Meaai

Vegan Vegetarian Schnitzel Kapu Kalama

Cabbage schnitzel o se mea e sili ona manaia, aemaise lava le kapisi otaota o le schnitzel. O i latou e mumusu e ai aano o manu, ua leva ona latou iloa le kukaina o mea manogi mai meaai. O aʻu, i se tulaga agasala, na ou taufaalili i lenei fua seia oo ina ou taumafai ia te aʻu lava ia. E foliga mai o lenei mea faapitoa - kuka kuka kukaina. Ae taumafai, o le a sili atu ona manaia. Afai e te le o tafafao faamasani pe auauna atu, ona sasaa lea o le kulimi vevela i luga o le kirimoli ma fufulu i se lanu lanumeamata fou!

Kapisi schnitzel - suauu vevela schnitzel

Faatasi ai ma se ituaiga o lapisi lalaga suamalie, o le a mautinoa lava oe e avea ma se tagata faiva, a itiiti ifo mo le tasi le aso i le vaiaso.

  • Taimi e kuka ai: 25 minute
  • Auaunaga Per Container: 4

Meaʻai mo le faia o kapisi vavalaʻau schnitzel:

  • 1 tamai tautau o kāpeti laititi;
  • 2 fuamoa moa;
  • 50 g falaoamata o le saito;
  • 100 g falaoa;
  • 50 ml o suauu fuālaʻau mo le faʻavela;
  • le masima.

Le auala e saunia ai schnitzel vegetarian mai kāpisi laʻitiiti

Sa matou tipiina ia atigilima laititi paepae paepae i le afa. O lenei ipu e mafai ona saunia mai le tuai o kāpeti, ae na o laulaau taʻitasi. E le mafai ona vave kukaina le fualaau faisua i se ulu o kapeti, ma o le a leiloa le meaʻai.

Tipi le ulu o kapeti i le afa

Sa matou selesele ulu o le ulu i le afa po o le tolu vaega, e fuafua i le tele. E le mafai ona vavae ese le ogalaau. Taumafai e faʻaalia mea ofoofogia o le faʻafefe o le amio mama ma tuʻu se fasi lamolemole o le ogalaau ina ia le faʻasalalauina laulaʻau pe a kuka.

I fualaau faisua laititi, o le fatu e agavaivai, o le a faʻavela i le auala tutusa e pei o lau.

Oti tipi o le ulu

Matou te tuʻuina fasi meaʻai i totonu o se tamai pusa, faʻaopoopo 1-2 teaseti o masima laulau, sasaa vai inu ina ia faʻamalo atoa ai e le vai.

Tunu le kāpeti gaʻo i le vai vevela

Kuki mo le 6-7 minute pe a uma ona kuka i luga o le vevela masani. Tatou te faʻaeteete ma faʻaeteete, tuʻu i luga o se sieve po o se mea e gaogao ina ia malulu le ipu vai ma le meaʻai.

Laʻau tila

Muamua, fafagaina le kapisi i le falaoamata o saito. Soo se falaoa masani e amata i lenei mea. Afai mo nisi mafuaaga e te le manaʻo e faʻapipiʻi le falaoamata i le ipu, ona mafai loa lea ona sui i le pateta poʻo le pule o sana.

Falafolaina o pusa kuka i falaoamata

Tatou te faʻafefiloi fuamoa moa faʻasoa ma se fasi pine o le masima, faʻaliliu ia fuamoa i se vavae ina ia faʻaopoopo faatasi ia protein ma yolks.

Ave le kapisi falaoa i le falaoamata i totonu ole paluga o fuamoa.

Ave le kapisi i le fuamoa

O le isi, tuʻu le kapisi i falaoa falaoa, taʻavale solo i itu uma ina ia mafai ona ufiufi uma e le mumu le fualaau faisua. E mafai ona e faia falaoa i le fale ile ogaumu. Mo le faia o lenei mea, tipi le paluga i nai tamai fulu ma faʻagogo i totonu ole ogaumu seia oʻo ile enaena auro i le vevela pe a ma le 120 tikeri Celsius. Ona tipi lea o le falaoa i se meaʻai meaai.

Laʻau falala i falaoa

I totonu o se fagu meaʻai e leai se paʻu pe i totonu o se uʻamea uʻamea, matou te vevela 2-3 vaimuni tele o le suāuʻu olive, faʻasala le schnitzels i le itu i se kerupi auro i itu taʻitasi. I la matou tulaga, o le cutlets e tusa ma le tolu itu.

Sauteed kapisi schnitzels seia oʻo i le enaena auro

Auauna i schnitzels vevela i luga o le laulau, sasaa kulimi kirimigi, fufuluina i fualaau fou. Le fiafia tele!

Kapisi schnitzel - suauu vevela schnitzel

Mo le kapisi schnitzel, e mafai ona e kuka mamae mai chickpeas po o pi, e te maua ai se taumafataga o meaʻai vegetarian, o loʻo tumu i fualaau fualaau.

Cabbage schnitzel - meaʻai vevela schnitzel ua saunia. Le fiafia tele!