Meaai

Matou te tauva ma le auala autu ma saunia meaʻai i tartlets

O meaʻai i le tartlets e ofoofogia ma eo mai faatasi ma le launiu, le champagne poʻo le vodka. O le faʻamalieina o loʻo tumu i se faʻamalamalamaga o le tino e faʻamalieina ai e le gata i le fiaai, ae fesoasoani foi e lagona le atoa o le meainu o le ava malosi. O le uluai mea teuteu o tartlets o le a aumaia ai lona fiafia i le taumafataga mamalu. E le gata i lea, o na ato mananaia o le a avea ma se faʻaopoopoga sili atu e oʻo lava i le laulau fiafia a tamaiti e na o le suamalie. O le faigofie o sauniuniga ma le faʻaogaina o faiga faʻakinolosi uma e avea ai lenei mea ma "masani" masani i le tele o faigaʻai.

Vaʻai foi: salati i le vavao laau ma sana.

I le avea o se faʻatumu, e mafai ona e faʻaaoga ituaiga uma o salama poʻo ipu vevela / malulu. Mo taʻavale a tamaiti, o faʻamatalaga faʻamalo o lenei ipu e fetaui foi. Laʻau faʻamalolo po o le kulimi pulu, teuteuina i fua ma fualaau aina, faʻapitoa faʻatasi ma se mea e faʻafefe ai.

Faatumu le atulaulau

O le mealilo atoa o le tofo le mama o ipu na faʻaaogaina mo tagata amataina, o loʻo faʻapipiʻi faigofie mo taʻavale. E tatau ona faʻafefiloi lelei le faʻavae o le taʻavale e tofo i le salati. I le avea ai o se mea faʻapipiʻi, e mafai ona e ave uma le mayonnaise ma le olive / fuālaʻu manogi. Ina ia maua se taunuuga ofoofogia, e mafai ona e faʻaogaina faʻalapotopotoga o oloa nei:

  • caviar mumu i le ulaula ulaula;
  • salu ma pulou i lalo o le kulimi malo;
  • sea ​​taumafa ma olive;
  • falaoamata, sana ma moa;
  • paluga o le isalaʻelu faʻafefiloi ma launiu, kusi falao ma dill (taimi ma le suauʻu manogi);
  • cod ate ma kukama;
  • cheese ma kulimi fou;
  • olive, pineapple ma laumei laau.

Afai e te faʻafesoʻotaʻi sina agavaʻa i lenei faiga foafoa, ona mafai lea ona e ave le fua mo soʻo se salati lauiloa e fai ma faavae mo tartlets mo meaʻai. O le olive lava e tasi po o se peleni fulufulu (ioe, i se pepa fefiloi) o le a avea ma se vaega lelei mo ato toso. O le a tatau nei ona mafaufau i nisi faʻamatalaga muamua mo lenei ipu.

Korea "Aiga"

O le igoa lava ia e taʻu mai ai o Karoti Korea e i le fatu o lenei salati. Ae ui i lea, e tatau ona faaopoopo i kukama fou ma musika puʻe. Ma o le faiga o kuka e faʻaititia i galuega faigofie:

  • tipi kati Korea (300 g) i ni fasi kupita 2 cm le umi;
  • o kukama e tatau ona tipi i fasi ie manifinifi (umi - 1.5 cm, mafiafia - 2 mm);
  • 'auʻau e tatau ona faʻagogo (faʻaaogaina o se mea e teu ai le meaʻai), ona tipi lea i totonu o ni tamai cubes (200 g);
  • faʻafesoʻotaʻi mea uma ma mea faʻapipii ma le mayonnaise;
  • tuʻuina i totonu o masini;
  • teuteu i totoa o le pasili poo le basil.

Afai e manaʻomia, ia faaopoopo le masima poʻo le pepa. Ae ui i lea, e tusa ai ma le faʻatatau, o lenei ipu e le maualalo e oʻo lava i le fale gaosi meaʻai Initia. Ae ui i lea, o sina suka itiiti o le a mafai ai ona faatumuina se tofo e le mafaagaloina.

E tatau ona e matua faʻaeteete pe a faʻaopoopo le mayonnaise. Mo se voluma tetele, o ni nai sipuni e lava. O le salati e le tatau ona susu tele, a leai o le a vave ona faamaluluina ma o atu i totonu o se paga faanoanoa.

Faatasi ai ma le gagana Rusia

E leai se mea e sili atu nai lo tu masani a le atunuʻu. E tusa ai ma lenei itu, o meaʻai i tartlets ma togafiti e talafeagai mo le laulau fiafia. O iʻa mumu faʻamalamalama e leai lava se mea e fai. E le gata i lea, e alolofa tagata ia te ia. O le mea lea, o loʻo faʻaauupegaina i pusa vavae ma naifi, e tatau i tamaitai ona faia mea nei:

  1. Tasi le fusi vao e fai mai le ata. Aveese ma le faʻaeteete pine i le tweezers. Otioti le aano i ni fasi vaega 0.5 cm.
  2. Fufulu le fuamoa (2-3 pcs). Uu i le faʻaaogaina o se masi faapitoa e fai ai ni kupita.
  3. Vaʻai fulufulu o se taisa talavou. E fautuaina e filifili lala ma le fulufulu sili ona paʻu.
  4. Grate malosi le kisi e faʻaaoga ai se faila. I lenei faiga, o Gouda cheese ma Parmesan o le a maua ai se tofo muamua.
  5. Uu le manogi suamalie ma lemu. Otioti le pipi i ni vaega laiti.
  6. Ia faʻafefiloi malie mea uma. Taimi faʻatasi ma le 1-2 sipuni o le mayonnaise. Afai e tatau ai, ia faaopoopo se suauu olive laitiiti.

O le seleselega e maua ai le matagofie i totonu o ato. E fautuaina le faia o se tamai paʻu. I lona pito i luga, e mafai ona e sau i luga ma se teuteuga matagofie o ni fulufulua fulufulu o le aniani pe tuu foi se olive matagofie. O isi e teuteu le pito i lalo o le aisa ma fualaau o mayonnaise. O lea ituaiga taumafataga i le atunuu i tartlets o le a avea ma se fiafia moni mo le agaga Rusia. E le gata i lea, o le uaina matagofie ma le vodka mumū ua sili ona inu i lalo ifo.

Nai lo o aniani lanu meamata, e mafai ona e tuu aniani. Mo le faia o lenei mea, e muai faʻamaligiina i le vailaʻau i le vai (1: 3) ma faʻataʻoti lelei. O iʻa mama e tatau ona faʻafefete i le suāsusu mo le 4 itula e faʻalelei atili ai le fusi.

Faʻatasi ai ma se faʻamatalaga Farani

Julien e mafai ona taʻua saʻo o se meaʻai suamalie ma manumalo-snack i tartlets. Recipes ma se ata o le a fesoasoani e sauniuni ai i le auala sili ma le itiiti o le taimi. O se faʻapotopotoga e le masani ai o tofo o le a faateʻia ai e le gata i malo, ae o tamaiti foi. Ina ia avea le meaai ma mea suamalie pe a mafai, e tatau ona e:

  • fuga le aniani tipi totini ma le basil (faʻagogo) seia oʻo ina lanu enaena auro;
  • faʻaopopo i le fusi moa kuka, na muaʻi faʻapipiʻiina i vaega laiti;
  • tuʻu masogi i mea faʻavela (e mafai ona tipi i totonu o ni pulu poʻo ni fusi);
  • faʻafefiloi le afa lita o le kulimi ma le 2 sipuni tele o le falaoamata, faʻamalosi lelei ina ia leai ni pulupulu;
  • sasaa le kulimi i maso ma moa i totonu o se pani ma faʻafefete mo le 5 minute seia oʻo ina faʻafefiloi le paluga;
  • o le taunuuga o le julienne e tatau ona faataatia i totonu o tartlets ina ia ogatasi mea o loʻo i totonu ma le itu;
  • fufuluina i le kulimi kuka (e le o le tino);
  • auina atu mo le kuata o le itula i totonu ole ogaumu (180 ° C), ae ia mautinoa o le a le faʻafefeteina foi le pala.

O le paʻi mulimuli i lenei olaga o le a avea ai ma laʻau. Faʻasesea le pasesa poʻo le dill o le a tuʻuina atu le faʻatumu mo tartlets (mo se meaʻai e mafai ona e tuʻuina cilantro ma le basil) o se foliga faafouina. E le gata i lea, i luga o le kulimi suamalie, e amata ona maua ai se manogi manaia.

O pulou vaomatua e mafai ona avea ma se mea e ese ai i musika, ae tasi le teuteuga. E tele se taimi e faʻavelaina ai. O le mea lea, e tatau ona e faʻasusu le puʻupuʻu ma na o le iʻuga e mafai ona faaopoopo i ai aano o moa.

O ia ituaiga lelei o le a aumaia ai faʻamatalaga o le fiafia ma le euphoria i totonu o le vaitau faʻafefe. Ioe, mo tagata e leai se mea sili atu nai lo le fiafia i se taumafataga matagofie a le Atua. I le taimi lava e tasi, o meaʻai i tartlets ma caviar ma iʻa mumu, faʻapea foi ma le julienne, o le a manumalo i le toatele. I le isi itu, o se tuufaatasiga faaputuga, ma i le isi itu, o se togafiti e le masani ai gutu.