Fale taumafanafana

Fausia se masini viliina mai se pulou i ou lava lima, ata e fesoasoani ai!

O se fofo o se meafaigaluega multifunctional, ae i lima o lima i luga o le mamafa, e faigata tele ona mauaina saʻo saʻolotoga mai ia mea. E mafai ona aoga se masini e faʻaaogaina ai-oe-fofo mai se vaalele e tusa ai ma ata fuafuaina. Afai o le fofo o se meafaigaluega o le manaʻoga i aso uma, e mafai ona faʻamau i luga o le faʻamau ma faʻamau. Afai e aofia ai se meafaigaluega eletise i se tulaga tumau, e mafai ona aveese le mea e mafai ai ona faʻaaogaina le masini.

Pe a manaomia se masini vili

O se masini fofo mai se mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina ei latou e faia mea e fai i le fale. E faia i mafaufauga, e faigata ona maua vaega talafeagai i totonu o le faleoloa ma le uiga ua leiloa. E fiafia matai e fatu mea uma na oi latou lava. E masani lava, o sea tufuga na te aumaia le fesili o le sao o pupu e tatau ona ia viliina. E iloa e tagata uma e leai se faʻataunuʻuina o le galuega i luga o le sipili ma luga o le tulivae. O le ae manaʻomia se tagata e umia le mea faigaluega i se mailei.

O le fea fofo e faʻaaoga e faʻalagolago i le natura o le fiafiaga a le matai. O le gaosia o eletise eletise eletise mo le au leitio e manaʻomia ai se koluse ole vaeluaga mai 0.3 mm, ma le lima, i sina mea itiiti mai le itu taumatau, o le a vaeluaina le fofo. E naʻo se masini e puʻeina se mea e laveaʻiina ai le tulaga, ae e taugata. E na o le tasi le auala e alu ese ai - ia faia oe lava ia.

I luga o lau lava masini, na faia mai mea e faʻaleleia, e mafai ona e:

  • faia auala ma tauaso;
  • vili se puʻu faʻalatalata i totonu o se mea lalaga manifinifi;
  • tipi se pu pe tipi se filo.

O vaega autu o le masini fofo

O le masini o se masini viliina, o lona uiga e tatau ona faʻaaoga se faʻaaliga faʻapitoa e iai se ki poʻo se mea e leai se aoga. O le meafaigaluega e tatau ona faʻatūina i luga o se laina faʻamaufaʻailoga faʻatuatuaina ma maua le saʻolotoga e feʻaveaʻi ai luga ma lalo. E tatau ona sii i luga le totoa ma faapipii i luga o se ipu maa mai lalo, lea e taua o le moega. O le mea faigaluega e faigofie ona faʻamatala, ae ina ia maua ai le saʻo atoatoa o faʻatinoga, e tatau ona e fatuina se mamanu lelei. I lomiga faʻapitoa ma luga ole Initaneti e mafai ona e mauaina ata o se masini viliina mai se puili ma ou lava lima mai mea eseese.

Soo se meafaigaluega na faia e tulaga faataatitia o le atinaʻe ua faʻapipiʻi ma elemene puipuia - puipui puipuia, o loʻo poloka mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi. Fausia o au meafaigaluega, e tatau ona e tausia le puipuiga, ia faia ni auala ina ia le pa'ū le masini i lima o tamaiti.

Faʻatasi ai ma le malosi malosi. E le faʻaumatia e le tamaititi le fausaga o mea; Pulu mafiafia, o loʻo faʻatauina i nofoaga o le faʻamauina o le meafaigaluega ma le maualuga o le moega, faʻafefe le vibration - o le galulolo e mate i fafo. O le le lelei o le potopotoga, faʻasologa, le suia o le ogatotonu o le kalave e fesoasoani i le siʻosiʻomaga o le meafaigaluega. O vaega uma o se masini e folasia ai le fale mai se mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina i totonu o le fale e faʻafeiloaia ma le gaogao.

Matou te fausia se masini vili e tusa ai ma ata

Ina ia fesoasoani i le matai, o le taimi muamua e fausia ai se masini viliina mai se puili ma ona lava lima, o ata e ofoina atu. Soʻo se tagata ei ai tomai faʻapitoa o kamuta o le a mafai ona faʻapipiʻi se fausaga o faʻamau laupapa ma faʻaaoga se meafale i lalo o le moega. O le fafie fausaga o loʻo faʻapipiʻiina i sikulima.

Mo le faʻaaogaina o elemene e faaaoga ai tulimanu. O le faʻaipoipoga o le fofo e mafai ona faʻalavelaveina, i luga o mea e mafai ona aveeseina, poʻo le meafaigaluega e mafai ona fausia faʻamalosi. O se vaega taua o le masini o le a avea ma masini e mafai ona faʻaaogaina e ala i le auala e faʻaaogaina ai le fofo ma le fofo i taimi o taotoga. E tele taimi e faʻaaogaina ai falesa telescopic meafale e fatu ai tagata taʻavale. E manino ma manino le auala e faʻapipiʻiina ai se masini viliina mai se puʻega i ou lava lima, i le vitio:

O le filifiliga ua filifilia o se mea lautele, e tutusa lelei ma le uamea, laupapa ma isi mea. Ae e faigata tele ma mo galuega laiti, e faia e tagata atamamai masini miti e faʻaaoga ai se tripod mai se lapoʻa lapopoʻa ma se mea faʻaleleia. I nisi o tulaga, e faʻaaogaina le nofoa faʻataʻavalevale mai le taavale. O faʻatulagaga faʻalaʻau faʻafefeteina e manaʻomia ai tomai faʻapitoa. Le auala e faia ai se masini e vaʻaia ai, e fuafua i le maua o vaega faʻalelei ma le faʻamoemoe o le masini.

O se faʻataʻitaʻiga o se mamanu e le masani ai o se masini laitiiti mo masini leitio o le masini mai le microscope aoga tuai ma le afi fufulu o le taavale a le UAZ. O le afi e maua ai le tele o sima, ae faʻaaogaina o le ae manaomia le faʻaloloa o le uʻamea. O lona mana ma le faʻailoga e lava lea mo le suʻeina o fasi vevela o le uʻamea e pei o le pepa. E manaʻomia le faʻamaeʻaina o le faʻapipiʻi - ua aveesea le talo lelei, o le microscope assembling and a miniature engine o loʻo faʻatūina.

Taimi autu o galuega i luga o le masini fofo

O se masini fou ua gaosia e manaʻomia se fetuunaiga faaopoopo. O le faʻasilasilaga o faʻasalalauga e faʻatinoina i luga o se laulau e faʻaaoga ai mea uma e le o pisinisi. Ua manatu se masini e saʻo le potopoto ma sauni mo le isi galuega pe afai:

  • o le fofo e fesuisuiaʻi i luga o le pito i tua e aunoa ma le faʻalauteleina o vaega faʻasolo vave;
  • e tatau ona saʻo le ulu i lalo o le mea na tupu i le moega;
  • Faʻataʻitaʻia le gaioiga o le fofo i luga o le faʻasolosolo mau, ae aunoa ma le vevesi ma le gaoi;
  • o se vaega faapitoa e saunia mo ni pu ina ia aua nei faaleagaina le moega.

I le taimi o le viliina, ia manatua e vevela le masini, ave i luga le meafaigaluega i le taimi o le loloto o le viliina, e mafai ona e faʻaaogā le vai e faʻamafanafana ai.

E tatau ona e manatua i taimi uma o meafaigaluega e faʻauʻu ai le televave o se punavai o le tele o mea matautia. O le liua e faatoa mafai lava ona faia i luga o masini eletise. E tatau ona puipuia mata i tioata.

O se filifiliga o masini eseese e folasia ai, na faia e matai, mo taimi uma e faʻamaonia ai le le mafaamatalaina o le atamai o tagata atamamai. E mafai ona e faʻatau mea uma i totonu o le faleoloa, ae o le fatuina o lau lava auupega e agavaa mo se matai.