O le togalaau

Faatonuga mo le faʻaaogaina o le iniseti Opercot Acro

O le taua faasagatau i meaola faalafua o iniseti e faapea i lalo o le malosi o le fualaau faasaina, lea e taua Operkot Acro. Opercot Acro o se iniseti lea o ana faatonuga o loʻo taʻu mai ai o le vailaʻau, faafetai i se masini faʻapitoa, o loʻo galue i luga o le faʻalavelave o mea faʻamaʻi pipisi. Ua faʻamaonia e le meafaigaluega le faʻataʻitaʻiga. E faʻatasia atoatoa le maualuga o galuega e faasaga i iniseti, faʻapea ai ma le saogalemu atoa mo le tino o le tagata ma manu.

Mataupu faavae o le faʻaaogaina o fualaau faasaina

Insecticide Operkot Acro i lona tuufaatasiga e na o le lua mea aoga autu. O nei mea aoga e matua ese lava lona aafiaga. O lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ai e oe ona i ai se aafiaga leaga i luga o le gasegase o le faʻaleleia o parasite. O le faiga o le gaioiga o le fualaau faasaina e pei ona taua i lalo: o se mea oona e ulu atu i le tino o parasite ma, i luga o le taumafa faifaipea, e afaina ai le tui o le intestinal. O le iniseti ona o se taunuuga o lenei mea e le mafai ona 'ai ma mate. I le tulaga o le tuusaʻo saʻo o le vailaʻau, o le iniseti o le iniseti e faʻavaivai ma, o se taunuuga, o le oti faʻafuaseʻi.

Inisicide e maua ai le puipuiga o vaomatua mo se vaitaimi e 14 aso i le 3 vaiaso.

Talosaga

O fualaau faasaina matou te ofoina atu ia te oe e mafai ona faʻaaogā lelei mo le totoina o fualaau o le taumalulu, alfalfa, solo, ma lemu. Ae ui i lea, o loʻo i ai le faʻamaoniga e faʻamaonia le iniseti o le Operkot Acro i le puipuiga o fualaau faisua. E faʻaaogaina foi e le Faatoaga togafitiga togalaau. O le oloa e matua aoga tele i le puleaina o sufui faapea foʻi ma meaʻai pala. O se mea masani o le puipuia o au laau toto. O le oloa e faʻaaogaina i le tele o vaega o faʻatoaga. O le fualaau faasaina ua faamaonia i luga o le itu lelei, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le iniseti o Operkot Acro i faiga faʻavae e tusa ai ma faatonuga mo faamoemoega lelei.

Faamanuiaga o oloa

O le Operkot insecticide na e talisapaia e oe, ia faamasani i mea aoga sili o lenei fualaau faasaina. O vaega autu nei:

  • o le laasaga o le aafiaga leaga e itiiti lava;
  • faiga-faʻafesoʻotaʻi le faʻaaogaina o le lalolagi;
  • o le fualaau faasaina e le afaina i au laau, ae matautia i le meaola;
  • o le oloa e le maua ai se avanoa se tasi e faʻamaʻi ai, talu ai e le mafai ona faʻafetaui i mea aoga;
  • puipuia o taimi uumi;
  • o le fualaau faasaina e maualuga lona aafiaga faaleagaina, o le faʻaaogaina o le iniseti o le Operkot, e tusa lava pe itiiti, e sili atu nai lo mea e te faʻamoemoeina;
  • e mafai ona faʻafefiloi le oloa i isi vailaʻau.

Afai e filifili e faʻatau se iniseti e taʻua Operkot Acro, alu i faleoloa faapitoa.

Faʻafefea ona faʻaaoga se iniseti?

O le vailaʻau e aʻafia i le ogatotonu o lamatiaga i tagata ma i le vasega sili ona maualuga e uiga i iniseti (maualuga maualuga o le faʻamaʻi). Talu ai ona o le oloa e matautia mo iniseti, o le mea lea, o le mea matautia e le gata mo meaola faalafua, ae mo tagata aoga foi. Aua le gaosia laau totő e lata i le apiary. I le mea sili lava, e tatau ona e taumafai e faʻatapulaʻa le vaʻavaʻa o le pi. E tatau ona lima kilomita. E tatau ona faatapulaa le taimi o le taumafanafana (3 aso pe a uma togafitiga).

O le oloa o loʻo faʻatau atu i foliga o se paʻu e tatau ona faʻamamaina. O le saunia o se vailaʻau oona e talafeagai i le aso e togafitia ai au laau.

I le Operkot Acro iniseti, o loʻo faʻapea mai le aʻoaʻoga e tatau ona fefiloi le aofaʻiga o mea e tatau ona faʻafefiloi ma le aofaʻi tatau o le vai. Faʻatulagaga o loʻo faʻatinoina pe'ā maeʻa faʻamavaeina le oloa. O le galuega e faʻatinoina i le vaitau o le tuputupu ae.

O le oloa e tutusa lona aafiaga i meaola faalafua. E mafai ona faʻaaoga i le taumafanafana ma le tautotogo. O le ola ola o le oloa e tolu tausaga, i le noatia ma le fai fuafua i tulaga e teu ai. O le fualaau faasaina e puipuia i le maualalo ma le maualuga o le vevela.