Isi

Foafoa Toa - mea faʻalagolago i lima tomai

O le faʻatoʻagaina o togafitiga Amerika e lauiloa. O loʻo galueaiina le faʻatoʻaga i se fale gaosi oloa i Saina. O lenei mea e mafai ai e oe ona tausia se tau talafeagai mo le iunite, ae le o le maualalo i galuega faʻatino i tau sili atu taugata. Sa tausia lelei e le kamupani fale o le taumafanafana ma vaega tetele.

Faiga faʻavae faʻapitoa a le kamupani i le gaosiga o tagata atinaʻe

O se tagata e lauiloaina mea tau togalaau e maualalo le tau, Champion e fausia ai ni tagata amateur ma tagata tomai faapitoa. E faʻaititia le tau o le gaosiga:

  • mea fou fatuga;
  • masini taugofie;
  • faʻaleleia lelei.

O le fesiitaiga o le gaosiga i Asia, lea e sili ona taugofie ai le galue, e faʻamaonia mai i le tulaga tau tamaoaiga.

Mo le fai togafiti, o le Champion e filifilia laina e tusa ai ma le uta. Ua faʻapipiʻiina e le faifaʻatosina se vaila anufe mo le gaosia o le 24 cm i le loloto o le 22. O masini sili ona mamana o loʻo i ai le lautele o le 0.85 mita ma le loloto o le loloto o le 30 cm, o loʻo i ai se mea faʻapipiʻi, le uʻamea. O le mea lea, e faʻaaogaina se pulou fusi pe faʻapipiʻiina se pipiʻi. O masini sikoa ma Honda o loʻo faʻaaogaina i le mamanu, ma maua ai le malosiaga o le iunite i le 1.25 - 4.8 kW, i le 1.7 - 6.5 lita. s

O tagata totoa siamupini malamalama e na o le agai atu i luma, o faifaatoaga mamafa ua faʻapipiʻiina i se fesuiaiga.

E faʻatatau i le mana o le afi, e faʻaaogaina ni taʻi 4 pe 6 mili. O meafaigaluega uma e fausia ai se faʻatulagaga e laʻititi mai le 16 i le 50 kilokalama. O se tagata e leʻi galue i ia ituaiga masini e mafai ona faʻafetaia le iunite, o se faʻatonuga faigofie.

O le mafai ona faʻaleleia e faʻamaonia e le tele o fesoʻotaiga o nofoaga autu. O se kamupani talavou ma atinaʻe talu mai le 2003, ua uma ona tatalaina le 707 faʻasalalauga i Rusia. 320 faleoloa toe faaleleia, ua i ai se faleoloa i luga o le initaneti o loʻo tuʻuina atu vaega faʻapitoa mo le Faʻatoʻaga.

Afai e leai se tusi lesona mo meafaigaluega mo soʻo se mafuaʻaga, e mafai ona sii mai le tusi lesona mo soo se faʻataʻitaʻiga i le initaneti i le Rusia e ala i le alu i le upega tafaʻilagi a le kamupani. Ina ia suʻeina, e tatau ona e iloa tonu le faʻataʻitaʻiga ma le tausaga o le gaosiga o le masini. O le faʻatonuga mo le Faʻatoʻaga o le Champion e saʻo, faʻamatalaina, o le toe faʻaleleia ua fuafuaina i lea laasaga ma lea laasaga. I le taimi e leai se taimi e tepa ai mo faleoloa toe faaleleia, o le a fesoasoani le tusi lesona i le faʻamavaeina o mataupu e le o faʻamaonia.

Filifiliga o mea

Muamua lava, o le tusi faʻamatalaga faʻapitoa e iloa ai le galuega na fuafuaina e le faifaatoaʻaga ma pe o le a le mea faʻapitoa. E manino lava o faʻalapotopotoga faʻapitoa e faia le galuega autu i se taimi vave ma o le a lelei le manuia ma le faʻamafa. Ae o nei masini faʻapitoa faʻapitoa, ma le tele o le mamafa, e manaʻomia ai le malosi faʻaletino faaletino.

E sili ona faʻaogaina le tele o faifaatoʻaga i totonu o se kiona, mo le vavaeina o moega ma le suaina o vaega laiti.

O le suauʻu pamu penisini e telefoni feaveaʻi, faigofie ona amata ma galue i soo se tau. E sili atu le au faifaatoʻaga o le a latou gafatia atoatoa le gaioiga o kusi ma fasi.

O loʻo i ai faʻalapotopotoga lautele i le laina lea e mafai ona faʻafetaui i soo se ituaiga o mea faalelalolagi e faʻaaogaina ai meafaigaluega.

Fausia le tausiga ma le toe faaleleia

I totonu o le pusa mo le Faatoaga, na faatauina mai i se tagata faatau, o loʻo i ai se tusifolau mo masini, pepa faʻamaonia ma se tusi taʻavale. O loʻo faʻamatalaina ai laasaga e toe faʻasaoina ai mea faigaluega aʻo lei faia le galuega, ma le taimi e tausia ai lau iunite. O loʻo tuʻuina atu e le kamupani ni faʻatusa:

  • ia i ai masini faʻapalapala i totonu e ese le eseesega o le kesi, lua ma le fa-taʻavale;
  • o le fusi e mafai ona fai ai le fusi poʻo le faʻapipiʻi;
  • gearbox na faʻaaogaina anufe, filifili ma le V-belt.

Faatonuga mo le fai togafiti Champion ua tusia mo se masini faapitoa.

E tusa lava pe mulimuli i faatonuga, e tatau ona i ai ni nai tomai i le toe faaleleia o masini, masini, kesi ma vaega faʻapitoa i le taimi nei. Ae afai ei ai se masalosalo e uiga i le faagaoioia o le afi ma le eletise, e sili atu le faʻaogaina o auaunaga a tagata tomai faapitoa.

A e faʻatau meafaigaluega i se faʻatau, e tatau ona e popole e uiga i mea faʻatauvaʻa ao le i oʻo i le taimi muamua. O lea la, e tatau ona faʻatau vave le fusi i luga o le Faatoaga. O le vaega e galue i lalo o le avega, e oʻo lava pe a vaʻaia le vaʻaia. Pe a faʻasese ma faʻasalaga, e mafai ona vave vavave.

E tatau lava ona i ai se fusi i totonu o le totoa, e tatau ona e faʻatau ma gaosia mo le kesi i le taimi muamua.

O nisi faʻataʻitaʻiga mai le laina o le uila afi

O le Cultivator Champion 243 ua avea ma ata faataitai. E faʻaaogaina le afi lua-stroke 1.25 kW Champion GC243. Ua faaauupegaina i le 4 milling cutters mo le suaina o fasi laau 24 cm i le loloto o le 220 mm. E ala i le fetuutuunai o uili e mafai ona maua ai se loloto maualalo o le suotosina. O le afi e amataina e se faʻailoga tusi. O le faʻataʻitaʻiga faʻavave tasi o loʻo i ai se uila ma se pulou fusi. Ina ia saunia le faʻafefiloi o le suauʻu, AI92 gasolini ma le suāuʻu manogi API TC-3, JASO FD, fua 1:50 o loʻo faʻaaogaina. O le iunite e mamafa le 18 kilokalama.

Cultivator Champion 5602 o le a feagai ma se tele o galuega. O le a faigofie lava ona suatia le 20 eka o fanua eleelea, ma se pueina o le 55 cm. O le loloto o le galue o le a 300 mm. O le Champion 1P 65F OHV afi eletise e fa-taʻavale o loʻo i ai le maualuga o le valve arrangement, lea e faʻaitiitia ai le pisapisao o le afi. O le afi e 5.5 lita. s Liliuina o moli ua faʻatonutonu i luga o le laupapa tusi lesona. Matou te faʻaalia le galuega a le Siamupini atinaʻe i le vitio:

Amataina e faigofie i le tagata amata, e faʻaaogaina le uila tapaa i le mamanu, ma ua faʻalauteleina le pulupulu o le uila afi ile pito i lalo. O le faʻavaveina o le masini e mafai ai e oe ona vave oʻo atu i le malosiaga faʻaauau. O le uʻamea e faʻaogaina e faʻaititia ai le leo. O le galue vine e fesuisuiai, gaugau lima ma e mamafa le 44 kilokalama.

Faʻamatalaga o le Faʻatoʻaga Champion 5712, e aofia i le vasega o masini lautele, tatou te amata i le faʻaogagofie o le masini mamana. E lua faʻasolosolo i luma ma le tasi tua e mafai ai ona faʻaoga soʻo se mea faʻaaoga. O se nofoaga maualalo o le kalave e faʻateleina le mausali ma mafai ai e oe ona galue i luga o mauga. E mafai ona e fetuutuunai le lautele o le laasaga o le taʻavale ma ni mea e mafai ona aveese mai 30, 55, 85 cm. O le loloto o le togavao e 35 cm, ae mafai ona fetuunai e le kolisi.

O nei malosiaga uma faʻapitoa e maua mai i se masini e fa-taʻavale o lana lava gaosiga ma le maualuga o le maualuga o le maualuga o le 196 cm3lea e tuuina atu ai se poloketi e 6.5 i le hp mana. O masini komepiuta o lenei vasega e faʻaogaina ai meafaigaluega e tele.

O le i ai o meafaigaluega e tasi ma le vasega, o le Champion 6712 na te na o le 49 kilokalama, e 8 kilokalama nai lo le vaalele 5712. O tagata faaaoga mo a latou faatinoga ma le mamafa o le mamafa ua taʻua ma le alofa le "Champion" ma le "Fesoasoani". Sa latou faamalamalamaina se tulaga maualalo o le ata. O nisi o taʻavale ma uila e faia i polymers, o le mea lea e sili atu ona paʻu le pisa. O le mamanu o le ogaumu eletise sa faʻapitoa foi e tagata faaaoga, ona o se faʻaopoopoga o le 3 cm, o fai togafiti mai se isi tagata o loʻo faʻasalalau i tua. O le uili o le uili e mafai ona fetuunai, lua puʻe ma le fesuiaiga e faʻaaogaina ai le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa i se seti o canopies.

O le tagata sili ona malosi le toafa Champion 7712 mai le faasologa o taavale solofanua e maualuga le 52.5 kilokalama. O ona manuʻa na gasegase e oʻo lava i le eleele taupou. Ae faʻafetai i le lautele o le lautele o galuega, e mafai ona galue i le vaʻai laina faatasi ai ma mea faʻapipiʻi. Tausaga o le faagasologa, 20 eka i le aso. O le iunite e faapaleniina ma tumau i luga o potholes ma slopes. O le afi e mama i luga o le ea e toetoe lava a vevela. O le au e mafai ona fetuʻunaʻi i luga o le lua ma e ave i le taimi o femalagaaiga.

Filifili se fesoasoani e faʻaaoga ai faʻamatalaga faʻapitoa faʻamatalaga ma iloiloga a le tagata.