Fale taumafanafana

O le Masini Telefoni LCD Faʻamatalaga LCD Na faia i Saina

Ina ia tilotilo i le uati, fetuʻunaʻi tioata pe tilotilo i totonu o le pusaaisa i taimi uma e te sau ai i le umukuka - matou te faia nei taga e aunoa ma le mafaufau. I le lisi o masani masani o loʻo i ai se siaki "otometi" o se thermometer. I le vaveao ao leʻi alu, matou te iloa le vevela ma faʻagasolo i pisinisi.

E faapefea ona fai ofu o tamaiti? O se aso manaia e faʻalelei ai i le asō? O le a le vevela i le paolo ma le la? E le mafai ona fai e aunoa ma se vai-vai i totonu o le taulaga. I totonu o le fale, luga o le auala, luga o le faletua ma e oʻo lava i totonu o le fale koli - e tele naua filifiliga mo le tuʻuina o le masini fua.

I faleoloa i luga o le initaneti i le initaneti, e tele ituaiga faʻataʻitaʻiga e tuʻuina mai: mai i le kulumalaʻau masani i nofoaga o vaʻalele atoa. O le filifiliga a tagata faʻatau e faalagolago ile faʻatulagaina o galuega ma le tau o masini. Afai e tatau ona e iloa e uiga i suiga i le vevela ma le mamafa, ona faʻalogo lelei ai lea i masini otometi faʻaonaponei faʻatasi ma se faʻaaliga LCD. Le tau o oloa mai le 900 ru ma luga.

Muamua lava, o tagata faʻatau e tosina i foliga le masani, ona o faʻalauiloa o le vevela o loʻo faʻaalia i luga o se faʻaaliga manino. O le mea lea, o le vevela e alu i luga o sina avanoa ma e le faʻaleagaina le vaaiga mai le faamalama. O le mamafa o le mamafa o le masini e mafai ai ona e faʻapipiʻiina e ala i le faʻaaogaina o fasi pepa faapitoa, o lona uiga e le solia le amio saʻo o le faʻatalama. I le faʻaopoopoga i tulaga taua o loʻo iai nei, o le faʻaalia o loʻo faaalia ai tulaga maualalo ma sili ona maualuga, faʻapea foʻi le mamafa o le ea i le aso.

O loʻo faʻatulagaina foi nisi o galuega faʻatulagaina e le thermometers o loʻo faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi a le AliExpress. I luga o le faʻaaliga manino o loʻo i ai le faʻaalia o le vevela i le agavale (laina mai -20 i +70 tikeri Celsius), i luga o le saʻo - susu (20-90%). Mana - tasi le AAA. Ua saunia e le kamupanī ni avanoa se lua - o se mea faapipii ma se ipu inu. O le tau o le vai vevela i se faʻaitiitiga e tusa ma le 550 ru.

O le vaega o le puʻupuʻu e faʻapipiʻiina e se uʻamea paʻu e mafai ona puipuia mai le susu. O tagata faʻatau e faʻatusatusa ia faitauga faʻatasi ma isi mea faʻavevela ma ia mautinoa o lona saʻo. Na o le mauga na ofoina mai e le kamupanī e masalosalo - o le mamafa o le oloa e telē tele, o lea e tatau ai ona e mafaufau e uiga i se faʻaopoopoga faʻaopoopo. O se tasi o iloiloga e uiga i le paʻu o le masini mai le fogafale lona 9, ae sili atu le lelei le le faia o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga.

A filifilia se thermometer, e fautuaina oe e le au faipisinisi ia e gauai atu i le fua o fua o le vevela. E aliali mai o lenei masini e naʻo le taumafanafana e mafai ona faʻaaogaina, ma i tulaga taua i lalo -20 tikeri o le a otometi lava ona tape. O le mea lautele, o lenei thermometa e lelei mo le fale mafanafana, o lea ia lagona le saoloto e tuu se poloaiga i luga o le upega tafaʻilagi a le AliExpress, ona e faigata tele ona maua ni faʻataʻitaʻiga ma se faʻamatalaga manino i faleoloa i le initaneti Rusia.