Isi

Bui fugalaau mo fugalaau: metotia o le talosaga

E tele mea ua ou faalogo i ai e uiga i sauniuniga mai le fale o le Buysky, lea e faʻaaogaina i fugalaau fugalaau. Taʻu mai ia te aʻu, o a auala e faʻaaogaina ai falaoamata mo le fugalaau?

O le Bui Chemical Plant o se tasi lea o kamupani aupito sili ona tele o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina i le faʻatoʻaga o ituaiga o mea totō. O auala e faʻaaogaina ai fugalaau faʻamalosi mo fugalaau e faʻalagolago i la latou ituaiga o faʻamaumauga ma le faʻamoemoega. O le faasologa o fugalaau e lautele ma e aofia ai:

  • fugalaʻau faʻasaina;
  • vailaʻau oona ma minerale;
  • minerale maniua.

Bui Organic Flower Fertilizer

O se faasologa o organics o loo faatusaina i fualaau faasaina:

  1. Bioton. E faʻaaogaina mo ituaiga uma o vaʻaiga ma laau teuteu. E faʻaaogaina e fai ma fusi pito i luga e ala i le faʻavaivai poʻo totonu o le palapala, faʻaaoga i le sauniuniga o meaʻai ma mulch.
  2. Fertilizer mo rosa. E faaopoopo i le totoina o le ogalaau pe a totoina rosa, i totonu o le eleele mo le kukaina o fualaʻau, ma e faʻaaoga foi mo luga o laʻei.

Fugalaʻau

Mo fugalaau, o sauniuniga nei e faʻaaogaina:

  1. WMU Universal. O faʻalaʻau e tuʻuina atu i totonu o le lua pe a totoina laau totō, ma faʻaaoga foi mo le lalaga o luga o eleele.
  2. WMD Floral. Mo togalaau ma totonu ole laau ole fale, e faaopoopo i le taimi o le totoina, mo le eliina o le palapala poo le avea o se ofu pito i luga.
  3. WMD Tuputupu ae. E faʻaaogaina pe a totoina ni fugalaau fugalaau e ala ile faaopoopo i le palapala.
  4. Fugalaau WMD. E aumai i totonu o le eleele pe a totoina pe tiʻetiʻe luga o togalaau ma totōga totō.
  5. Tausaga o le WMD. E faʻaaogaina mo fugalaau fugalaau teuteu i luga o le eleele. O paluga maʻalaʻau e faʻafefiloi i le palapala i le taimi o le popo o le autumn.

Mineral fertilizers

O sauniuniga mo fugalaau o loʻo faʻatusalia e vaega nei:

  1. Vailaʻau faʻasaina vai-suavai Aquarin Junior ma le lanu - mo laulaau ma laei aʻa o laau i totonu o le vaitau o le tuputupu ae. Fualaau o le Aquarin - e faʻaaogaina e fai ma fuga o le pito i luga mo fugalaau fugalaau uma.
  2. Suavai e mafai ona faʻaaogaina vai Faʻapitoa o faʻataʻitaʻi A ma B - mo aʻafia o aʻa ma fua o laau matutua. Le fualaau fualaau fualaau-Tuputupu ae - mo le lalagaina o fualaau o fugalaau, Fofo Faʻamautu - mo aʻa ma lau lau.
  3. Le faʻalavelave o elemene Aquamix - mo le foliar application ma le faʻaleleia.
  4. Faʻamālōlōina faʻapitoa mo fugalaau - e faʻaaogaina faʻamamago i le eleele aʻo leʻi eliina, pe a totoina pe faʻapipiʻi luga.
  5. Faʻamaʻi faʻamaʻi (nitrate, potassium monophosphate, calimagenia, fugalaau Autumn) - mo aʻa ma laei pito i luga.
  6. Faʻasamaʻi masani (Uro, falaoamata lolomita, superphosphate, ma isi mea) - mo aʻafi aʻa poʻo le faʻaaoga i le palapala.
  7. Suavai lalagaina Fugalaau fugalaau (faʻavaomalo pe mo se ituaiga o laau) - mo laulaʻau ma laei aʻa.
  8. Laei luga luga o le suavai Faʻamalosia faʻavaveina (faʻavaomalo, mo fualaau faisua ma fugalaau) - mo fugalaʻau aʻa.

E le gata i lea, o le Buysky kemikolo e maua mai ai ni fua o le eleele e mafai ona faʻaaoga mo fugalaau fugalaau.