Fale taumafanafana

Faʻasolosolo sikola e fesoasoani ai i le tagata nuʻu

Manoa, fagu, ma le pneumatic splitter - meafaigaluega na faia mo le vaeluaina o siaki i totonu o ogalaau. O tagata atunuʻu o loʻo aoina mai le vavae laupapa mai vaega lelei, ae o loʻo maualalo le malosi, o fausaga e manaʻomia ai le faʻaleleia atili. O le vavalalata ma se fao vili e faigofie ona fai na o oe poʻo le faʻatau faʻatau taugata.

Lafoaʻi eletise eletise

O se fafie laupapa ma le eletise eletise poʻo le eletise o se laau e mafai ona gaosia i le 10-12 kupita mita o talo e tusa ma le 60 cm le umi (fafie laupapa). Faʻaaogā laau faʻasaina e faʻaitiitia ai tau o galuega. I le fale, e le o manaʻomia le faʻatulagaina o faʻatulagaga maualuga.

O le masini o se vilivili e faʻavae i luga o le fegalegaleaiga a se paʻu uʻamea, pe a fai o le laau vaivai e avea o se moa. O se mea e faʻaititia ai le faʻaaogaina o se mea e faʻaaogaina ai se pito i luga o le faʻavavega o le 250-450 tpm e faʻapipiʻiina i luga o se faʻavae uʻamea. Mai le afi, o le a tuʻuina ai se paʻu paʻu, tulei le poloka poloka, lea e faasaga i luga, i luga o le vili pala. O se taunuuga o le ulufale atu o le paʻu o le fafie i luga o le pito i luga o le fale, o le fafie e vaeluaina i luga o laupepa.

Pe a galue i se laupapa e pala, e tatau ona mataituina puipuiga saogalemu. O lavalava e tatau ona pipii i le tino. Gauntlets o se lamatiaga. E sili le lelei le galue i ni totigilima lima.

O le kesi e sui i se pulou uʻamea ma le afi ua faʻapipiʻiina i lalo o le laulau 'oti. Ona faʻaogaina lea o le rototu i luga o le ogatotonu o le fao sikola e ala i pulumu ua mamanuina mo le saoasaoa lelei o le sikulima. O lenei mamanu e faatagaina ai le faʻaaogaina o se masini e tasi le 220 V afi, ma o le tau o se vili e faʻaaogaina ai le lapisi e oʻo lava i lalo. Afai e faʻapipiʻi le tagata vaʻavaʻa ma se taavale taʻavale, ona toe foʻi lea o le koneti galue i lona tulaga muamua i se tulaga tutoʻatasi. E faʻapefea ona galue se vilivili, e mafai ona e matamata i le vitio:

Faia o se fafie e vaeluaina oe lava

O le tau o se fale gaosi oloa-faia le vavae, e fuafua i le faatulagaga, mai le 16 i le selau fia afe o rubles. O le tino galue o le mea lea e mafai ona faʻatonu i le faasologa o le aʻoga. Mo le faia o se sikulima e faia ai e oe lava ia, o ata e ofoina atu mo tufuga.

O le a le mafai ona faia se filo ma se tagata e faʻaaogaina, ona o le filo faʻatasi i luga o le "karati" e tatau ona faʻamautinoa. E le gata i lea, i le gaosiga o le uila, e tatau ona iloa e le tagata le fua le umi ma le koluse o le faavae - 2: 1, lua-filo, ma le maualuga o le 5-6 mm, le tala o le nifo, e pei o se solo.

E fuafua i le tele o le vaega, o le a tau i le 5000 rubles. Maea maeʻa le fao galuega:

  • fao sikola;
  • ufi ma le tuufaatasia o faapotopotoga;
  • felafolafoaʻiga pulupili mo le tiliva.

O le seti atoa o le a le sili atu nai lo le 6,000, ae faia i le tau fuafuaina, o le faapotopotoga e saogalemu.

E tatau i le masini gaosi ona ausia manaoga nei:

  • malosiaga afi e le itiiti ifo i le 2 kW;
  • i luga o le maualuga, o le filo filo e tatau ona teuina i lalo ifo o le faʻaitiitia o le mamafa i le taavale;
  • fola i luga o le laupapa eletise e tatau ona faʻamalosi, e puipuia ai le taʻavale;
  • o le uila e faia i le meafaigaluega meafaigaluega;
  • o le pito i luga o le sikulima ua faʻamalosi malosi, e tatau ona ulu lemu i le vao, e aunoa ma se taumafaiga;
  • maualuga galuega maualuga - 80 cm.

O le ata fuafuaina o le masini e pei ona faʻaalia i le ata.

E pei ona mafai ona vaaia mai le ata, e faigofie le masini, ae e manaʻomia le fetaui tonu o laina, o le filifilia o pulupulu ma le fua o mea e manaʻomia ma le V-fusi e fetaui ma le faʻailoga.

Ina ia fesoasoani i le tufuga o loʻo i ai se vitio i le auala e fai ai se kesi e vaeluaina oe lava:

O loʻo i ai se isi polokalame e le manaʻomia ai se pulou fusi ma se mea e faʻaaoga. E mafai ona fesoʻotaʻi saʻo le uʻamea o le uʻamea i se uʻamea. O le vave o le paʻu o le itiiti ifo i le 500 tpm e le o se mea lamatia mo se kiliva e tosoina ai sikulima.

E tatau ona gaugau le tatagi ma le taʻavale o laʻau i se faʻataʻitaʻiga mataʻutia. O le ogalaau e mafai ona faʻailoa i luga o se ala e le mafaamatalaina, taʻavale le pulou i ou lima. O mafutaga e mafai ona pipii i laupapa. O le mea lea, i soo se taimi e mafai ai, e tatau ona tuʻuina le masini i se fesuiaiga.

O le a aoga le toe manatua e tatau i le enisini ona i ai se fale e faʻamalolo ma faʻamautu. O le pulou fusi e tapunia e se puipui puipui. A e tautua i siaki i luga o se laulau 'oti, e le mafai ona e galue i luga. Faatasi ai ma se gaioiga le talafeagai, e mafai ona faʻamaʻo faataamilo i se pu ma se lima. O le masini e tatau ona faʻapipiʻiina ma se faʻamau mo faʻalavelave faʻafuaseʻi.

I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga o savili a tagata, e mafai ona e aumaia se masini mo le vaeluaina o se numera tele o pati puupuu. O le pulou o le 30 mm i luga o se alalaupapa maualalo ma se mea e faʻaaoga e mafai ai ona faʻataʻalo ai ni paipa. Ae ei ai nisi faigata. O le fofo e taumafai e faia le avanoa i tua o le sikulima, e tatau ona mausali, taofia, pe faamalosia le mea faigaluega i le o loʻo umia.