetuunai le aofaiga o masima, suka ma le suauu i le mayonnaise oe lava, faia lau oe lava fua muamua ile faavae. Ma o le faavae e matua faigofie lava, aua o se faʻamalosia o fuamoa yolks ma fuālaʻau fuālaʻau. O le mea pito sili ona taua i le faia o le mayonnaise i le fale, i le amataga, pe a faʻafefiloi muamua muamua mataua o suauu ma le yolks, faʻaopoopo le suauʻu lemu, muamua i le mataʻu, ona oʻo ai lea i se vaitafe lanu.

Faʻataʻi Faʻalu Eil Mayonnaise

I lenei fua o le mayonnaise, tatou te avea o se faavae o le saumalie o yolks o fuamoa o le salu (lea, i le ala, e leai se salmonella) ma le lelei o le suāu olive olive.

O le fua o meaʻai ua saunia mo fuamoa o salu o loʻo i luga o le fale e mafai ona fesuisuiai ma soʻo se mea e faʻaaogaina - o olive, o laau mamago mago, kesi, pepa. E mafai ona e kukaina nisi ituaiga o mayonnaise i le taimi e tasi ma tautua ma fualaau faisua fou ma falaoa ua faia i le fale.

  • Taimi e kuka ai: 20 minute
  • Aotelega: 150g

O meaʻai mo le faia o ni suauu meli e fai i le fale:

  • 6-8 selu o fuamoa;
  • afa lemoni fou;
  • 2 sipuni o le sinapi masani;
  • 10-15 g o suka;
  • 4-6 g masima;
  • 140 ml o suauu olive;
  • 10 olive eleelea;
  • 1-2 laau lanu meamata;
Meaʻai mo le Fafagaina o Quail Egg Mayonnaise

O se metotia o le sauniuni o sekeli fuamoa.

Vaevae'oa o le salu i totonu o se pesini, ona faʻafefeteina lea ma le agavaʻa le sooga ma lou lima. Matou te tuʻu uma ia yolks vavaeʻese i totonu o se pesini, faʻafefiloi ma se fusi seʻia oʻo ina mauaina se aofaiga tutusa.

Faaopopo 1-2 teaseti o le fualaau masani e aunoa ma ni mea faaopoopo i le yolks o fuamoa o salu, suka ma masima.

Tasi le sua mai le afa o lemoni. Talu ai e ese lemoni, o le a ou faamaninoina e te manaomia pe tusa o le 2 sipuni tele o le sua o le lemon. Tatou faamamaina e ave ai le fatu o lemon. Nai lo o le sua o le tipolo, e mafai ona e faʻaaogaina le suamalie o le lime, e le o se mea faʻamalolo ma o le a maua ai le mayonnaise o se mea fou uiga ese.

Faʻesea le sooga mai i le protein Faaopopo sina togitogi, suka ma le masima i yolks Liligi le 2 sipuni tele o le sua o le tipolo

Faʻafefiloi nei meaʻai seia oʻo ina faʻamavae atoa le suka ma masima. E mafai lava ona e tuua le pesini mo le 10 minute, ona faʻafefiloi malie ai lea o le masima ma le masima o le a solo i le vai.

Faʻafefiloi seia oʻo ina faʻamavae atoa le suka ma le masima

Matou te ave le suāuʻu olive (mo se mayonnaise lelei e te manaʻomia muamua le suauu paʻu mūmū), faʻaopopo i mea faʻafefiloi tasi le mataua, e tatau ona avea oe ma se amio mama, talu ai e te manaʻo e taofi se fagu suauu i le lima e tasi ma taia le mayonnaise ma le isi. O le mea lea, ou te fautua atu ia te oe e faʻaaogaina se mea faʻafefiloi, o tekinolosi faʻaonapo nei faʻavave le faagasologa.

Sasaa le suauʻu i totonu o se vaitafe manifinifi e aunoa ma le taofiina o le mea faʻapalapala

Sasaa le suauʻu i totonu o se vaitafe manifinifi, e aunoa ma le taofiina o le mea faʻapalapala, seia oʻo ina malamalama le masini ma matua mafiafia. Mayonnaise ua saunia pe a tuʻuina atu e le corollas faailoga iloga i luga o le masini. O le taimi nei e mafai ona e faʻaopoopoina mea eseese o loʻo iai.

Faʻaopopo le fufuluina o fuālaau faisua i le mayonnaise, sasaina seia oʻo ina mafiafia.

Otioti lelei le olive olive, ia tipi foi le pepa lanumeamata mataga, tuufaatasi ma le mayonnaise.

E mafai ona e teu se mayonnaise fale ua saunia i totonu o le pusaaisa

E mafai ona e teuina ni fuamoa o salu o fale o le mayonnaise mo le 2-3 aso i totonu o le pusaaisa, ae ou te fautuaina oe e kukaina ae faatoa e manaʻomia le vaitau o le salati. O meaai fou e masani ona maloloina ma sili atu ona lelei. O sala i luga o le laulau fiafia, faʻasalalau i le mayonnaise 'aiga, o le a faʻataʻitaʻi.

E mafai ona saunia ni manu o le salu o le salu. Le fiafia tele!