Laʻau

Tausiga lelei o se fale ile birch i le fale

O Cissus o se laau e taua tele o le birch ona o le tutusa o laulaau ma lenei laau. O le birch totonu o le aiga Vinogradov. I le natura natura, o lona lauʻeleʻele o vailaʻau ma vailaau oona. Ua tupu i le tulaga o potu.

O Cissus o se taʻalo ma ni faʻamau umi ma ni lau o le lanu lanumeamata. O le laau e pipii atu i le lagolago i le antennae. O fugalaau e laiti ma e le mafaamatalaina, e aoina i se pulumu, e seasea ona fuga i le fale. Faʻapenaina e ala i le vavae, vaevaega o vao, fatu.

Nuances o le totoina o se fugalaau i totonu o se fale uamea

Poto i totonu - o se laau e le o se mea faigata. O tulaga lelei ile fale o le a fuga ai le fugalaau ma teuteu.

Birch e latalata i le fale
  • Brown i luga o laulaau ma o le a avea a latou faʻaiuga o le a avea ma faailoga o le malulu aisa i totonu o le potu. O le lanu Brown i laulaau atonu e foliga mai ona o le le lava o le suauu.
  • O lau e pauu ona o le tele o le suāsusu, ma aʻa foi aʻa.
  • Lea lafoaia la la lanu ona o le leai o ni elemene.
  • O le pallor o lau laulaau e tupu ona o le tele o le susulu o le la.
  • Afai e faasolosolo lemu le cissus, e faʻaaogaina le faʻaleleia o meaʻai faʻasili.

O le laau e aʻafia i paʻu paʻu, moli vaʻavaʻai ma atigi iniseti. Insecticides e tatau ona faʻaaoga e puipuia ai meaola faalafua.

O vailaʻau faʻasolosolo e tatau ona faʻaaoga i totigilima. Taofi mea mai mata.
Laʻau laʻitiiti o se fale birch

O ituaiga eseese o le birch mo le ola i le fale

Cissus Antarctic - Vaʻavaʻai faʻatasi ma laʻau ovovo atoa. E faʻafeiloaʻi ai tulimanu o le potu, faʻapipiʻi i le lagolago faʻatasi ai ma le fesoasoani a antennae. O le itu pito i tua o le laʻau e mumu le fale. O nei ituaiga meaola e le faʻafefe ai le mago i le tau malulu ma le maualuga o le vevela, faapea foi ma le malulu.

Cissus rhomboid - Vaʻavaʻai ma laʻau matagofie na vaneina, laʻau laʻau tripartite. E masani lava ona tupu i totonu o ipu e aunoa ma le susulu o le la. O le umi o laʻau i le taimi e faʻaopopo i le 2 m.

"Ellen Danica" - fugalaau ma lau laʻau matagofie.

Cissus multicolored - o se meaola e le fiafia i le vevela vevela ma le susulu o le la. O le pito pito i luma o le laupepa laupepa ma lanu paʻepaʻe matagofie, o le itu sese o le lanu violē. E manaomia e le laau le lagolago. O lenei vaaiga e faʻafeiloaʻi ai le ufiufi.

Cissus cactus - se vaaiga e le maalofia i potu ma vine mamago, pipii atu i le lagolago i luga o paʻu.

Cissus rotundifolia - Pepa laupepa laupepa ma pito faʻamau.

Ellen danica
Cissus cactus
Cissus antarctic
Cissus rhomboid
Cissus rotundifolia
Cissus multicolored

E faapefea ona toto se fugalaau potu i totonu o se fagu?

Filifiliga o mea e totoina

Aʻo leʻi faʻatau, vaai foliga lelei o foliga o le lau. E le tatau ona paʻu ma maua ni faʻamaʻi. O le 'au e tatau ona iai ni pulupulu se lua.

Saunia o le fugalaau mo le totoina

Ina ia totoina se laau mai se atopau ua e faatauina mai, e tatau ona e faʻamamaina lelei le eleele, ia vaʻaia ma le faaeteete le laau mai le pusa e tasi ma tuu i se isi.

Lavelei sauniuni

E lagona lelei Cissus i fugalaau fugalaau eseese, tubs, fugalaau, ato ato. O le faʻafefiloi mo le totoina e aofia ai le eleele turf, fanua laʻau ma le oneone i le tutusa o le 1: 3: 1. O le eleʻele eleʻele e tatau ona faʻaituau. Pe a faʻatulagaina i tausaga uma e tolu, o le a tele le gafatia e faʻaaoga.

Birch fale i totonu o se ulo

Faʻamasinoga

I le pito i lalo o le ulo o loʻo tafe ai alavai. Saunia le faʻafefiloi eleele i le saʻo saʻo. Afai e te aʻaina le aʻa, ona tuu lea i totonu o se faʻafefiloi o le oneone ma le peat, i le muaʻi tuʻuina le pito i totonu o le aʻa. O le a tupu i le tusa o le 2 vaiaso.

Tausia pe a uma ona totoina Aumai se fou

Suavai le laau ina ia puipuia ai le suavai o le eleele. Faʻaopopo faʻaopoopoga mo le ola lelei.

O laʻei sili e tatau ona faia i le ono masina.

Faʻasaʻo Tulafono

O totogo e manaʻomia ai le tele o le tautotogo ma le mafanafana, pei o le laʻau laʻau e faʻafefe ai le susu. E faia le faʻasalaga i le vevela o le potu. I le amataga o le autumn, ua faaitiitia, ma i le taumalulu ua faaitiitia.

Birch i se tulaga faapitoa
Aua le lolovaia le laau; o le tele o vai e mafai ona mafua ai le pala.

Malamalama talafeagai

O le totonugalemu o le birch laau e fiafia i le susuluina o le uila ma le mafanafana o le microclimate o le potu. Tuu le fugalaau i luga o le windowsill o le potu i saute.

Fua o le suavai

O le sui o le vaega o loʻo i lalo o le vaʻaia o loʻo i ai se uiga lelei i le lauina o laulaau. Tulaga maualuga o le suavai - faʻavaʻa

Laʻei pito sili

I le tautotogo ma le taumafanafana, o loʻo ola malosi, o lea e manaʻomia ai nisi meaʻai. E faʻaaogaina fagalaʻau minerale i le afa i le afa masina.

Isi tausiga

Mo le tuputupu aʻe matagofie, o le pito i luga ma le pito i luga o upega ua fusiina. E manaʻomia e Cissus le lagolago mo le atinaʻeina o faʻamalosi ma laulaau. O le maualuga o le vevela o le laau e 16-22 ° C.

Faaiuga

E mafai ona ou tausia se fugalaau i le fale? O se tamaʻi potu e foliga matagofie i togalaau malulu, faʻapea foʻi ma afifi faataamilo i lau faamalama, koluma. O le a gaosia ai ni vaomatua lanumeamata i totonu o lou fale. E faʻasaʻo faʻalelei i le ea, lea e faʻamamāina ai mai le leaga o mea leaga. O Cissus e le mautonu, e alofa tele i ai o tatou tinamatua ma tina.