Tala Fou

O maʻa ma tupua na faia i sima i le fale ma le togalaau

O le a sili atu sina mea e iloa ai lenei manatu manaia matagofie: manaʻoga, maelega ma, ioe, valea. Ma afai o le matai o loʻo i ai le taleni a se tagata faʻatagata, o lona uiga o galuega moni e mafai ona sau mai lalo o ona lima.

Sueina o le paluga

Mo le gaosia o faʻatagata faʻaaoga le gypsum poʻo le sima. E faʻapenei le faʻaoga: o le sima ma le oneone e faʻafefiloi i se fua faatatau o le 1 i le 3. Ma, i ni vaega laiti, e faaopoopoina le vai, lea e tusa ma le afa o le sima. O le faiga o le kulupu e tutusa lelei ma le sauniuni o le paluga.

O le faateleina o le vaivai o le sima, ua faaopoopoina le PVA i le masani masani. O le malosi o le manogi o le oloa ua uma ona faʻaleleia e ala i le faʻalauiloaina o fao vai i totonu ole paluga.

O le sauniuni o le tali e siakiina e pei ona taua i lalo: o se vaega itiiti o le faʻafefiloi e tuiina i se moto, o le pama ua tatala ma o se malologa ua faia ma se mea. Afai e aliali mai le vai i le lua, ona i ai lea o faasiliga i le sima. I lenei tulaga, faʻapipiʻi le sima i le faʻafefiloi.

O nisi taimi o se fasipepa e amata vave ona paʻu. O lona uiga o mea e tatau ona faʻaopopo i le vai vaifofo.

Auala faʻafefe o tagata gaosi oloa

E oʻo lava i tagata sili ona le lelei i le faʻataʻitaʻiga o tagata e mafai ona faia se musika mai se sima poʻo se gypsum poʻo se tagata fiafia i le vaomatua i se pulou mushroom, se tamaʻi tamaʻi po o se laumei o loʻo savali i le ala. I le faʻaaogaina o le metotia e faʻaleleia ai, e faigofie lava ona fausiaina se eletise sima. A maeʻa sina galuega faʻaopoopo i luga o le mea faigaluega, faaopoopo vaega ma valivali, o le a maua e le matai se tagata manaia e teuteu lona nofoaga.

I le avea ai o se faʻavae mo le mauaina o se hemisphere, e mafai ona e faʻaogaina le afa o le polo polo. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona tipi i le afa ma tuu i totonu o se ipu oneone. Na o le taimi lena e mafai ai ona matou amata faʻatumu le masini i se sima poʻo se vailaʻau. Afai e te tuʻuina i luga o le foloa poʻo le eleele, ole taimi e malolo ai ile pito i lalo o le vaega malogo.

E mafai ona faʻaaoga se pesini e fausia ai le atigi sosolo ma nisi ituaiga o pulo. Ae mo le faigofie o le aveeseina o vaega, e sili ona lelei le tuʻuina o le polyethylene i le pito i lalo o le siaki.

Faʻataunuʻu

A maeʻa ona sasaa le fomu o le hemisphere mo le mushroom, e tatau ona e tuʻuina ma sina togi i se fagu paʻu ma se ua oti i le sima.

E sasaa foi le eggplant i le tele. Ae muamua, e tatau ona faapipiiina se uamea i totonu ina ia faasolosolo malie atu nai lo le tipi. Ona faigofie ai lea ona faʻapipiʻi saʻo le ata, ma tuʻuina i totonu o le eleele.

A maeʻa le taimi, pe a faʻapipiʻi le sima i se foliga o le semicircular, e tatau ona aveese le fagu - e tatau ona tumau se taimi malolo. Ua aveese le polo mai le vaega o le sima. Afai e iai ni taʻaloga poʻo ni vaʻavaʻa i luga o le pulou o le lumanaʻi, e mafai ona ufiufi i le moa poʻo le putty. O le vaega o loʻo faʻapipiʻi lava ona mamago i le matua faigata.

E tatau foi ona e aveese le fagu mai le vae. E mafai ona tipi i se naifi malosi. E le gata i lea, o vavave ma vaʻavaʻai e tatau ona tuʻuina.

Talu ai e masani lava ona ola tupuʻamea i totonu o aiga, e mafai ona fai ni nai fusi o lapisi eseese i le taimi e tasi. O le a e manaʻomia ni polo o se laʻititi laʻitiiti. Pe o le ae manaomia le sasaa o le sima i totonu o le isi afa nai lalo ifo o le tulaga muamua. I le avea ai o se fomu mo vae, e mafai ona e faʻaaoga tioata e afa-lita.

A maua e le vaega le malosi e tatau ai, ona ufiufi lea i se faʻamaʻi ma tuʻufaʻatasia i se mea masani. Ma, pe a ma le itula, e mafai ona e amata atavali. Ina ia maua le ata o se susulu, e mafai e le matai ona vaneina.

Faia o se laumei

I le aveeseina o le atigi moa, pe a uma ona aveese mai le pepa, tusi se ata ma se laau. Seiloga ua maeʻa le vaega, e mafai lenei. Afai e le lelei le ata, e mafai ona e faʻaaogaina se fasi manifinifi o le vailaʻau poʻo le putty ma faʻaaogaina le fou o le hexagons i le atigi poʻo le tuʻuina foi i ni ili, fai se mosaic o fasi ipu tioata.

Afai e manaʻomia, e mafai ona e pipii i ona vae, siʻusiʻu, ulu. Ae o le taimi nei i le taimi o le sasaʻa, ua faʻaofiina pine uamea i le fofo. Lima ma le ua faʻatasi ma se ulu o le a tumau i luga ia i latou mulimuli ane.

Faʻapipiʻi le atigi fausaga

O le lafoina o fuainumera tetele e faigata tele. E sili atu ona faigata le maua o le sao saʻo. O le mea lea, o laupepa e faʻaaogaina e fatu ai na tupua.

Mea e manaʻomia e fatu ai se faʻatautau telefoni

Afai e te filifili e faia se faʻataʻotoga o oe lava ia, e manaʻomia e le matai ona faʻatau

  • sima;
  • alumini alumini po o le meli mo le faʻavaa;
  • afifi palasitika;
  • polystyrene, pakete tuai, taʻele, paʻu uamea e faʻamalamalama ai le mamafa o le fuainumera ma faʻaitiitia le tele o le sima faʻaaogaina;
  • spatula;
  • sulu i le vai;
  • vali na faʻaaogaina mo talosaga i fafo;
  • moli totigilima fagu;
  • masini puipui puipui o le manava mai le sima le pefu ma fusi vali;
  • se seevae ma ni uili taimane mo le gaosia o le tagata ua maeʻa.

Manatu e faia e tagata

Toetoe o soo se tasi e mafai ona faia se teuteuga i luga o le saite. Ma o le papa i luga o le 'upega tafaʻilagi e foliga mai e sili atu. E ese le matagofie o le maa e le mamao mai le vaituloto, vaitaʻele, i le nofoaga faafiafia, i luga o auala.

E mafai foʻi luga o luga o luga o luga o luga o luga o luga o luga o nofoa. E mafai ona avea o se vae o se laulau faʻatasi ai ma se tui, lea e pei o le, e sopoʻia lona pito i luga.

Faʻasologa o Gaosiga o Faʻailoga

Latou te faia se fausaga maa mai le uaea.

O le pito i totonu o le faavaa ua faatumulia i afifi, afu. E mafai foi ona e faʻaaogaina mea e fau ai, fagu vailaau avanoa, pakete avanoa, pesini, paʻu. O lenei mea e faʻaititia ai le faʻaaogaina o le sima ma faʻateʻa le faagasologa o le "sulu" i totonu o le faʻavaa.

Saunia se fofo o le sima.

E faʻapipiʻi le sima i luga o le faʻavaa i nai keke.

A mavae sina taimi, o le uluai seti o le sima o le a faʻavae. Ona e manaʻomia lea ona faʻaogaina le fofo ma toe faʻaofuina le maʻa, faʻalelei mea e le talafeagai ma se vaʻa.

Ona afifi lea o le pito i luga o le maa i le polisylene ma agavale e faamago sina mea laitiiti.

A oʻo ina puʻea le pito i luga o le maa, e liua le mea faigaluega ma o le tasi o le papa e ufiufi i se vaifofo.

Faʻaaogaina o se papa e faʻaoga ai le afu

O le Burlap o loʻo tuʻuina atu i totonu o se vai vaifofo o le sima, ma tuʻi. Ona faataatia lea i luga o le faavaa.

O loʻo faʻapipiʻiina le sima i le mea faigaluega. O le algorithm mo le faʻaaogaina o le vaifofo e toe faia - faatasi ai ma nai keke keke o loʻo faʻapipiʻi i le pito i luga, e pei o le uaea.

O le pito o le paʻu e tu i totonu.

A maeʻa le mago, e valiina le maʻa, varnished.

Ata vitio e uiga i le gaosia o vase masima

E sili atu faʻamalosi sikulini e faia e faʻaaoga ai le tekinolosi tutusa. E naʻo le galuega o le a manaʻomia muamua e le matai taleni taleni.