Laʻau

Faʻaleleia lelei le gagana a le tina i le fale

"Laulaufaiva a le tinā", "fagu uʻamea", "laulaufaiva o le tarako" o le igoa lea o le laau e tasi e taʻua o le gaseviaia. E sili ona fiafia i ai tagata taʻutaʻua uma o le togalaau, o le fugalaau e faigofie ona faʻaleleia. Ona o lona le lelei, e masani ona tupu i ofisa ma isi nofoaga faitele. Homeland -
itulagi o le vasa ma vaipanoa laiti ole Aferika.

O ituaiga lauiloa o le fugalaau fugalaau a le tina

I le natura iina sili atu i le 200 ituaiga o fesuiaiga. O meaola e oo atu i le maualuga o le 1 m, o nisi o ituaiga o lapisi papaʻi, o isi ua i ai, lafola, itu lima, o nisi ituaiga o meaola mafiafia. O Sansevia e sili atu le suavai e teuina ai le vai.

O le meaola autu na totoina i la matou taʻavale: o le sili ona lauiloa e valaʻaulia tolu-auala - ei ai ni paʻu samasama i itu; faʻapitoa vili faʻatasi ai ma laulauina, e tutusa ma laʻau tusitusi; pickaxe e i ai ni laititi laiti ma se lanu mumu-lanu enaena i luga o le pito; saolotoga i luga o se lanumeamata lanumeamata lanumeamata o le laupepa o loʻo i ai ni mea e susulu ai.

Faʻaauau le faʻaogaina o le paʻu paʻu
Sansevieria Laurenti o le ituaiga sili ona lauiloa
Liberia
Talofa
O le saolotoga o Liberia i le fale i Aferika i Sisifo e oo atu i le maualuga o le 100 cm, o fugalaau ei ai se manogi manaia.

Vaʻai Talofa e fai ma sui laititi laʻititi ma lau lanu meamata lanu meamata; ogaoga tele e faaigoaina ona o le lautele, e oʻo atu i le 15 cm, lau, e maua ai le lagona o se laau tele, o le umi le umi e 50 cm.

Faʻatoʻaga ituaiga o togalaau aina

Sylvan Khan na pateniina se eseesega i le 1941. O lenei ituaiga o loʻo tu i fafo faafetai i pupuʻu pupuu o lanu lanumeamata lanumoana. Faʻalagolago i le lanu o laulaau, o ona laasaga laiti e iloga: i lanu meamata poʻo laina samasama.

Hanni auro e iai ni lanu samasama umi, Hanni Silver eseʻese lanu siliva ma laʻau felaʻiaʻi.

Moonshine o lanu lanumeamata lanumeamata lanumeamata ma se lauulu lanumeamata mataʻutia i tafatafa o le pito. Faatasi ai ma le leai o se malamalama, ua pogisa.

Vaaiga iloga o le ituaiga Laurenti - se laupepa lanu samasama i tafatafa o le pito. Faʻalagolago i tuutuuga o le taofia, e ono mama le lanu samasama, beige poʻo le paʻepaʻe. Le ituaiga sili ona lauiloa mo le tuputupu ae i le fale.

Sensational Bentle e tupu aʻe i lau laʻau lauitiiti, o loʻo i ai ni fasi siliva siliva.

Faʻamau faʻasologa Sansevieria Hanni Golden
Hanni Silver
Moonshine
lagona o le tama

O se vaega itiiti lea o ituaiga o loʻo ola e le au fai togalaau. Soo se ituaiga o ituaiga e mafai ona avea o se faavae mo le fausiaina o isi ituaiga.

Faʻasologa o Aiga

O Sanseviera o se pupuʻu, o le susu o loʻo maua i laʻau, ona e seasea ona maua le suavai. I le vaitaimi o le alualu i luma tuputupu ae e faʻamaʻaina le suavai pe a uma le faʻamago atoatoa o le pito i lugae tusa ma le tasi i le vaiaso.

Mo le faʻaleleia o le vai, e tatau ona e faʻaaoga vai inu i le vevela o le potu. O Sansevieria e sili atu ona mamago nai lo le suavai. Faatasi ai ma se faaitiitia o le vevela, e masani ona faasusuina le laau, i le taumalulu, e mafai ona faia le vai i le taimi o le masina. E le o saʻo le faia o le vai, ae i totonu o le apa, o le laau lava ia e faʻaalu ai le tele o le susu.

Le faʻamalosi le lanu lauulu - faʻaopoopo le malamalama faʻaopoopo

O le susuluina o moli, susulu malamalama o le la e ono mafua ai mumu. Faatasi ai ma le leai o se malamalama, ua mou atu le lanu, ua faapogisa le lanu samasama. E masani i le vevela o le savanna, o le mea lea e agavaʻa i le maualalo o le manogi.

I le taumalulu, e le tatau ona paʻi i le tioata malulu, e le mafai ona paʻi atu i le tioata malulu, e taʻitaʻia ai le maalili ma le oti o laʻau, ma pe a oʻo le tau i le +5 tikeri, e gase ma mate.

O laʻei pito i luga i le tautotogo-taumafanafana e faʻatinoina faʻatasi i le masina ma fugalaʻau-potassium faʻamalolo, o le tele o le nitrogen o se laki e pala ai le aʻa. Afai e ola le laau i le maualalo o le vevela, e le o faia le laei pito i luga.

E filifilia le laulau i le lautele, e seasea lava ona tupu. E le fiafia i ipu fagu, ma e fuga mai i totonu o se vavao.

Faatoaga aoga

I le faaopoopo atu i le le lelei ma le matagofie o le teuteuina o le gaseviaia uu tele le okesene i totonu o le potu, faʻamaʻi siama, faʻamamaina le ea i totonu o le potu, ma faʻafefe ai vailaau vailaʻau.

I le aganuʻu a Feng Shui, e talitonuina o se laau toto e aʻafia ai le malosi le malosi, faʻapea foʻi le faʻaaogaina o faʻamalama mai se komepiuta ma le televise.

Sansevia i le aganuʻu a feng shui
I totonu o le potuaoga poʻo totonu o le potu o loʻo latou suʻesuʻe ai, o le a fesoasoani le faʻaaogaina e maua ai le malamalama fou, faʻatumu le potu ma se atemosifia e aʻoaʻo ai mea fou.

Sanseviera - o se laau-toa, laulaau-o pelu e fesoasoani e tetee atu i le toilalo, faʻamalosia ai le taua ma le agaga.

Sanseviera faʻaleleia le gasegase i tagata o loʻo masani ona i totonu o le potu e tasi ma le laau.
E talitonuina o le gasevieria e foliga tutusa i le natura i le mūmū. Faatasi ai ma ni mea e le o iai i luga o le paʻu, o le lau o le sansevieri e faʻatagaina, fufulu ma faʻaaogaina i luga o le nofoaga o le faʻaleagaina. Sanseviaia e faʻamalolo ma faʻaleagaina manuʻa i le tino o le tagata.

O Sansevia o se tasi o lanu e sili ona fiafia i ai tagata mamanu ma tagata teuteu. Greens e masani ona fetaui lelei i totonu o totonu o le taimi nei, ma tuuina atu le faigofie o le tausiga, mausali le tumau foliga matagofie, e mafai ona faatele vave pe a toto i le taimi.

O maea malosi e faia mai laulaau o le vaʻaia, e le o afaina i le sami vla. I nisi itu i sasaʻe, o le "fagu tailing" o loʻo faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa.

Faʻaleagaina tagata

Pese saogalemu mo tagata ma e le afaina, ae le tatau ona tuʻu i totonu o le vasega pepe.

Saponini, vailaʻau o loʻo i totonu o lau o Sansevier, e le fautuaina mo fafine ma tamaiti maʻitaga. O le nofoaga sili mo fugalaau o se potu malolo, o se loggia.

O le laau e lamatia pe a faʻaaogaina, o le mea lea, o gasegase eseese o vailaau masani e fautuaina ai le tatau ona tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete.

E sili ona lelei le tuʻuina atu i le potu malolo

E talitonu foi o le malosi malosi o le fale e mafai ona faalavelave i le moe o tagata matutua ma tamaiti. I meaola, pe a faʻaumatia, e mafua ai le galala, inu, ma le vomia. I le tulaga o le inuina o tamaiti, o le vomiting e tatau ona mafua, o le carbon activation e tatau ona tuʻuina atu ma e tatau ona faʻapitoa se tagata tomai faapitoa.

Pe a faʻapipiʻi laau, e taua tele le faʻaoga o totigilima, tioata e mafai ona faʻaaoga e puipui ai mata mai le sua. O vaega tuai o le gaseesea ua lafoina i totonu o se afifi poʻo ua faʻaumatia.

Faailoga

O faailoga autu e fesoʻotai ma foliga o le laau. O le toʻatele o tagata e talitonu o le gasevieria e aumaia fefinauaiga ma sikuea i totonu o le fale ma tuputupu aʻe malosi i totonu o se fale e le lelei le malosi. E iai faʻamaoniga faʻafeagai e fai mai o le "fusi uʻu" e aʻafia ai malosiaga le lelei ma faʻaalia ai le malosiaga o le filemu ma le toafilemu.

Lelei mo aiga o loʻo tutupu feeseeseaiga, o le gagana a le tina o le tamaititi e vavae ese mai ma ia faʻaaogaina uma ia mea leaga uma, liliu i ni taimi lelei.

E talitonuina o le laau toto faʻamautuina le popole i le fale. Ma o le maliu faʻafuaseʻi poʻo le faʻamagoina o lālā o le a aumai ai le tala leaga.

O le fuga o le gaseviaia i le taumalulu o se faʻalavelave po o se finauga tele i totonu o le fale, ma afai i le taumafanafana, o se faailoga lea o galuega moni i pisinisi. Faʻaaliga faʻapitoa faapitoa e fesoʻotai ma lau laau.

O se mea teuteu e le masani ai e teuteu ai soʻo se potu ma faʻamamaina le ea, faʻaleagaina siama ma siama, e le lelei i le totoina. Ina ia manuia le laau, e tatau ona e taofia mai tamaiti ma meaola. O ia lava e filifili e totoina le gasegase i le fale poo le ofisa pe leai foi.