Fale taumafanafana

Mikatermichesky mea vevela mo le fale ma tuʻuina atu

Talu ai nei lava, na faʻaalia mai ai le faʻavevelaina o se faʻafouga fou i le faʻatauga - vevela mumu. O se suiga taua lea i mea faʻaaogaina e faʻaleleia ai le afi.

Micathermic faʻamafanafana: o le a? O lenei ituaiga o mea faʻavevela fou i le faʻavae o lona fausaga e le o ni mea maʻaleʻale, o loʻo ufiufiina i le polo mica. O le tekinolosi lava ia na maua ai le igoa Micathermic (o se tekinolosi faʻavae ua atiae mo se taimi umi ma ua maeʻa faʻatinoina i le avanoa o vaalele ma vailaʻau).

O le taʻiala o le faʻaaogaina o mea fou faʻamafanaina micathermic infrared, o le vevela o le vevela mai i totonu o le potu e amata muamua i mea o loʻo i totonu o le potu, ma e na o le ea e vevela mai ia i latou.

O lenei taʻiala e talitutusa lava ma le auala e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina. O se taunuuga o lea faʻaaliga, o le ea i totonu o le potu e tumau pea lava, e aunoa ma le faʻaitiitia o le susu.

E tusa ai ma suʻesuʻega na faia e le fale suʻesuʻe, 80% o le vevela o le eletise e tuʻuina atu e ala i le faʻamalolo, ma le 20% totoe e ala i le ea.

Ae mo le taumafaina o le malosi, o masini e tele-masini masini e mafai ona vevela se potu e iai le 25-30 mita2 i le tusa o le tolu itula, e faʻaaoga ai le 1.5 kW / h. O lenei faailoilo e sili atu le maualalo nai lo faʻamaonia eletise masani po o suauu moli, lea e mafai ona faʻaaogaina i le 5 kW / h.

O le lelei o ia mea faʻavevela e taoto saʻo i lo latou faamaoni i le faʻamagoina o le okesene, lea e le mafai ona faʻamatalaina e uiga i le tele o mea masani e masani ai fale. O le leai o se okesene i totonu o le potu e mafai ona oʻo atu ai i faʻamaʻi o le manava, faʻalavelave tele o faʻamaʻi faʻamaʻi (bronchitis, foma). Ua faʻamaonia e le kamupani a Micathermic ia mea e faʻaaoga i totonu o potu o tamaiti.

O faʻamatalaga e uiga i mafanafana o mycothermal e sili ona lelei. E toatele e matauina a latou faʻatusatusaga ma le maualuga o le vevela o le vevela, faʻapea foi ma se avanoa sili atu nai lo o latou tauvaga tauvaga.

Micathermic faʻamafanafanaina Polaris

O le faʻasalalauga faʻapitoa sa faia e se kamupani faʻasalalau faavaomalo (Israel, Italia, Saina, Rusia). O le mataʻupu autu o le Palemene o meafale fale, ea ea, mea tau vevela, mea e gaosi ai le laser, faʻavela vai ma mea faʻavevela. O le umiaina o meafale i totonu o le fale e le o se mea itiiti ifo nai lo ituaiga taua e pei o Panasonic, Philips, Redmond.

O se tasi o faʻataʻitaʻiga aupito sili ona taugofie mo fale o le mafanafana o le POP 1071 micathermic.

Ona o ona mea e faʻaalu ai le afi (malosiaga elemene eletise - 1 kW.), E mafai ona vevela se potu ma se vaega e 12 m2. O le mamanu fou ma le nofoaga faʻamalositino o le faʻafoega o le faʻaavanoa o le a faʻaaogaina i soo se vaega o le potu ma i nisi o mea faʻapipiʻi (luga o le fola, puipui poʻo le taualuga).

O le Polaris Micathermic Heater e lua ituaiga afi:

  • Tuʻu masani. E tupu faʻafuaseʻi, e masani lava - o le maualuga o le ea poʻo mea faʻavevela e vevela i le taimi muamua, ona faʻafefeteina lea o le vevela, pe a māmā. I le taimi lava e tasi, o le pito i luga, malulu malulu e paʻu i lalo, o loʻo aʻafia ai i latou i ave o le vevela. O le faagasologa e faaauau pea. O le mataupu autu lenei o le vevela o le mycothermal.
  • Faʻaopopo faʻamalolo faʻaopopo. E tusa ma le 20% o le lelei (lelei) o le faagasologa atoa o le faʻavevelaina o le potu.

Talu ai nei lava o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga fou o le Polaris PMH 1596RCD ma le Palemene PMH 2097RCD faʻapipiʻi le vevela. O loʻo i ai se faʻaaliga eletonika (faʻaali-LED), o loʻo faʻaalia ai nisi o vaega o le faʻaogaina o le masini faʻavevela (o le vevela o le uila afi ma le mafanafana).

O faʻataʻitaʻi fou ua i ai ni papatusi se 4 i totonu o la latou elemene faʻamafanafana, lea e mafai ai ona maua lelei le potu i le vevela, e aunoa ma le faʻaaogaina o le tele o le malosi (1.5 - 2 kW / h).

Atinaʻega fou e faʻalautele i le mamanu:

  • Talosaga "pulea o le tau" (fausiaina o le thermostat aunoa). Ua lava le seti o le tulaga o le vevela manaomia, ma o le masini o le a otometi ona tausia.
  • "Faiga faʻasaga". I le toesea o tagata i totonu o le potu mo se taimi uumi, o le a le faatagaina ai le vevela e paʻu i lalo o le 7 C.

Faafetai i ia atinaʻe, o le mataupu o le tausisia o se auala lelei i totonu o le fale vevela e otometi lava ona foia.

I le 2015, ua fuafuaina e faʻasao se isi tusi fou - Palemia PMH 1501HUM, lea o le a avea ma fesoasoani faʻamaonia i le tuʻuina atu ma le lagolagoina o le mafanafana i le fale.

Iloiloga Vitio o le Palemene PMH 1501 HUM micothermic heater

Micathermic mea faʻavevela poʻo le mea e faʻaaogaina - o le a le mea e filifili?

Afai tatou te faʻatusatusa se mea masani ma se mea e vevela ai le mycothermal, e tatau ona maitauina e tutusa lava le mataupu o le taʻavale - e muamua ona vevela mea vevela, pe a le ea, e aunoa ma le faʻalavelaveina o le paleni paleni i le potu.

O loʻo i ai pea feeseeseaiga. Faʻaauau na o mea vevela e latalata i latou. Aʻo faʻaaogaina e le mycothermal faʻamafanafana le tele o vaimoli. E sili atu ona lelei. O le faʻaleleia o le eletise o Micathermic e faʻaaogaina le itiiti ifo o le eletise nai lo elemene masani.

O faʻasologa masani e faʻapipiʻiina ma faʻailo e faʻasalalau le ea i totonu ole meafaigaluega. E masani ona momomo ia ituaiga tagata fiafia, lea e mafai ona oo atu ai i le faatoilaloina ma le toilalo o le tagata e feosofi. E le o iai ni elemene o eletise a Micathermic, o le mea lea, i lenei itu, latou te sili atu ona faatuatuaina ma latou le toe faia ni pisa faaopoopo.

I le fesili pe o le a le mea e filifilia - o se mafanafana faʻapitoa poʻo se mea e masani ai, e mafai ona e tuuina mai se tali manino: o le mea e faʻaaogaina e le toe maua i ni uiga lelei. O le mea lea, i le amanaʻiaina o mea lelei uma ma le faʻaogaina o le vevela mecothermal ma le faʻalaʻau, e tatau ona e filifilia se vevela mumu mo le faʻamafanafanaina o le fale.