Meaai

Cichpy Chicken Legs

Ua e tofo i ni meaʻai manaia ua fafagaina? Ma e le o le masani ai o le falaoa - mai le meaʻai, ae i le uluai: mai le oatmeal? E sui ai se ipu manaia, lea e lelei mo taumafataga a le aiga ma se taumafataga fiafia. O vae o ponaivi e taoina i le paluga o meaʻai, e susulu mafiafia, faatasi ai ma se manulele lanu malie i le pito i luga, faamalulu i le ogatotonu.

Cichpy Chicken Legs

Meaʻai mo laʻau moa i le falaoa

  • 1 kilokalama o moa moa (tusa ma le 8 pcs);
  • 1-2 fuamoa;
  • 1 le ipu oatmeal;
  • Salt, pepa, suauʻu manogi.

O se auala e saunia ai vae o moa i le falaoa oatmeal

O vae o poula e tatau ona faʻamaʻaʻaina atoatoa, mulumulu ma faʻagogogo ina ia le faʻafefeteina le falaoa.

O le a matou saunia ni papatusi se lua: i totonu o se puʻupuʻu loloto ma se vavae, fuamoa (pe'ā tele, 1 le mea e lava), masima ma pepa; i falaoa paʻu papaʻu. E le gata o le oatmeal, ae o le saito foi, o sana, o mea taua.

Afai e te le fiafia i se falaoa tele, e mafai ona e suʻeina le alalaupapa e ala i le faataavaleina i luga o le laupapa.

Faʻafeu vae moa i itu uma o se fuamoa na sasaina, ona e taʻavale ai lea i vaʻa. Ina ia mafai e le laumei ona ufiufi le moa ma se laumei mafiafia, e faigofie ona tuʻu le vae i totonu o se ipu ma fufulu fuʻa i itu uma.

Lili vae o moa i totonu o le fuamoa ona sosoo ai lea ma le cereal

Matou te tuʻuina atu vae o moa i le fafaga i luga o se laupepa e ufiufi i le tao tao, lea e sisi laitiiti i le suāuʻu mata, ma tuʻu i le ogaumu.

Faʻasusu ia moa masi falaoa i luga o se pepa tao

Suauu vae i vaomalo i le 200 ° C mo le tusa o le afa itula. Ona aveese lemu lea o le apa ma liliu vae i le isi itu ina ia lanu enaena. Matou te tuʻu i totonu o le oven mo le isi 10-15 minute, e mafai ona faateleina le vevela e tao ai le 220 ° C.

Palu falala tao tao tao falaoa ua tunu falaoa

Pe a mimilo le vae o moa - fai! Auauna i le ipu vevela ma paluga pateta, o se itu o le pata poo fualaau faisua, teuteu i fualaau lauusiusi.

Tuʻu faʻasusu vae o ponai ua saunia!

O le aso e sosoo ai, o falaoa moa e taoina i le cereal o le a pei lava o le lelei: afai e te vevela vae i totonu o le ogaumu, e avea i latou e pei o le kuka. Le fiafia tele!