Meaai

Salatisi rustic ma pulou pulou

I le faaiuga o le autumn ma le taumalulu, faapea foi i le amataga o le tautotogo, ou te manao moni lava i se fualaau suamalie suamalie. O nei aso ma le le mafaagaloina e te manatuaina ai se talavou talatala mai le togalaau, kulimi fuamalie mafiafia ma cucumbers manogi. Ioe, o le taimi nei e mafai ona e faʻatau fualaau faisua fou i le tausaga atoa, ae e aoga le faaosoosoina oi latou i le taumalulu? O fualaau o Greenhouse, e ui lava e matagofie, e pei o ata, e toetoe lava a leai se tofo ma mautinoa e leai se aoga e pei o le eleele ua tupu i lo latou vaitau!

Salatisi rustic ma pulou pulou

E leai se mea, o le taimi o togalaau o le togalaau masani o le a mautinoa lava ona maua mai i se taimi mulimuli ane, ae mo le taimi nei e oʻo mai le taimi e le maua ai ni meaʻai lelei e saunia e le au fai togalaau mai le taumafanafana: pi, pateta, ituaiga uma o pipi ma piko. Sei o tatou aʻea i totonu o le faleoloa po o le pulou, aumai nisi o nei gutu gutu ma saunia se salalala malulu e taʻua o le "Nuu": faigofie, ae matua suamalie i le tofo! E tuʻufaʻatasia ni mea faigofie faigofie e faigofie ona maua i soo se taimi o le tausaga: pateta, pi, puʻupuʻu, piko. O se uiga iloga o se salati i se auala mataga e le gata o le faigofie o lona fatuga, ae o le faigofie foi o sauniuniga. Laʻau, tipi i totonu o ogalaau lapoa, faʻafefiloi - ma leai ni fulufulu! Atonu o le mafuaaga lena na ia tauaveina ai sea igoa.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le Nuʻu Salamata e le lelei, ae, o le a vave ona e vaai mo oe lava, e manaia, e pei o se fale meaʻai! I le taumafai muamua i ai, o le a e tusia i lalo le fua i totonu o se api meaai e masani ona togafiti i lau fale ma malolo ma se salati suamalie. O le a sili atu le lelei i se mea masani masani o le taumalulu masani - vinaigrette.

Salatisi rustic ma pulou pulou

O le salalau o le nuu e lelei lava "alu" ma le tele o itu ipu - rice, pasta, buckwheat. E le tatau ona e kukaina ni tipi po o ni tipu: faʻafetai i pi ma pulou, e tusa lava pe leai ni aano o manu e foliga mai e manaia ma lelei! O le salalau o le nuʻu e matua faamalieloto - e mafai ona e 'ai faʻatasi ma le falaoa, ma e maua ai se meaʻai atoatoa.

  • Taimi e kuka ai: 35 minute
  • Auaunaga: 4

Meaʻai mo se salati suamalie:

  • 4-6 tamai pateta;
  • Half a can of beans cook in its own juice (poʻo le 1 ipu o pi pipi);
  • Half a can of mushrooms piled;
  • 2 kukama vevela pe mama;
  • 3-5 fua o le pasili.
Meaʻai mo le kukaina o le salatisi lapisi i pulou pulou

E lua filifiliga mo le faʻatauina:

  1. Mayonnaise
  2. Faʻasoloina o le suauʻu manogi (sunflower poʻo le olive).

Lanu uli ma eleele lanu uliuli i lou tofo.

Fafaga se salati vao:

Fufuluina lelei pateta ma faapuna i totonu o latou paʻu seia vaivai. Sasaa le vai malulu ina ia faigofie ai ona paʻu, tuu i luga mo le 5-7 minute, ona toe faʻalanu lea.

Saunia ni musipolo kuka

Fufuluina pulou pulou i lalo o le vai tafe ma faʻamago i totonu o se fagala.

Matou te fufuluina foi pi ma taofi vai. Po o le faʻavelaina o pi mamago seia mama ma faʻaopopo vai. O se salati ma pene lanu o le a foliga manaia: e le gata i papaʻe, ae e lanu, vaʻai, beige!

Faʻamuʻu pi

Matou te tipiina piko ma pateta i totonu o poloka pe a ma le 1x1 cm, e mafai ma lautele.

Tipi piko ma kuka pateta

Faʻasuina pateta, kukama, pi ma pulou i se pesini, faʻaopoopo le pasesa.

Faʻafefiloi mea uma mo se salati manogi ma pulou meli

Faamasima, pepa ma fefiloi. Faamolemole ia matau: afai oe alu i le vaitau ma le mayonnaise, ona itiiti lea o le masima nai lo le mea e tatau ai, talu ai o le saumalie ua i ai le masima.

Faʻaopoopo mea manogi ma mayonnaise i le salati

O le taimi nei o le salati. Sa ou taumafai i filifiliga e lua: faatasi ai ma le mayonnaise ma le suauʻu manogi. Talia i tulaga uma e lua, ae o le lagona o le suauu e sili atu ona lelei le tuufaatasia ma se seti o oloa. O le tele o vaega o meaʻai o le salalafaga a le nuu - anufe, kukama - ei ai a latou lava tofo fiafia. Mayonnaise, e iai foi sona tofo, e tauva, ae o le suauʻu e le faʻamaina e faʻamaeʻaina lelei le salatisi. Taumafai ma oe, ona tusi lea i lalo le fea filifiliga e sili atu i lou tofo!

Salatisi rustic ma pulou pulou

Matou te tautuaina le salatisi, teuteu i fua o lau laau fou - pasili, seleni pe fusi.

O le salatisi rustic ma pulou puʻe ua sauni. Le fiafia tele!