Meaai

Italia faʻapena - faʻamalieina falaoa ma aniani

O le fuaitau leanoa o falaoa e foliga ese, ae i le tele o atunuu, o le falaoa ua taʻua o le pastry ma mea sili ona aoga (pata, fuamoa, suka), lea tatou te masani ona taʻua o pi, muffins poo keke keke o le Eseta. Italia faʻafesoʻotaʻi - fafaga meaʻai a tagata matitiva, kuka i totonu o le ogaumu, moni - "tao i le uʻamea." O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai e leai se mea e maua e Italia e leai se mea e aʻoaʻoina, ma o lenei falaoa o se isi faʻataʻitaʻiga. E vave ona e taoina le meaʻai, ma o le tuʻufaʻatasiga o falaoa maoaʻe, o 'aina ma' aniani tilatili manaia o le a le tuua ai oe e le faʻavaivai.

Paʻu o le areto ma aniani i totonu o le umu - Italia faʻaalia

O le paluga mo le kukaina o falaoa ma aniani e foliga tutusa i le tuufaatasiga i palu palu, e oo mai i le aso, e toatele tusitala ua finau e uiga i mea sa masani ona avea ma pizza po o focaccia. O le mea moni, e le gata o le fua mo le paluga, ae o le kuka foi e tutusa lelei lava, focaccia, e pei o pisa, o se lavela manifinifi ua vave ona faia i se ogaumu vevela.

  • Taimi e kuka ai: 2 itula
  • Auaunaga: 6

Meaʻai mo Italia - Pusi Lean ma Onions

  • 300 g falaoamata o le saito, s;
  • 170 ml o le vai;
  • 14 g o le fefete fou;
  • 45 g Suauu olive o le Virgin Extra;
  • 300 g aniani;
  • basil, oregano, thyme, masima.
Faʻa-Italia mea faʻapitoa

O se metotia e kuka ai Italia - o le falaoa falaoa ma aniani

Muamua, sola i aniani tipi i le suauʻu olive seia oʻo ina manino ma sina masima. O le aniani e le tatau ona avea ma auro, e tatau ona vaivai i totonu o se apa.

Lafoaʻi le fefete

E mafai ona e faʻaaoga le fefete faʻamago poʻo le faʻafefete mo le tunu falaoa, o se mea o le tofo ma masani. E masani ona ou tunu falaoa ma le fefete fou, o le taunuuga e sili ona lelei. O lea, i totonu o le vai e vevela i le tusa ma le 30 tikeri, fafagu le fefete seia maeʻa atoa.

Faʻafefete le fefete ma le falaoamata

Fufulu le falaoamata o le falaoamata i totonu o se ipu loloto i se s, faaopoopo le fefete i le vai ma pe tusa o le afa o sipuniti o le masima laulau e aunoa ma ni mea faaopoopo.

Faaopopo le suāuu olive ma faʻafefiloi.

Faaopopo le maualuga o le olive olive, tapena le paluga muamua i le sipuni.

Tipi le paluga ma alu e tu i luga

Matou te faasalalauina le paluga i luga o le laulau, uʻu lima i luga o le laulau seʻi vagana ua taofi le pipii i luga o le laulau. Matou te tuu le paluga paluga i totonu o se pesini, suauu i le suauʻu olive, afifi i le pipiʻi ata, aveese mo le 1 le itula i se nofoaga malulu (mafanafana ma leai ni pepa). Ma, faʻapipiʻi malie le paluga maeʻa, tuʻuina atu le mafuaʻaga o le carbon dioxide.

Faaopopo aisa i le paluga.

Faʻaeteete, taumafai e aua nei faʻaumatia atoa le faʻafefeteina o le ea i le paluga, faʻalautele i ou lima i le tele o le pepa, faaopoopo i ai le aniani falai ma le faʻafefeteina, faʻafefiloi malie le aniani i le paluga.

Faʻasalalau i luga o foliga faʻalelei

Matou te folasia le focaccia i se mea faʻalelei foliga, ma faʻaeʻeina ma o matou lima. Sa ou taoina lenei falaoa i le ituaiga o le 30 x 25 senitimita. O le paluga e matua matagofie ma faigofie ona faʻalauteleina.

Uʻu le paluga i laʻau, fai ni meaʻai ma tuʻu i le tao

Fafasi le paluga i laʻau, basiliti lelei, oregano (oregano) ma laume. Ona matou susu lea o tamatamailima i le suauu olive ma lolomi i luga o le paluga, faia o mea laiti, o le tele o mea e maua, o le sili atu ona matagofie o le falaoa ua maeʻa. Alu mo le 15-20 minute e sau mafanafana.

Paʻu o le areto ma aniani i totonu o le umu - Italia faʻaalia

Matou te vevela le umu (vevela 230 tikeri). Matou te taoina le 20-25 minute seia oʻo i le lanu enaena auro, lelei i luga o se uaea po o ni laau faʻapipiʻi ina ia le toe faʻafefeteina le manu.

Italia faʻapena - fafaga falaoa ma aniani. Le fiafia tele!