Meaai

Pancake keke ate i le tumu

O keke suamalie e le gata na o le suamalie, lea ua uma ona tatou vaai i ai i le faataitaiga o se keke falaoa e faia i le squash pancakes. Ma o lenei ou te fautua atu ia te oe e kuka se keke keke ate pancake ma manaia ma le tumu!

E lua ituaiga o pancake pancake mai le ate. Muamua o le taimi e taoina ai pancakes mai le kulimi masani, lea o loʻo ufiufi i le ate. Ma o le lona lua, o loʻo faʻaaogaina i lenei fua, o le taimi lea e saunia ai panikeke i luga o le ate, ona paʻu ai lea o keke falala ma ituaiga eseese. E tele naua filifiliga: gaʻo ma le sipuni e faʻatumu; mushroom; mai le sisi ma fuamoa.

Pancake keke ate i le tumu

Pancake ate ate keke i le faatumuina - o se ipu matagofie o le a foliga fiafia i le laulau fiafia. Ma afai e te le manaʻo e gaogao ma laei ma teuteuga, naʻo le tao keke ma tautua mo le 'aiga o le afiafi. I le foliga o fasi meaʻai, e oʻo lava i tamaiti o le a mananao e faʻataʻitaʻi le ate. E mafai ona e taoina uma pancakes tetele ma tamai pancakes.

Pancake ate, e mafai ona e ave moa poʻo le pipi, puaa po o le pipi. O lenei fua e mai le ate o le moa.

Pancake keke ate i le tumu

Mai le vaega o loʻo i luga, e sili atu ma le lua pani pancakes e maua, lea e lava mo keke e lua - o le mea lea, afai e te le fuafua e 'ai ni pancakes mo se mea, e mafai ona e faʻaitiitia le aofaʻi o meaʻai mo le paluga.

  • Auaunaga: 10-12
  • Taimi e kuka ai: 2 itula

Meaʻai mo se keke keke ate pacake ua tumu:

Mo le ate ate pancakes:

  • Uu gaʻo - 700-750 g;
  • Onions - 2 pcs., Tele;
  • Fuamoa moa - 4 pcs .;
  • Milu - 2 tbsp. (400 ml);
  • Paluga o le sana - 1.5 tbsp. (200 g);
  • Salt - 0.5 tbsp. l po o le tofo;
  • Pepa lanu uliuli - ia tofo;
  • Laʻau o le suauʻu - 2 tbsp. l

Mo keke ma le sipuni e tumu ai:

  • Kāreti - 2-3 pcs .;
  • Onions - 2 tele poʻo le 3 ala;
  • Laʻu suauu - 2 tbsp. L.
  • Titi, pepa e tofo ai;
  • Kemu kulimi poo le mayonnaise.

Mo le kulimi faʻatumu:

  • Tino malolo - 100 g;
  • Fuamoa mafiafia - 2-3 pcs.

Mo teuteuga:

  • Greens.
O meaʻai mo le faia o le pancake e lilo ai le keke ate

E faʻapefea ona fai le pancake e tao ai le keke o le ate

Afai o le ate o le moa, matou te siakiina ma le totoa e le maua se fasi ate ma le talo, a leai o le a oona ma o le a vevela. Matou te fufulu mama povi povi veve mai ata tifaga. Matou te fufulu i le vai ma pasi atu i se suʻi meaʻai. Ia tusi foi i totonu o le sipuni lapisi i se faila mo meaʻai. Faamasima ma le pepa le lapisi.

Faʻamasaga le ate ma aniani i totonu o se faʻi meaʻai. Faamasima ma le pepa le lapisi

Ona matou tietie atu lea i fuamoa ma fefiloi lelei.

O lenei sasaa i totonu o le susu, e le vevela pe malulu, ae i le vevela vevela, ma toe faʻafefiloi.

Ma le isi, togi le falaoamata ma toe faʻafefiloi. Ma o le a mou atu le lumps, sasa le paluga ma se paluga mo le 1-1.5 minute i le vave vave.

Matou te tau i fuamoa ma fefiloi Liligi i totonu o le susu ma faʻafefiloi Faʻaopopo le falaoamata ma faʻafefiloi

Liligi le suauʻu manogi i totonu o le paluga, faʻafiafia lelei: faʻafetai i le gaʻo, o pancakes o le a le pipii i le apa. Lulu le pito i luga o le pani i le suāuʻu - e te le manaʻomia le sasaʻaina tele, na o se mea lamolemole ma le laiga.

Liligi i totonu o le suāuʻu fualaʻau

I le faʻamafanafanaina o le pusa, sasaa le paluga o le ate ma se tamaʻi ma tufatufaina atu i le fesoasoani o le faimalaga. Fai pancakes i se naiʻititi laʻititi, e pei o se ipu: talu ai e sili atu le agavaʻa o palacakes ate nai pancakes masani, e sili atu ona faigofie le liliu o tamaiti laiti.

A maeʻa ona faʻatali mo le pancake e sui lanu ma fuga mai lalo, ia tilotilo lemu i se mea manifinifi, lautele lautele ma faʻafao. E sili atu le tao i se pani pancake faapitoa, e le gata o pancakes, ae o pancakes, chop, cutlets e faigofie ona aveese mai ai. Ae peitaʻi, afai e te faʻatino, e mafai ona e tao i luga o le pani pancakes i se fagu faʻafefe masani. Afai e faigata ona toe liliu, taumafai e toso ese le pancake ma lua tauau i le taimi e tasi.

O le faʻaleleia o le ate ate pancakes Fuga ate pancakes i itu uma e lua Tuu le keke ate i le ate i luga o se faaputuga

Aveese keke pancake i luga o se ipu, gaugau i totonu o se faaputuga ma tuu i latou e mafanafana i le vevela o le potu: afai e te faanatinati ma taofi le vevela, o le a amata ona malepe.

Faʻaauau le sauniuniga o le faʻatumu mo le pancake ma le faʻatumu o le ate

Aʻo manava le pancakes, saunia le faʻatumu. Tipi ia aniani ma kāloti, fufulu. Matou te tipiina le siʻiiti, ma faʻafefe ia kāloti i luga o se fatu laulauina.

A maeʻa le faʻamafanafanaina o le suauu manogi i totonu o se pani, sasaa le sipisi tipi ma faʻaosooso, faʻaalu se tamai afi. E le tatau ona falai le aniani, ae ia manino. A maeʻa le 3-4 minute, faʻaopoopo le kāloti kuka, faʻafefiloi ma faʻaauau ona pasia fualaau faisua seia vaivai.

Fuga le sukati Faʻaopopo le kāloti i le aniani falai ma toe faʻalo Taʻu riki ma karuti e faʻatumu ai keke keke pancake

Aʻo faʻamalūlū le kāloti, masima ma le vaitau le faʻatumu: Ou te faʻaaogaina le pepa uliuli ma le turmeric; E mafai ona e faʻaopopo mea e sili ona e fiafia i ai. A maeʻa ona faʻafefiloi le faʻatumu, tuʻu i luga o se ipu ma tuʻu ai e malulu.

Faʻasalalau le muamua vaega o le sipuni falai ma le kuka

O vaega uma ua saunia, e mafai ona e aoina le keke. Matou te tuʻu le pancake muamua i luga o le ipu, ma tuʻu se vaega o kararot-aniani i luga ma tufatufa atu i totonu o se papa.

Lubricate le sipisi ma le kāloti 'oloʻo tumu i le kirimigi

I le pito i luga o kāloti ma aniani, tusi se upega faasee o le kirimi kirimigi. Ou te le faʻaaogaina le mayonnaise i ipu, ae, e pei o se isi mea i le faleoloa, e mafai ona e saunia se sauʻai manaia e ala i le faʻafefiloi 3 tbsp. olive suauu, 1 sipunipuni sua o le lemon, 1 lepp totusu, masima, pepa, ona faaopoopo lea 7 tbsp. kulimi mumu.

I le pancake lona lua, faʻaaoga le kulimi kulimi ma salalau le kulimi kuka ma fuamoa

Falafola le pancake lona lua i le pito i luga - o lenei laulau o le a tumu i fuamoa ma sisi. E sili atu ona faigofie le muamua faʻaaoga o le kulimi kulimi suamalie, ona faʻafefe lea o le sisi ma le fuamoa ile pito i luga ma se fatu laumei - faʻapipiʻi ile kulimi kirimigi, o le a le malepelepe le tumu o le susu.

Ufiufi ma le tolu pancake, ma isi mea, soʻo se isi. Mo se keke, 8-10 panikeke ua lava.

Fafasi le pito i luga o le pancake ma fuamoa ma fuamoa

Matou te gaosia foi le pito i luga o le pancake ma le kirimigi suamalie ma fufuluina i le fugatini kuka (o le a sili atu ona lelei pe afai e te faʻafefeteina i luga o se tamai laʻau), gaʻo lanu meamata ma le galu.

Fagu keke pancake

O se keke matagofie - e pei o se vaipuna o le tautotogo: i nisi nofoaga ei ai lava motu o le kiona, ae o le mutia lanumeamata ma fugalaau lanu samasama muamua ua uma ona faaali mai! Mo le teuteuga, e mafai ona e tipiina se fugalaau mai se fuamoa ua tunu pe mai se tamato, faʻaaoga laisa pasila - e pei ona taʻu atu ia te oe e ou manatu.

Pancake keke ate i le tumu

O le keke maeʻa e tatau ona tuʻuina i totonu o le pusaaisa mo le itiiti ifo i le 2 itula, ma sili atu le kuka i le aso muamua ma tuu ai mo le po, i le 12 i le ao. ma o le faʻatumu o le a faʻapipiʻi - o le vavaeina o le a faigofie.