Isi

E faʻapefea ona paie le totoina o se mutia i totonu o le atunuu ma ou lava lima e aunoa ma vao?

Lelei lelei Faʻasalaga o le faʻasalaga i totonu o le atunuʻu faatasi ai ma moega o pateta ma kukama. Na tonu ia te au e lulu le togalaau ma se laufanua matagofie ina ia faatoa malolo ai i le atunuu, ma e le o galue malosi. O le mea lea, na tulaʻi mai ai le fesili - faʻapefea e se tagata paie ona totoina se mutia i le atunuu ma o latou lava lima e aunoa ma vao? E i ai ni togafiti ma ni faʻalavelave iinei e tatau ona e iloa muamua?

O le faafitauli e talafeagai. Ae, o se laufanua matagofie o le miti a le tele o tagata e ona fale fale. Ae ia maua se teuteuga mo se fale mafanafana, e tatau ona e tauivi malosi. Ioe, e le o le galuega, e aofia ai taua - e tatau ona faʻaumatia atoa le fili ma matua le faʻamalosia. Ua lava le misi sina mea itiiti ina ia paʻu le mutia vao i se vao. O lea ia tatou amata.

Faʻaleleia o fanua

O sauniuniga e tatau ona vave amataina, sili atu i le ono masina ao le i totoina fatu vao vao. E sili ona lelei lenei i Aokuso poʻo le amataga o Setema.

Faʻasologa o tuaoi o le vao i le lumanaʻi, ma le filifilia o se aso e leai se ao (e manaʻomia e le isi aso e le o faia se timu), togafitia le saite ma vavao talafeagai. O le tiotado ma le Agrokiller sa faamaonia le lelei tele. E mafai ona latou faʻaumatia uma vao, faʻaaoga lelei ma le faʻaeteete, ae le galo e uiga i mea puipui.

A maeʻa le 2-3 aso, ona amata lea ona sui lanu samasama ma faʻagogo, ma pe a uma le 5-7 ona maeʻa. E mafai ona eliina le 'upega tafailagi ma faʻapipiʻi siaki o laau mate.

A maeʻa lena, faʻatali se masina - o fatu vao o totoe i le eleele o le a totogo. Toe fai le mea sese, faʻaumatia toega. Toe eli le eleele, ave ese vao o vao. Tuʻua le saite seia aulia le tausaga - i le ogatotonu o Aperila-Me (faʻalagolago i le itulagi ma le tau i se tausaga faapitoa) o le a mafai ona faaauau galuega. A o faagasolo lea taimi, o le vavalaʻau ua matua vavalalata lava.

Puleaina o vao vao

O lau vao vao fou o le a le fiafia ia te oe ma lona mama ma le matagofie mo se taimi umi. Oi, o vao vao o le ai ai i luga o le mutia. E mafai ona aumai i latou e le matagi pe, latou te nofo ai pea mai le tausaga talu ai, e le o faʻaumatia atoatoa e fualaau. O le mea moni, latou te matua faʻaleagaina foliga vaaia o le mutia.

O le a latou tauivi malosi. O le mea e lelei ai, o le faagasologa e le faigata tele. E fautuaina ina ia lue le vao i le taimi e tasi i le lua vaiaso. I le taimi lea, o le mutia e iai le taimi e ola ai i se maualuga lelei, ae na o vao e lafo ese ai lau muamua ma pu. O le mea lea, o le a na o le suʻeina ma le mutia vao. Ioe, o le a latou toe tupu aʻe. Ae o le taumafanafana uma latou te toe ola mai i ni nai senitimita, ma o le malulu o le taumalulu o le a maeʻa atoa. O le mea pito sili ona taua iinei o le le tuʻuina atu ia i latou ia ola lelei e togi ai se papa ma lulu lau mutia i se vaega fou o fatu. A leai, o le tauiviga o le a sili atu ona faigata. O le mea lea, i le tausaga muamua, o le moaina masani o le mutia e le gata o se mea matagofie, ae o le saogalemu foi o le mutia.

Totogi galuega

Ae paga lea, e oo lava i tausaga mulimuli ane, o le a lagona e vao le lagona. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uʻamea tele. O lona fatu e ave e le matagi mo le tele o kilomita, ma e le mafai ona puipuia i latou lava mai ia i latou.

O iinei e te galue ai na o le lima ma faʻaeteete. E tatau ona aveese aʻa uma - tuʻu le fana ma lua vaiaso e maua ai se vao fou. E sili ona lelei le faia o lenei mea pe a uma timuga, pe a susulu le eleele. Afai e leai se ua, faʻaaoga se aʻa faapitoa e faʻaumatia.

Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faʻasalalauina ma le faʻaeteete le eleele i lalo o le mutia, e aunoa ma le afaina o le mutia, ma e faigofie ona aveese mai vao ma aʻa.

Ioe, o le tausia o le mutia i se tulaga atoatoa e le faigofie. Ae o ona foliga vaaia matagofie e sili atu ona totogi mo taimi ma taumafaiga uma.