Fale taumafanafana

Motoblock Faʻafeiloaʻi e fesoasoani i le fai togalaau

O le faʻaaogaina o masini mo le faʻaleleia o fanua i fanua laiti ua avea ma mea tatau. O le Motoblock Salute e faʻaaogaina e tagata o le nuʻu i tausaga taʻitasi. Faatasi ai ma le fesoasoani a se masini mitiiti, e mafai ona e faia uma galuega e faʻaaogaina ai galuega-mamafa, mow ma aveese le kiona i le taumalulu. E tele ni faʻataʻitaʻiga o lenei iunite. O le filifiliga a se fesoasoani e faalagolago i le natura ma le tele o galuega i le aiga.

Le tele o moto moli

Motoblocks e vaevaeina e le malosiaga afi. O le malosi o le motusia o le taavale, o le sili atu foi lea ona aoga le motoblock. Ae e le mafai ona e faʻapipiʻi se moli malosi i luga o se faʻavaa na faʻatulagaina mo le Mole laitiiti. Ina ia fetaui ma le afi, o le faavaa, ufiufi, ufiufi ma fusi ua fuafua. O le Motoblock Salute ua faia e avea ma meafaigaluega malosi ma le malosi i totonu o lona vaega. O le faʻaosooso ma le faʻatinoga o le ata o le Salyut defense plant. E faʻatatau i le afi ua faʻapipiʻiina i luga o meafaigaluega, o le malosi ma le mamafa o le iunite e suia laitiiti. Mo le manino, o faailoga autu o le Salute 5 ma Faʻafeiloaʻi 100 motoblock ua tuʻuina i le laulau lautele.

O isi masini e faʻaaoga foi i le laina o meafaigaluega gaosia, tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga ua faʻapipiʻiina ia i latou meatotino sili ona lelei i tulaga o faʻatinoga ma le malosi o taumafa. Taavale afi Faʻafeiloaʻiga ua faʻaogaina i le masini China Lifan e faʻalagolago, ma e mafai ona e faʻatau se fesoasoani mo sina mea sili atu nai lo le 20,000. O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaalia e:

  • o se fomaʻi vave o loʻo i luga o le uili o le uili;
  • mautu e mafua mai i le ogatotonu o le kalave;
  • laiti le felaʻiaʻi ma le malosi maualuga.

O isi laulau e aofia ai Kohler SH265, Honda GC 190, Robin Subaru EY-20 masini.

O le eseesega i le va o le Faʻafeiloaiga 5 ma Faʻafeiloai 100 motoblock o loʻo i ai i se numera ese o vitio. A le o lea, latou te tutusa uma le faʻatulagaina o galuega faʻapisinisi e faʻaaogaina faʻapipiʻi. O se vaega o le iunite o galuega ua maeʻa faʻatumu ma le iunite, o le isi o loʻo faʻatau, pe gaosia faʻapitoa. O le mamanu faʻasolosolo lelei, o le faʻaleleia lelei o le faʻaogaina o le iunite autu ma faʻateleina galuega. Faʻaaogaina se pulou fusi, faʻaaogaina le iunite o se eletise malosi mo masini fai laupapa. Afai e tatau ai, o le savaliga uʻamea e mafai ona faigofie ona faʻaaogaina i ni vaega eseese.

Faʻatau vaega faʻapitoa mai tagata faʻasalalau talitonuina. O le maketi vaega o maketi ua tumu i vaega o lima tusitusi.

Ae o le tele o taimi, o le iunite o loʻo faʻatino ana galuega faʻatonu e faʻaaoga ai faʻapitoa mo le Salute motoblock. O le mea lea, e mafai ona e faʻaleleia le eleele ma ni mea e seleseleina ai le seleselega, lea o le a oloina ma vaelua le palapala i le loloto o le 25-30 cm. E faalagolago i le tele o nonoa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pou, 30, 60 po o le 90 cm. o se taʻavale savali i tua ma se suotosina o le a faigofie ona tipi ma maua ai luga o se eleele.

Mo le faʻapipiʻiina o mea faʻatoʻaga, o loʻo faʻapipiʻi le iunite i se mea faʻapitoa faapitoa. O le faʻaaogaina o le eletise i le pine i luga o le eletise malosi e mafai ai ona faʻaogaina le faʻaaogaina o tausaga e tasi o le Salute 100 feʻavaʻai solo i tua, matamata i le vitio:

Faʻapipiʻi meafaigaluega i le faʻatautaia o motoblock

Faʻatumu i se taʻavale savali i tua o loʻo i ai na o le itiiti ifo o canopies o le a mafai ai e oe ona faʻaaoga le metotia ma malamalama i lona punaoa. O le mea pito sili ona taua mo le faimalaga i luga o fanua ma luga-o le auala o le i ai o uili uʻamea tetele ma le faʻamamaina o le tagata lava ia. O nei faʻasolosolo e maua ai le lelei faʻasolosolo ma le eleele, faʻateleina le mafai ona mafai ona faʻaogaina le iunite. O le seti e toʻa 4 tagata galue, e tautau 2 i itu taʻitasi, totoina le 60 cm o le palapala. Mo le sili atu o le pueina, 2 tagata gaosi oloa e manaʻomia ona faʻatau. O le pusa e aofia ai:

  • mea e gaosi ai meaʻai;
  • tatala
  • sopo mo meafaigaluega.

Mo le faʻaaogaina atoatoa o le punaʻoa o se faʻataʻavalega o loʻo faʻataʻavale solo, e tatau ona faʻatau pe faʻatautaia ma faʻaopoopoina masini.

Ina ia faʻatuina le fanua o le a e manaʻomia ai se suōlaʻau, sulu, faila. Ma mo le seleselega e te manaʻomia se pateta pateta. Mo poresi o vao, o le faʻaaogaina o se moa, rake, ma se moa fevaevaea mo le moa vao o le a faʻaitiitia ai le manaʻoga e faʻatau meafaigaluega faʻapitoa.

O se taavale feʻaveaʻi i totonu o se fale faʻapitonuʻu o le a fesoasoani e taulimaina le felauaiga o le seleselega i le faleteuoloa, vaovao i le nofoaga e teu ai. I le taumalulu, fetuunai le kiona vavalo, e lima minute e faamama ai le fanua pe a uma le kiona.

O a mea faʻapipiʻi faʻatau e faʻatau mo Faʻafeiloaʻi moto moto

E ui lava i le malosiaga mamana, e mafai lava ona faʻapipiʻiina le iunite i mea ua faʻapipiʻiina ma faʻaaogaina. O le mea lea, e tatau ona suʻesuʻe uiga o meafaigaluega ma faʻatau, pe a fautuaina e faʻaoga faʻatasi ma le Iuni.

Taavale felauaiga

E le mafai e le taʻavale ona i ai se gaosiga e sili atu nai lo le 500 kg. Ua faʻapipiʻiina i se vavae ese, ua i ai lona nofoa. E mafai ona e faia le taʻavale talafeagai oe lava. E gaosia e le gaosi oloa meafaigaluega. O le TPM-350-1 'oloʻo maua ai le maualuga e 1.2 le uumi, 1.0 mita lautele. Fua o oloa mamafa 93 kg, le tau o le 19,000 rubles.

Tagata faʻatau mo le taʻavale savali i tua

O le faʻaaogaina o meaʻai i le taimi o le taumafanafana o le telefaeteted. Latou te faaopoopoina le palapala mai le fuga i laau, tipiina le mutia i le totoina ma tapuni. O le mea lea, o le mamanu o le sulu e filifilia mo se ituaiga o galuega. I le tulaga o le faʻaaogaina e avea o se taʻavale i le maualalo o le malosi o le malosi, e filifilia ai le au faʻatau. O se fausaga malosi lenei, ua loloto i le u i totonu o le palapala i le loloto e manao ai. O le oso aʻe, o 'afaʻeseʻeseʻeseʻeseʻesea e gaosia ai le afu, ma momoe i lalo o le vao. O nei upega e aoga lelei i luga o laina ma se fua faʻasolo tutusa.

O le isi ituaiga o hiller mo le Salute motoblock o le disk. E mafai ona faʻaaogaina vaʻavaʻa ma vaʻa mamao e mafai ai ona e faia se taamilosaga lamolemole. O le limitefulu o le disk e 40 cm, lea e mafai ai ona maua luga le maualuga ... O le tau o mea faʻapitoa e 800-1700 rubles. E masani lava e le mafai e se tagata nuʻu ona faia e aunoa ma se suotosina. O lenei fana e le o tuʻuina atu i totonu o le pusa, e tau pe a ma le 2 afe. Oku faapipiiina okuchniki ma ogaumu i le nato autu e ala atu i le pito i tua ma le puipui.

Haymaking ma le tausiga o laʻau

O le faʻaopoopoga, o loʻo faʻauluina e se pulou uʻamea, o le a avea ma moa pala ma vavao le kiona.

Faʻaaogaina se meafaigaluega e faʻalavelave atili ai, moa, e le tatau ona faʻagaloina lo tatou lava puipuiga. I se mea maualalo, o laei puipui, seevae, ma tioata saogalemu e tatau ona faʻaaogaina.

Haymaking o loʻo mafatia. O le televave ona e faʻamagoina le mutia ma faʻamago, o le sili atu ona lelei o le fafaga. O le faʻaaogaina o nila mo le moa e faafaigofieina, faʻavaveina ai le faagasologa o le seleselega. Faʻalagolago i le maualuga ma le maualuga o le mutia, o loʻo faʻaaogaina ni mea faʻapitoa poʻo ni meafaigaluega. E lelei tele faʻamalosi vaega i luga o se laufanua mafolafola ma maualalo le mutia. E lelei mo le moaina o le mutia. Mowers mo le Salute motoblock o le KM-0.5 vaega o le ituaiga na tipi le mutia vao ma mulching. O le lautele o le pueina o le afa mita, le saoasaoa o le 4 km / h, o le mamafa o le masini 35 kg. O le masini e totogi le 12,000 rubles.

O le masini moa mo le Salute motoblock e fai ma sui o le lua pulou e iai ni naifi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se faʻavaʻopoʻa. O le mamanu e taʻua o Dawn. O lea ituaiga masini e mafai ona faigofie ona taulimaina le mutia vao leaga na maua e taʻifau. O le maualuga o sulu e otometi ona fetuunai, fetuunai i le le mautonu o le palapala.

Faʻamatalaga:

  • laina lautele o le mowing - 80 cm;
  • faigamalaga femalagaaʻi - 4 km / h;
  • maualuga o le mutia moa - 100 cm;
  • mea mamafa meafaigaluega - 31 kilokalama.

E mafai ona e faʻatau se moa fua mo le Salute motoblock mo le 14,000 rubles.

Mo le vaavaaia o le teritori i masina o le tau malulu, e mafai ona e tautau se vaalele i le kiona i luga o se taʻavale savali, ma se pulumu mo le fufuluina o otaota i luga o se eleele malulu. Ae o masini talafeagai o le a avea ma luke o loʻo i totonu o uili. O le a latou uuina saʻo laina i le taimi o le totoina, lea o le a matua faafaigofie ai le tausiga o laau i le taimi o le tuputupu ae.

O uili o loʻo faʻatusalia se fausaga e tele:

  • lautele - 28 cm;
  • lautele - 9 cm;
  • laulauina o le diameter 3.4 cm.

E le o mea uma meafaigaluega o loʻo lisiina lea o le a faafaigofieina ai le ola o se tagata nuʻu e faʻaaogaina se taʻavale mulimulitaʻi-tua.

Toe faaleleia o motika

O vaega mo le Salute motoblock e faigofie ona faʻatau. O se metotia faʻale-aiga. Mo masini faaulufale mai e faʻaaogaina i moto, o vaega faʻapitoa e tuʻuina atu mo afi eletise ma compressors e talafeagai. O le mea lea, e tatau lava ona e faʻatonuina le vaega talafeagai e tusa ai ma faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi poʻo i se nofoaga o tautua.