Meaai

Broccoli cutlets

Afai e te filifili e avea oe o se tagata fai togafiti poʻo faʻapipiʻi se aso anapogi e aunoa ma ni aano o manufasi, ou te fautuaina oe e kuka ni meaʻai suamalie broccoli. O lenei ipu e fetaui lelei mo menus o lacto-ovo-vegetarians ma ovo-vegetarians, ona o loʻo aofia ai fuamoa moa. O patcclic patties e mafai ona falanua i le tausaga atoa. Ua saunia i latou mai le kāpeti kiona e sili atu le vave nai lo le kapeti fou, aua o le kāpeti e masani lava ona avanoa i luma o le faʻamaisa. O le isi vaega o le fua o le leai lea o le falaoamata o le saito, e kukaina nilati e aunoa ma le palu. O le mafiafia o le suʻega fuamoa o le lala oati - o se mea taumafa e maua i le fiber, lea e matua fiafia ai o ia i tagata fai meaʻai.

Broccoli cutlets

O loʻo faʻaaogaina cutisi mai se pulou puʻupuʻu, lea e aofia ai le tele o elemene aoga, e maua ai se kuka faigofie ma se meaʻai manaia. O le tele o taimi, aemaise lava i tamaiti ma alii, o loʻo i ai le ita tele o le broccoli. Ou te manatu o lenei fua e toe faʻaleleia ai i latou i se fualaau le alofa.

  • Taimi e kuka ai: 35 minute
  • Auaunaga Per konete: 3

Mea e gaosi mo cutisi broccoli:

  • 300 g broccoli;
  • 1 moa moa;
  • 50 g o le lala o le oati;
  • 30 g leek;
  • 10 ml o le sua o le tipolo;
  • 20 g semolina;
  • fuālaʻau manogi mo le faʻavela, masima.

Le auala e saunia ai cutisi o le broccoli

Tatou te faʻapipiʻiina le palulaki tioisa pe fou i totonu o le tino. Faʻamau i luga o se uaea po o se mea e teu ai. Uu mo le tusa o le 10 minute - o le kapisi e tatau ona faʻamaluluina.

Fuga o le broccoli vaʻaia

I le auala, e mafai ona e kuka kulupu failaʻau e tusa ai ma lenei fua. O le taimi e kuka ai e tutusa.

Fufulu mama le broccoli

Liliu le kapisi ua maeʻa i pateta palu. Faatasi ai ma le faʻaleleia o mea e mafai ona e maua ai le tutusa lelei o le kulimi, ae ou te fiafia i ai pe a maua ni fasi fasi kapisi i cutlets, o lea ou te faʻaaogaina ai le pateta masani.

Faaopopo le masima ma moa moa

I le kāpeti tipi lelei e faʻapipiʻi ai le masima laʻasaga laititi e tofo ai ma momotu se moa moa tele. Faafefiloi ia mea.

I aso anapogi, ae le o se fuamoa, faaopoopo ni nai sipuni tele o le susu po o le susu i le meaʻai. O le suauu pulu e mafai foi ona tuʻufaʻatasia mea faʻapitoa.

Faʻaopopo le laʻau moa ma faʻafefiloi

Liligi le lala oat i totonu o se pesini, faʻafefiloi vave. O le lala o le oati e iai se meatotino lelei - latou te faʻafefe le susu e pei o le omomi, ae e umi se taimi (5-6 minute).

Faʻaopopo le leketi gaʻo ma le sua o le tipolo. Faʻafefiloi le suauʻu broccoli

Sa matou ufiufi le vaega lamolemole o le uʻamea leke ma se vaovao matago. Faʻasusu pe tusa o se sipuni sipuni o le sua o le tipolo. Faʻaopopo le sipisi gaʻo ma le sua o le tipolo i totonu o se pesini, faʻafefiloi ma le faʻaeteete meaʻai moa. O le lanu e mafai ona suia i anotusi lanumeamata, ae e sili atu ona lelei le muaʻi faʻailo seia oʻo ina manino.

Matou te faia ni ulutala o le broccoli ma taʻavale i semolina

Liligi le semolina i luga o se ipu. Faatasi ai ma lima susu tatou te vaneina ni meaʻai laiti, fasi i le semolina i itu uma e lua.

Fuga keke cutini i itu uma e lua

O le suauʻu fufululaʻau faʻamamaina faʻamamaina mo le faʻavelaina i totonu o se pani. Uʻu le patties mo 2-3 minute i itu taʻitasi seia oʻo ina faʻalanu auro. Ona matou tuu faatasi lea o mea uma i totonu o se apa, faia se afi laitiiti, ufiufi ma se tapuni ma aumai le sauniuni mo le isi 5 minute.

Broccoli cutlets

Matou te tufatufa ulupala o le broccoli i le laulau ma se kulimi suamalie poʻo se saumalie. Cutlets e agavaivai, agavaivai, sili ona lelei ma maloloina. Le fiafia tele!