Meaai

Meaʻai a le Chickpea Vaʻai ma Falaʻau

Vailaʻau moa fuamoa ma fualaau faisua ma araisa o se fua mo se taumafataga muamua o le taumafataga mo se lisi o meaʻai. O le lanu samasama-auro ma le manogi lelei e sili ona lauiloa i meaai Initia. E i ai le tele o fua o fualaau mo soupisi India ma le araisa ma peʻa - i itumalo uma lava ma o faifeau taʻitasi uma lava a latou togafiti. O se tasi o nei suʻega ma suiga laiti o le puletaofia, ou te taulai atu i ai.

Rice ma pi o ni fatu loto e tatau ona e aofia ai i au mea taumafa i le taimi o le Fagafulu. O se vasega muamua ma le vevela o le a faʻamalosia ai le mana o le anapogi, ma o le fualaʻau fualaau 'aina i loma e faigofie ona faʻataʻoto.

Meaʻai a le Chickpea Vaʻai ma Falaʻau

E lauiloa i totonu o Sasaʻe Tutotonu, Turkish peas, faasolosolo malie mai i la tatou lisi autu, ae le o le manuia! Soup ma moa masi e ese mai le sua masani masani, i loʻu manatu, i le auala sili. O lenei ituaiga vine e sili atu le umi e saunia nai paʻu masani ma e manaʻomia ai le faʻamalosi muamua (ia le itiiti ifo ma le 10 itula), ae o le mea muamua, sili atu, ma le lona lua, o tagata suesue i aso nei e talitonu o chickpeas e fesoasoani e tuʻuitiitia le cholesterol i totonu oo tatou toto.

  • Taimi sauniuni: 12-24 itula
  • Taimi e kuka ai: 2 itula
  • Auaunaga Per Container: 6

Meaʻai mo le gaosia o le suamoa ma le 'aina fualaʻau:

  • 200 g moa;
  • 70 g araisa uila;
  • 200 g ata suamalie logo;
  • 200 g zucini;
  • 200 g o le soona selesele;
  • 20 ml o suauu olive;
  • 1 le pata o le chili pepa;
  • piko, masima.

O se metotia o le saunia o se vaomatua o moa moa ma fualaʻau.

Chickpeas i le afiafi o le kukaina ma le faaeteete o lapisi, tuu i totonu o se pesini loloto, sasaa vai malulu. Sook mo le itiiti ifo ma le 12 itula. E fautuaina e suia vai i nisi o taimi.

Soak chickpeas mo le 12 itula

Fuʻu moa moa i totonu o se ipu o le sua, sasaa pe a ma le 2.5 lita o le vai malulu. Matou te tuʻu le apa i luga o se afi tele, o le taimi lava e tafe ai le vai, matou te faʻaitiitia le kesi. Cook mo le tusa ma le 2 itula, masima i le faaiuga o le kuka. Afai o suavai i le faagasologa, ona tatau lea ona faaopoopo le vai.

Togi le masipa ua saunia i luga o se faʻavevela, o le vai lea e kuka ai e tatau ona manaʻomia mo le faavae o le sou.

Faʻafefete i luga o moa chickpeas ma taoto i luga o se sieve

Vaʻavaʻa, faʻafefete faʻamaisa vavalaʻau seʻia oʻo i le kuka - muamua fufulu le cereal i le tele o vai, ona tuʻu lea i totonu o se faʻafefiloi, faaopoopo le 150 ml o le vai malulu. Kuki seʻi oʻo i le faʻamalūlū i totonu o se pusa tapuni (pe a ma le 12 minute).

Vavave faʻamaunu le sukaisa

Faʻatau le meaʻai fualaʻau mo le supa. Oti maoti le seleni. O le Zucchini zucchini ua tipiina i totonu o poloka tutusa. O fasi logo manaia e faʻamamaina mai fatu ma vaeluaga, tipi lelei.

Seu se seleselega, ata logo ma le zucchini

Liligi le suāuu olive i totonu o le pusa, faʻanatinati vave fualaau faisua (2-3 minute), ona faʻaopopo lea o le susu lea na kuka ai le pi. Kuki fualaau faisua mo le 15 minute.

I totonu o se apa, falai fasi laau aina, ona sasaa ai lea o le moa chickpea

Faʻaopopo ni moa tipi ma ni laka gaosia lelei i fualaau faʻaiʻu.

Faaopopo fasi moa ua uma ona kuka

Ona matou tuu lea o le araisa kuka, masima e tofo ai ma aumai le kuka i se vevela i luga o se afi filemu.

Faaopopo laulaʻau na saunia muamua

Liligi le manogi vevela ma le suamalie i laulaʻau, faʻasusu i ni masi felafolafoaʻi o pela pepa ma le uʻu poʻo le aniani lanu meamata. Le fiafia tele!

Vailaʻau Chickpea Meaʻai Vavalaʻau ma le Peʻa Paʻu, Zucchini ma le Rice

I le auala, i totonu o mea taumafa o le moa ole laulamu e faʻaaogaina mo togafitiga faafomaʻi - ua talitonu e fesoasoani i le faʻamamaina o le tino ma faʻateleina le malosi.