Meaai

Otiti Cuticiti Microwave

O keke tila na kukaina e tusa ai ma lenei fua i totonu o le microwave o le a le pa'ū lava, ma i le taimi lava e tasi o le a latou sosoʻo ma le manaia. O se microwave e laveaʻiina ai oe mai se faʻalavelave e pei o le uu i luga o le ogaumu. O le fua mo le tipi moa i totonu o le microwave e faigofie, e taugofie mo kuka e le masani ai. O le seti o mea aoga e itiiti lava - i nei cutlets na o aano o manu, aniani ma le vaitau. Matou te tuua le falaoa, semolina ma isi faʻateleina le vaega (ma le pulou!) Faʻaopoopoga mo isi fua.

Otiti Cuticiti Microwave

O lalaga o loʻo afifiina ai patitis e mafai ona suamalie i le faʻatulagaga, ae o la latou galuega autu o le faʻasaoina lea o le sua ma puipuia ai mai le pipii!

Se mea lilo faalilolilo o le a fesoasoani ia te oe e kuka ai meaʻai. Kipi ma kuka le aano o manu, ao le polotini e faʻamalolo mai le aano o manu, e fesoasoani i mea faʻapitoa e pipii faatasi. O le taunuʻuga o ni mea mataʻutia, e fetaui i totonu.

  • Taimi e kuka ai: 25 minute
  • Auaunaga: 2

Meaʻai mo le sauniuniga o pepe tipi:

  • 300 g moa moa;
  • 110 g aniani;
  • 30 g leek;
  • 3 g pepa lanu mumu;
  • 1 3 nutmeg;
  • 3 g o masima masima;
  • 1 le pata o le chili pepa;
  • fuālaʻau manogi mo le faʻavela, pata.

Le auala e kuka ai cutisi moa i totonu o le microwave

O le mea moni, o le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o moa mūmū mūmū mo cutlets. Ae ui i lea, ia manatua i luga o se tulaga o mea tau pisinisi, o mea uma lava e masani ona auina atu e tamaʻitaʻi i le pusa otaota - paʻu moa, gaʻo, tendon - ia ulu atu i ai.

E mafai ona e ulaina moa i se mea e fai ai meaʻai i meaʻai i totonu o ni nai minute, ma ua lava le tipi o le fasi moa ma se naifi malosi i luga o le laupapa.

I le lautele, ia fua le aofaiga manaomia o fasi moa, tuu i totonu o se pesini.

Matou te liliina moa mo aano o manu

Tipi lelei se ulu tele o le sukatiti. I totonu o se paʻu e leai se paʻu, faʻafefiloi le suauu manogi mama, faʻaopopo se fasi kulimi. Tuu le taisi lapisi i le pata uamea, faʻafefete i se pine o le masima, pasi seia manino mo le 5 minute.

A faʻamalulu malie le aniani, faʻaopopo i le ipu.

Faʻaopoopo le aniani gaʻo i le aano.

Mai le ogālaʻau tatou te aveeseina laʻau lanu meamata e lua. Otioti le vaega lanumeamata lanumeamata o le uʻamea i ni mama vevela, faʻaopopo i le fasi moa ma sapalai le aniani.

Vaʻai le piko

Matou te tipiina se tamai lali mumu i le afa, aveese fatu ma vaega. Oti lelei le afa o le keli.

1/3 o meaʻai e tolu i luga o se sala tupe lelei. Vaʻavaʻai aano o manu ma meaʻai lanu mumu, kulimi, nutmeg, ma sasaa sua masima.

Tipi pepa tiva vevela, faaopoopo mea manogi, nutmeg ma masima

Faʻafefiloi lelei ia mea. E mafai ona e tuu i luga o se laupapa tipi ma tatipi i latou i se naifi.

Ona matou vaneina lea o ni lapisi se lua lapoa, tuu i totonu o le pusaaisa mo ni nai minute.

Faʻafefiloi moa moa ma fai ni patties

I le faʻafefe o le suavai tatou te tuʻuina ai laulaʻau lanumeamata o le lekiona mo le afa minute. O le taimi lava latou te faʻamalūlū ma faʻafefete, faʻafeiloaʻi i se pesini vai malulu.

Matou te maua mai i le pusaaisa, tipi, afifiina le vaʻaiga.

Ona mafai lea ona e faʻaaoga se mea faʻapitoa faapitoa mo le taʻavale i totonu o le microwave pe na o le sasaʻaina o se vai laitiiti i totonu o le moa ma ufiufi ai i se pulou faapitoa mo le ogaumu o le microwave.

Matou te tuʻu le fomu i totonu o le microwave, faʻaaoga le mana o le 750-800 watts, kuka mo le 11 minute.

Ufiufi fasi pulou i laulaau eleu vaivai ma tuu i totonu o se masini mumu e kuka ai

Uʻu le tipi tileti mumu faʻatasi ma mama mama ma le meli mumu, galue i luga o le laulau ma se salatisi o fualaau faisua fou.

Otiti Cuticiti Microwave

O masila masi ua kuka i totonu o le microwave ua saunia. Le fiafia tele!