O le togalaau

Auala e filifili ai fatu lelei - fautuaga mai le au fai togalaau

O le manuia o le seleselega i le lumanaʻi e faalagolago i le lelei o fatu. I lenei tusiga, o le a matou iloiloina atili auiliiliga pe faapefea ona filifili fatu, pe o le a le mea e tatau ona e gauai i ai pe a faʻatau.

Auala e filifili ai fatu mo le togalaau - faʻamatalaga aoga

E manino lava, o le toatele o outou na matauina le faatauina o fatu ei ai faailoga i luga o ato, e pei o: sprinters, laser, veveve, ma isi.

O nei faailoga e faailoa ai le gaioiga, lea e aʻafia ai le faʻaleleia lelei o meatotino o fatu na latou faʻatautaia aʻo lei tuʻuina.

Sei o tatou sii aʻe le veli o le faalilolilo ma faʻaalia mea o loʻo i totonu o nei faʻamatalaga, ina ia mafai ai e le malamalama na maua iinei, ona mafai ona e faʻaaoga mo oe lava.

O a fatu?

Mafaufau i ituaiga autu o fatu:

  • Laʻau Laser

O fua na faailogaina "laser" sa faʻaaogaina laser ma faʻalauiloa i le faʻateleina o latou germination ma le tetee.

O le manatu o lenei ituaiga gaioiga e mautinoa lava lelei, ae le faigofie tele.

Taua!
O le mea o le gaosiga o le laser e aoga pe afai e le sili atu i le 10 aso na pasia pe a maeʻa, ona leai lea o lona uiga, o lona uiga, e le mafai ona e taʻua o se tau maketi.
  • Plasma fatu

E tusa ai ma o latou aʻafiaga, o fatu na maua i togafitiga o plasma faʻapea foi i lalo o le laser o loʻo i ai le sini o le faʻateleina o le germination ma le tetee, ae o la latou eseesega taua i totonu o le ola ola, lea i lenei tulaga e oʻo atu i le 2-3 tausaga.

  • Fatuina fatu

O fua i totonu o le pepa ua faʻaaogaina e avea ma taʻiala o le tuputupu ae; e ufiufiina i le tele o laupepa o se atigi puipuiga e aofia ai elemene taua e aoga ia i latou.

O ia gaioiga e masani ona faʻaaogaina mo fatu laiti, e pei o le pasili, seleni, kāloti ma isi, faʻapea foʻi ma nisi o fugalaau.

Mo aganuu a le tagata lava ia, 2-3 ituaiga fatu i totonu o le tasi le timu e faʻaaogaina foi.

E lūlū fatu fatu i le taimi lava e maeʻa ai le ufitia o le kiona, poʻo le amataga o le taumalulu, pe a o susu pea le eleele.
  • Fatu fatu

O fatu na totoina o se ituaiga o le gatete, o loʻo i ai foi se atigi faʻateleina i le faʻatupulaia o tulafono faatonutonu ma faʻamaʻi pipisi.

O nei fatu e lelei tele ma e lelei lelei le fula ma o lea e faigofie ai ona totō faʻatasi.

Ae ui i lea, o fatu e lei totoina e i ai se olaga puupuu ma e matua faalagolago i le susu, o le tau o ituaiga fatu e maualuga atu nai lo isi.

O fatu e totoina e totoina i le taumalulu, ona e sili atu ona puipuia mai faʻamaʻi.

  • Sprinter Seeds

O fatu na fai ai togafitiga faʻapitoa, faʻatagaina i latou e ala mai i le taimi lava e uma ai le lūlūina i le eleele ua saunia ma ia tutupu i sina taimi puupuu.

O fatu faapena e totoina pe a uma ona faʻafefete le kiona.

O le a le mea taua e faʻalogo i ai pe a faʻatau fatu?

E pei ona e iloa, o le mamanu o le pusa, poʻo le faʻamatalaga o loʻo i ai, e mafai ona tele ni tala e uiga i le anotusi o oloa i totonu.

Afai e talitonu le kamupanī i le tulaga lelei o lana oloa, ona faʻaalia lea o faʻamatalaga uma mo le tagata faʻatau e uiga ia te ia ma e uiga ia te ia lava.

I se isi itu, o le leai o se mea e taʻu mai ai e tatau ona e togafitia nei fatu ma se vaega o le lapataiga.

O le a le mea o loʻo faʻaalia i luga o le afifiina o fatu?

O lea la, o a faʻamatalaga faʻavae e tatau ona faʻaalia i le afifiina o fatu?

O le lisi lenei:

  1. igoa o aganuu ma ituaiga eseese (i le gagana Rusia ma le Latina e tusa ai ma le Setete Resitara);
  2. otootoga faamatalaga e uiga i ituaiga eseese o loʻo faʻaaogaina ma masini faʻapisinisi (ata laau);
  3. F1 igoa (pe a faʻaaogaina le uila);
  4. Faʻamatalaga talafeagai e uiga i le kamupanī (igoa o le kamupanī, faʻamatalaga faʻamatalaga: tuatusi faaletulafono, numera o le telefoni, tuatusi imeli);
  5. numera o le numera (afai e te fiafia i fatu na e faʻatau ma ua e filifili e faʻatau le mea lava e tasi pe o le uiga e ese mai ai e le faamalieina, ona faʻamatalaina lea o le faʻamatalaga i le numera o le lotoa e te maua ai mea e te manaʻomia pe faia se faitioga i le gaosi);
  6. aso e muta ai (e tatau ona tosoese ese mai le auala e lomitusi ai, o le germination ua faaitiitia i le tele o le teuina), peitai, o le taimi e teu ai e le taua tele, ae o tulaga e teu ai ma le susu ma le malulu o le afifi.
  7. GOST numera, TU (faʻamaonia le tulaga lelei o mea o loʻo i totonu o le taga);
  8. le tele po o le numera o fatu i le taga (i le kalama po o fasi pepa);
  9. o nisi taimi e faailoa ai le pasene o le germination o fatu.

O fea e faʻatau ai fatu aupito sili ona lelei?

E i ai le tele o filifiliga mo le faatauina mai o fatu ma e tofu i latou ma ona lava uiga, sei o tatou tilotilo i ai i le faasologa:

  • Faʻatauina o fatu i totonu o faleoloa, supermarkets, i luga o se maketi poʻo le talafeagai

Ala, o le roulette lea.

E te mautinoa o loʻo e laki pea, pe a leai, e le o se nofoaga sili lea e faʻatau ai. O ia nofoaga e le maua ai se faamaoniga o le lelei o oloa; o tuutuuga mo lo latou teuina e le o iloa foi, o le mea lea e lelei ai le lafoaia o filifiliga o fatu i ia nofoaga i luma atu.

  • Faʻaaliga eseese

Latou te faʻatagaina oe e faʻatau saʻo fatu mai le gaosi oloa ma se faʻamaoniga o le lelei, faʻaopopo atu o loʻo i ai le avanoa e maua ai fautuaga faʻapitoa i le matāfaga e te fiafia i ai.

  • Faʻatauina o fatu mai le lima

O le kamupani e le lelei ma ei ai itu e lua o le tupe lava e tasi, e pei o le: afai e te faʻatauina ni fatu mai se tagata faatuatuaina, e te mauaina oloa faʻamaonia ma maualuga; i le tulaga e le o iloa oe e le faʻatau, o lona uiga o se auala taufaasese ma le matautia o le faʻatauina, talu ai e le mafai ona fesiligia le lelei ma le mautinoa, o le upu faʻatau o "se puaa i se mea leaga."

  • Faleoloa i le Initaneti mai le gaosiga

O se faʻatauga lelei faʻatau, talu ai o loʻo faʻatatauina e se tagata gaosiga lona talaaga, ma o lea e faʻamaonia ai le tulaga lelei o oloa faʻatau, o tuutuuga mo le teuina ma le faʻafeiloaʻiga, atonu o se tasi o filifiliga sili mo le faʻatauina o fatu.

  • Fale faʻatoʻaga i fale faʻapitoa (faleoloa)

O se faʻatauga lelei foi mo le faatauina mai, talu ai latou te tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai uma e uiga i le oloa, ua mautinoa ai le tulaga lelei o tulaga o le teuina.

O le tele lenei ituaiga o oloa, e mafai e tagata tomai faapitoa ona tuʻuina atu fautuaga faʻapitoa talafeagai (o le a latou talanoa e uiga i mea fou ma o fatu e sili ona lelei e filifili ai), e sili atu le lelei o le pulea.

Aititi e uiga i le afifiina o fatu

O fea sapalai e sili ona lelei mo le faʻatauina o fatu?

Muamua lava, tatou te fai atu o ato o lo o teuina ai fatu e faia mai i mea eseese.

  1. Pepa pepa na fatuina i luga o pepa e faia i le foliga o se pusa manino. O fatu iinei e faapipiiina i se mamao mai le isi, ma o mea o loʻo faʻapipiʻiina, faʻapala lelei i le eleele. O lona faʻaogaina, o le luluina e tatau lava ona e toso ese le lipine ma tuʻu i totonu o le togavao, ona ufiufi ai lea ile eleele. I lenei pepa, e mafai ona e maua fatu o le radish, kāloti, aniani ma isi.
  2. O taga ua atofaina e teu ai fatugalaʻau maaleale, o le elemene o se foliga alumi. O le faʻaleleia o le afifiina o fesoasoani e puipuia ma le faaeteete ia fatu mai le faaleagaina.
  3. O taga o Monochrome e iai foʻi fatu maualuga i le tau maualalo ona o le tau maualalo o le latou gaosiga.
  4. O taga Sika e masani lava ona faia i le polyethylene ma ua fuafuaina mo le afifiina i le afifi tele o le 10 kalama.
  5. Sapalai i luga o se paʻu palasitika ua faapipiiina i luga o pepa pepa. O fatu i totonu o ia mea e faʻapipiʻiina e masani ona togafitigaina ma elemene ma mea faʻamaʻi e mafai ona maua ai puipuiga mai faʻamaʻi eseese.

E sili ona lelei le faʻatau o fatu i totonu o taga ma se faʻaoga o ata fefiloi ma palasitika, o ia fatu e sili atu ona puipuia. E i ai le latou vaitaimi o le faatauina atu o le 2 tausaga, ma fatu i taga pepa manino -1 tausaga.

Taua !!
Aua nei faʻatau ni fatu ile afifiina o pusa; i le taimi lava e tasi, ia manatua o le faaluaina o fatu pepa e teuina mo umi atu nai lo le tasi

Auala e filifili fatu - aoga aoga i luga o le tusi

Faamolemole ia matau:

  1. A o le i alu mo fatu, siaki po o fea fatu na e teuina mai tausaga talu ai. Manatua i latou na faʻamaonia lelei i latou lava ma ua tofotofoina e oe i le faʻatinoga, tusi i se isi lisi.
  2. Muamua, fesili i le tau o fatu o loʻo manaʻomia i faleoloa eseese ma faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, filifili mea o loʻo e sailia i se tau taugofie.
  3. Taumafai e faʻatau i le faatauina o fatu o se tasi ituaiga mai tagata eseese, o le a maua ai e oe le avanoa e filifili ai le filifiliga sili.
  4. Aua le faʻatau mai ni mea e le iloa, fatuga fafo e leʻo iai sau faʻamatalaga, e mafai ona avea ma se mea taufaasese.
  5. A e faʻatau mai fatu o loʻo faaulufale mai, ia manatua o le tau maualuga e le faʻamaonia ai oe le lelei o oloa na faʻatauina.
  6. Aua le faatauina fatu i se vaega o mea totino.

Toto fatu ile taimi manino. E mafai ona e aoao atili e uiga ia i latou mai lenei laulau o le taimi o le lūlūina o fatu mo fatu laau ma le eleele tatala.

Auala e filifili ai fatu - vitio aoga

Matou te faʻamoemoe i le taimi nei, ma le iloa pe faapefea ona filifili fatu, o le ae maua pea le seleselega lelei !!!