Fale taumafanafana

Matou te aumaia ni meaʻai i mea taumafa i le olaga faatasi ai ma se mea e faʻafefete ai mai Saina

O se fasi meaʻai auro, fuālaʻau fualaʻau ma panikeke keke, o se manatu sili lea mo se taumafataga fiafia. E mafai ona aumaia i le ola faafetai faafetai i le pusa muamua ma se tapuni mai Saina. I totonu e mafai ona e fufulu, kuka ma vevela meaʻai eseese. O se ufiufi manino e faia i tioata-vevela e mafai ai e le talimalo ona mataitu le alualu i luma o nei faiga. Ae ui i lea, o le tofo ma foliga vaaia o le peleti lava ia o le a faʻalagolago lava i le lelei o meafaitino, faʻapea foʻi le mamanu o ipu. O le mea lea, pe a filifilia se paluga, e tatau ona e gauai atu i mea nei.

O le mea muamua e taua

O lenei laulau Saina e faia i le aluminium, lea e ufiufi i le 3 laupepa o mea laʻau (Excilon). Faafetai i lenei puipuiga, o oloa e le pipii i luga ma o se taunuuga e le pipii. O se mea taua tele lea, aua o le tele o taimi e masani ona taoina e le talimalo aano o manu fasi (meatballs) poʻo iʻa. O lenei laupepa e le o se fasi laau e maua mai e gaosi oloa mo le faʻaaogaina o le suauu manogi, lea e taua mo le kukaina, mo se faataitaiga, pancakes. Faatasi ai ma isi mea, o le apa e talafeagai mo:

  • kuka i luga o ituaiga uma o ogaumu, aemaise ile induction;
  • fufulu i masini fufulu;
  • eseese tikeri o meaʻai o manu fasi.

E pei ona maitauina, o lenei faleoloa ua faia i le aluminium alumini, o lea e matua malamalama lava (mamafa 1.28 kilokalama). E faigofie ona sii i luga, liliu, ma faia isi gaioiga faatasi ma ia, lea e masani ona talafeagai mo kuka. I le taimi lava e tasi, e vave lava ona vevela le mea, lea e fesoasoani i le faʻafefeina o laʻau o oloa. Ae ui i lea, i le tulaga lava lea e tasi na te faʻafilemuina ai, ma faʻamalosia le galuega a le talimalo. Ae ui i lea, o lenei faʻataʻitaʻiga ei ai isi uiga.

O le numera lona lua o le mamanu

O le ufiufi manino e faia mai le tioata e puipuia ai le vevela. O lona pito o loʻo faia i se apa uʻamea, o le mea e leaga ai, e afaina i le leaga. O se pu o loʻo tuʻuina i luga o le tioata mo le faʻasaʻoina o le tele o le asu. O le tagata o loʻo ufiufi le tapuni ua faia i le paʻu umi. O uiga lelei o lenei pusa fugalaau Saina e aofia ai:

  • lapotopoto;
  • lima mafanafana ma umi;
  • lautele - 26 cm;
  • gafatia - e oo atu i le 2 lita;
  • pito i luga - 6 cm.

O le 'auʻau autu e faia i le vevela e le faʻamausalī ma e seasea ona vevela. E faapipiiina i le pito i lalo o le palu ma ni pu, lea, pe a tatala, e mafai ona pipiʻi laitiiti. O le faʻamuamua o le faʻataʻitaʻiga e maua ai le lanu o le pito i totonu. O le paolo o le beige o le a le gata ina faafouina totonu o le umukuka, ae o le a musuia foi le talimalo i le faiga o kuka e iloa ai ni manatu fou.

I luga o le maketi a le AliExpress, o le a maua e tagata faaaoga ni ata o lenei pan (eseese diameters ma lanu). O lo latou tau e amata mai le 930 i le 990 ru. O le tau sili lea ona lelei mo kuka kuka i le non-stick, o loʻo tau nei mai le 2 i le 10,000 rubles i faleoloa masani.