Faatoaga

Fugalaau fualaau faisua poʻo fualaau mata mai le togalaau?

O meaai maloloina o le ki lea i se olaga ola maloloina

O elemene autu ma vitamini mo se soifua maloloina lelei o tagata e maua i fualaau faisua, pata ma fua. O i latou o loʻo faʻamamaina le tino ma mea uma e tatau ai mo le faʻaleleia atoatoa o le tagata.

O meaai maloloina o le ki lea i se olaga ola maloloina

Ae peitai, e le o mea uma e faʻatau i faleoloa e aoga. O le mea fou o le pomu atomic i le taimi talu ai nei ma le mea fou faatoa maua mai fualaau aina ma fualaau faisua e ala i le inisinia o fatuga o le a tuu ai latou faailoga i le soifuaga o le tagata ma le soifua maloloina.

Ua faʻalogo tagata uma e uiga i fua o fualaau faisua ma fualaau 'aina, o lo latou igoa faʻapuʻupuʻu o le GMO.

O le a le GMO?

O le inisinia o le kenera (metotia o le kenera) o se tuufaatasiga o metotia o le genetics e taulai atu i le faia o ni tuufaatasiga fou o le kenera e le o maua i le natura. O lona uiga, o le eseesega i le va o le inisinia ma le faʻaleleia, e le o tomato ma tamato mo ituaiga fou e faʻasaga, ae o tamato ma tulip, tamato ma sē, ma isi. I lenei tulaga, o se tasi o kenera o le uluai oloa ua suia i se gene fou, ma o le a le mafai lava ona e iloa na o oe le vaega na faia ai le DNA. Naʻo le tuʻuina atu, e oʻo lava i fale suʻesuʻe e matua faigata lava ona iloa se mea GMO mai se oloa GMO.

E leai lava se suʻesuʻega faʻasaienisi pe faapefea ona afaina le tino o le tagata i le GMO, e ui lava o loʻo i ai le tele o faʻamaʻi ma faʻamaʻi. O kamupani faapitoa o Saina, Amerika, atunuu o Amerika Latina, Aferika, India, Atenitina agasala ma atinaʻe fatu. Transgenic bananas, oranisi, apu, vine, kiwi, strawberries e faigofie ona faʻaleleia.

O le a le GMO?

GMO oloa: faʻapefea ona iloa?

O le avanoa o le anotusi o GMO i meaʻai e mafai ona faʻatulaga e ala i le suʻesuʻeina o le tuufaatasiga i luga o le igoa. I lenei tulaga, o le oloa o loʻo i ai nisi ituaiga o faʻamaumauga E: soya lecithin poʻo le Lithuania E-322 - pe ese foi E-101 ma le E-101A; caramel (E-150) ma xanthan (E-415); E-153, E-160d, E-161c, E-308-9, E-471, E-472a, E-473, E-475, E-476b, E-477, E-479a, E-570, E-572, E-573, E-620, E-621, E-622, E-633, E-624, E-625, E-951. O nisi taimi e mafai ona e natia vaega o le GMO i upu nei: soya vavao; aspartame, faʻaaogaina, suamalie aspamix; glucose dextrose; maltodextrin o se ituaiga o malo; suauu manogi ma gaʻo fualaʻau; fesuiaiga o le tino.

Ae o lenei auʻiliʻiliga e faʻaaoga i na o meaʻai e tele. E le mafai ona siaki fualaʻau ma fualaau aina i lenei auala.

Ma e foliga mai o le tupuina o lau lava fualaau faisua ma fualaau aina e sili atu le saogalemu ma sili atu ona fiafia.

GMO oloa: faʻapefea ona iloa?

Faʻaaunuʻu oloa. Tatou te tuputupu aʻe

Aisea e te mafaufau ai i le tuufaatasiga o le faatauina mai o fualaʻau ma fualaau faisua pe a oʻo mai le paʻu, kulimi lelei, kukama, apu, pears, vine, strawberries o loʻo faatalitali mo oe eo mai i le fale ma aoina a latou seleselega tele?

Afai e te totoina se togalaau ile eleele mama e faʻaaoga ai se faʻavae fou o fugalaʻau faʻasaina, o au oloa o le a faatumulia i vitamini, elemene o elemene, mea aoga aoga atoa.

O i latou e popole i lo latou soifua maloloina ma ola aʻe i se siosiomaga e faʻaleleia lelei le siosiomaga mo i latou lava, latou te iloa lelei e tatau ona faʻaleleia le faʻaleleia eleele. Lelei ma masani. Na pau lava le fesoasoani i lenei mea o le agaga malie. O le maualuga o le faʻalauteleina o mea faʻamalosi i le lalolagi (95%) o loʻo maua i totonu o le eleele eleelea malie mai Leonardite, lea e faʻaaogaina i le faʻatoʻaga faʻatoʻaga. I se eseesega ma fualaau faisua ma fualaau suamalie, fualaau faisua ma fualaau aina ua tupu aʻe faatasi ma le fesoasoani o se eleele lelei o le eleele mai Leonardite, e matua masani lava, maloloina ma lelei.

Leonardite humic soil conditioner

O le mea moni, o mea malie o le humic acid o le "skeleton" o le fuga o le eleele. Latou te faʻamalosia le fausaga, fatuina microflora aoga i le fogaeleele, ma tuʻuina atu ai laau totino e faʻaaogaina macro-micronutrients mo meaʻai talafeagai. E fesoasoani le palapala o le eleele e maua ai ni meaʻai maualuga ma sina tupe maua, o le mea lea e faʻaaogaina ai lenei fualaau faʻatau e faifaatoaga, tagata nonofo i le mafanafana, faʻatoʻaga i le salafa o le lalolagi!

E mafai ona tatou mautinoa ia tatou mea e fai, ma mo se taumafataga maloloina, e moni lava io tatou lima.

Tui fualaau faisua ma fua mo oe lava, ma fiafia i mea matagofie uma o se soifua maloloina!

Faitau i matou i luga o fesoʻotaiga faʻaagafesootai
Facebook
VKontakte
Aʻoga
Faʻasoa i la matou YouTube YouTube: Life Force