Fale taumafanafana

E faʻapefea ona fai se faleoloa fale e teu ai oe ma pe o le a le tau o se mea fou

Ina ia liua se laʻau fefiloi mafolafola i falalaʻau, ia faʻaaoga fualaau fale mo meaʻai manu, o lona tau e faʻatatau i le malosiaga afi. O le maualuga o lona faailoga, o le tele o paleni e gaosia i le 1 itula. E tele meaʻai e teuina e umi atu nai lo le mea masani ma sili atu ona faigofie le felauaiga. E sili atu foi ona faigofie le tuʻuina atu o le vaega talafeagai o meaai i lafumanu po o moa, e faʻatatau i latou tausaga ma manaʻoga. O lenei masini e mafai ona faia i ou lava lima, aemaise lava talu ai o le tau o se faleoloa o fale mo meaʻai manu e matua maualuga lava. O lea la, mo se faataitaiga, o masini e 150 kilokalama / itula e totogi ai le 65,000 rubles, ma o se faʻataʻitaʻiga e maua ai le 1,000 kilokalama / itula o fafaga e tau 255,000 rubles.

Mataupu sili o le faagaoioiga ma le masini masini

O loʻo galue le masini e pei ona taua i lalo: mai luga, o mea faʻapalapala ua sasaaina i totonu o le tane, lea, o le faʻaaogaina o le matrix, o loʻo lolomiina e rolle i ona pu. Faʻasalaga maʻalaʻau e ala i se faamalama faapitoa ile fale.

O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o meaʻai fale mo le fafagaina o meaʻai, na faia e le lima mai se mea e teu ai meaʻai. Latou te faʻaaogaina le meaʻai ae le o ni taʻavale mo le taina, ae mo se ituaiga masini o le a e manaʻomia ni mea faʻapitoa. O na ituaiga mea e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻafefiloi o mea mama vaivai, mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻau po o vailaʻau tuʻufaʻatasia.

O vaega o loʻo mulimuli mai o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai le vailaʻau:

  • faavae (faʻavaa);
  • laʻau faʻamau ma uila;
  • fale;
  • afi afi;
  • kesi;
  • fana.

O le faʻavaa e tatau ona faʻaleleia mai le sila uʻamea, aua e tatau ona taofiofi mamafa mamafa ma viia i le taimi o le taotoga. O le tino o le granulator mo le fafaga, e mafai ona e tipi mai i ou lava lima mai le lautele o paipa, pe fai se paʻu mai se pepa uʻamea. E sili ona lelei le faʻalavelave ina ia mafai ai ona tautua le masini pe a manaʻomia. I le vaega pito i lalo, e tatau ona i ai se faamalama mo le alu ese o pusa ua maeʻa o le tuufaatasiga tuufaatasi.

O le lapoa o le mataupu e filifilia ina ia mafai ai e le matrix ona suia i totonu ma le faʻatagaina maualalo.

O matai e maua i ni mea se lua: lafola ma le faʻalanu. Muamua e pei o se lapisi lapotopoto ma pu. O le tele lava o taimi latou te faʻaaogaina ai le fafagaina o meaai faʻanatura, aua e mafai ona faʻaaogaina mea e leai se mea o soʻo se malosi, ma o lona saoasaoa e maualuga.

O le paʻu paʻu o se pamu ma ni pu i totonu o le mea e sui ai le taʻavale.

E sili atu ona lelei le faʻatau o se numera ua uma ona maeʻa, talu ai o masini faapitoa o le a manaʻomia e foafoa. O pupu i totonu e tatau ona i ai se foliga faʻasolosolo, faʻasolosolo i le pito i lalo, ina ia faʻapipiʻiina ai fualaʻau.

Faapotopotoga Granulator

Mo le puipuia o mea sesē, e fautuaina oe muamua e fai-oe-oe lava faʻamatalaga auiliili o le nofoaga o vaega uma o le fale maʻaleʻale mo meaʻai manu.

A maeʻa le fale, ona faʻapipiʻi lea o se gearbox i lona vaega pito i lalo. O le a faʻaliliuina le suiga mai le afi eletise i le paʻu o le granulator, ina ia mafai ai e le matrix poʻo le rolle ona sui.

I luga o le pito i luga, ua faʻapipiʻi ai se matrix ma rolle, o loʻo faʻapipiʻi i le au. O loʻo faʻaauau ia uila i luga o le uʻamea e faʻaaogā ai uʻamea taʻavale, ma o loʻo faʻaeʻe foʻi i luga o le tua o le taʻavale e ala i le uʻu tutusa. O lo latou pipiʻi i le matrix e faʻatonutonuina e se paʻu mumu. O lenei faʻapotopotoga uma ua faʻapipiʻiina i mata o le tino ma tumau ai i le taimi o le taotoga. O filifili e filifilia ina ia mafai ona lautele uma le lautele lautele o pu i totonu o le matrix.

O se afi eletise o loʻo nofo i autafa o le fale. Faʻaaogāina o le fusi poʻo le filifili o le filifili, e fesoʻotaʻi atu i le kesi. O se pusa faʻapusa e tuʻuina i luga o le masini, lea o le a tuʻuina atu ai mea gaosi i le granulator.

O le vitio o loʻo faʻaalia ai le ata ma le masini o le granulator mo fafaga, lea e mafai ona e faia oe lava:

Ina ia faʻapipiʻi le masini mo le fafagaina o fafaga mai se mea e teu ai manu, o le ae manaʻomia faʻamatalaga nei:

  • fausaga;
  • mea e fai ai meaʻai;
  • afi afi;
  • numera;
  • belii, 2 pulumu.

O le matrix e faia i le tutusa o le diamita e pei o le mea e faʻaaogaina ai meaʻai. Ua aveeseina i luga o le fale ia liu afu ina ia fetaui ma le mafai (na o sina mea itiiti e totoe). O le faʻavaa mo le masini e faia i le avanoa avanoa i totonu. Ina ia aua le faia se mea fou, pe afai e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se numera o se vaʻaiga lautele. O fafo, o knipi e tumau i luga, lea o le a tipiina ai pusa o le umi manaomia. O nei pulumu, o se uila eletise ua tietie ma ua fusi le fusi.

O le fusi e faʻapipiʻi e aunoa ma ni nifo, ina ia mafai ai ona sosolo. O se taunuuga, o le afi eletise o le a le mafai ona vevela ma o le a le mu.

E tusa lava pe i le tulaga o le faʻatau o nisi vaega, e pei o taʻavale, talotalo, o le tau o se faleoloa fale mo le fafagaina o latou lava loto o le a maualalo ifo nai lo le mea na saunia i se faleoloa. I le faaopoopo atu i ai, e mafai ona faʻapipiʻi se meafaigaluega e galue ai ma le lima aoga e aunoa ma se afi eletise. Ae ae leʻi faʻatau pe faʻapipiʻi le vailaʻau e oe lava, e tatau ona e mafaufau e faaopoopo i ai, o le a e manaʻomia se mea e gaogao ma faʻamago.