Fale taumafanafana

O le Silicone Tongs ma le Aliexpress

Ma o le meaʻai e le mumu, e tatau lava ona faʻaosooso pea ma liliu ese. E masani lava, sipuni, tui, vaʻaloga, o nisi taimi o lima e faʻaaoga. Ae o lenei mea e le talafeagai, e mafai e meaʻai ona paʻu ese mai le meafaigaluega poʻo le tuʻuina foi o se mumu i lou lima. O le a le mea e fai? O fea masini e sili ona lelei e faʻaali ai meaai?

Tongs o se mea lautele e mafai ona faʻaaogaina soo se oloa, e aofia ai aano o manu ma iʻa. I le faaopoopo atu i ai, e matua faigofie lava ona fafagu le salatisi i taga, ma maua ai ni mea mai le vevela vevela poo vai inu.

O le a fesoasoani le kilipa auro i le taimi o le tautua. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e tuʻuina atu ma le matagofie ia iʻa, aano o manufasi ma isi iʻa i luga o se ipu i le mea saʻo ao le i auauna atu. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai i ai, o ipu siliva e sili ona lelei.

Faʻapitoa o kopa auro:

  1. Faʻafaigofie. E oo lava i se tamaititi e mafai ona faʻaaoga malosi.
  2. Saogalemu Ona o le tele o kopa, o lima ua lava le mamao mai le pan. O le mea lea, o le a le toe i ai ni mu i luga o lima.
  3. Lagolago e ofuina. O mea a le kopa e faʻamaonia lelei ai le vevela ma e le faʻaititia i le taimi.
  4. E leai ni vailaʻau i ipu. O le silikoni e le mafai ona gaosia ia papatusi, o se mea e fufulu ma isi masini.
  5. Tauvaga. Tongs e mafai ona faʻaaoga e fesuiaʻi ai meaai, e faʻafefiloi salati, ma ia auauna atu. E mafai ona latou suia nisi masini i le taimi e tasi.
  6. E faigofie ona uu lou lima.

O kokeni siliki o le a avea ma fesoasoani sili i soo se umukuka. Ae o le a le tele e mafai ona e faʻatau ai? I totonu o faleoloa i luga o le initaneti i Ukraine ma Rusia, o lenei oloa e tau ai le 359 rupu. Tau tele mo se ituaiga mea taugofie.

Ae ui i lea, i luga o le upega tafaʻilagi a Aliexpress, e mafai ona faʻatau nei lava tongu mo na o le 77 ruuga. Mo lenei mea, e mafai ona e suʻeina ni kopa i le taimi e tasi. I le uma, o lenei masini e mautinoa lava e manaʻomia i so o se umukuka.

Uiga o kilipa tioata:

  • meafaitino - silasila le mama, silicone ma le anilo;
  • umi - 27 cm;
  • lanu - lanumumu, moli, lilac, lanumeamata, lanumoana, viole.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai i ai, o kilika kiliki e faʻaaogaina i totonu o umukuka uma. Ae e tatau ona e faʻatau saʻo mai se tagata gaosi Saina. I le uma, o uiga o Saina ma le fale e matua ese lava.