Fale taumafanafana

Vaaiga faʻapitoa o faʻamafanafana mo auala mo falemafanafana

O tagata o le taumafanafana e masani ona filifilia se toafilemu, toʻafilemu i se auala gasebo i le lotoā o lo latou fale. I le afiafi, e masani ona manaia i totonu o le taumafanafana e oʻo lava i le taumafanafana. O le mea lea, i le faaopoopo atu i laumei ma lavalava mafanafana, ua faʻapipiʻiina i totonu pe o loʻo siomia le kesi pe o le eletise eletise.

O tagata e leʻi feiloaʻi i se auala e faʻamafanafana ai avanoa avanoa e fiafia i le fesili o le fomu, uiga ma mamanu o lenei masini.

O afi taʻitasi o le auala ei ai ona lava uiga ma mamanu, ae o latou uiga tutusa o le faʻaaogaina o le kesi poʻo le eletise o se punaoa malosi.

Latou te foliga e pei o masani masani o loʻo maua i luga o auala o le aai.

O le masani masani o elemene o auala o le vevela o auala e:

  • Leg. I le vevela o le kesi, o loʻo tuʻuina i luga o le vae se masini kesi. I le eletise eletise, o le vae e na o se taofi;
  • Nofoaga faʻamafanafana. E mafai e vevela afi ona vevela le avanoa o siomia ai i latou. Eletise - naʻo le vevela o le mea o loʻo faʻapipiʻi ai le la vevela.
  • Visor. Mo le faʻavevelaina o le kesi, e tatau ona faʻamaonia, aua e faʻatinoina le galuega ole tufatufaina ole vevela ile tagata. E le mafai e le afi vevela ona i ai se visa, ma o le faʻatonuina o ave e maua ai se faʻaaliga faapitoa.

O le mamanu faigofie ma le faʻaaoga lelei o faʻamafana o le auala e maua ai le mafanafana ma le malulu i le afiafi, e avea o se elemene muamua o le faʻataʻitaʻiga o le laufanua e le gata i totonu o le lotoā o le fale, ae i totonu foi o le gasebo lava ia.

Alavai vevela auala e faʻamafanafana ai le afi

O se eletise eletise eletise e maua mai ai laʻau mumu (lea e mafai ona oʻo i le vevela e oo atu i le 900 ° C), e sili atu ona malu nai lo le gas, mai lalo o ona lala filamentous. O le vaivai ma le laugatasia o le tufatufa o ave e maua mai ai se ata lafoai, lea o loʻo i luga o le puipui i le umi o le uila. O lenei vaega e fesoasoani i se nofo saogalemu i le va o le vevela, faʻapea foi le ufiufi o se nofoaga tele mo le vevela.

O faʻamafana afi telefoni e sili ona faʻaaogaina e aofia ai oloa mai Enders (Siamani). Na faʻalauiloa mai e le kamupani ni faʻatusa se tolu:

  • Malaga. Faʻaleleia, faʻatusatusa ma faʻamalosia le faʻavevelaina o auala. E mafai ona tautau i le puipui ma le taualuga, tuu se vae i le auala ma le fale. O lenei agavaʻa e fesoasoani i le tele o le manaʻo mo le vevela. Ua faaauupegaina i le 1800 Wlaila. O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai se mea faʻapipiʻi (180), se mea mamao ese, se moli halogene e faʻamalamalama ai.
  • Barcelona O lenei faʻavevela telefoni feaveaʻi e faia i foliga o se faamalufaga matafaga. O loʻo faʻapipiʻiina i ai se tootoo faapitoa i le foliga o se televise, lea e mafai ai e oe ona fetuunai le maualuga o le uamea mai le 1600 cm i le 2100 cm. E mafai ona fetuʻunaʻi le manava e faʻaaoga ai le tolu vaega o tulafono faatonutonu (0.9 / 1.2 / 2.1 kW). E mafai ona ia vevela se nofoaga mai le 2 i le 16 m2.
  • Valencia. O se mea faʻapitoa faʻavevela-laulau, e talafeagai mo soʻo se fale mafanafana, terrace. O le vevela e le gata ina faʻamafanafana ai isi i lona vevela, ae faʻamaonia foi le tuʻuina o togafiti, lauti, kofe ma isi meainu. O le tui e faia i tioata faʻafefiloi. O le vevela e pulea e le mamao. Malosiaga - 800/1600 W.

O le i ai o ia mea vevela o le a mafai ai e tagata ona faʻapitoa ona saunia o latou auala, afiafi ma taeao malologa i le atunuu ma le mafanafana ma le mafanafana.

Faʻaiʻuga o le faʻamaʻaloga o le 'eleʻele faʻamalosi

O le aoga sili o le gasegase o le kesi i fafo mo fale o le taumafanafana o le gaioiga ma le le faʻapipiʻiina i se punavai eletise. E mafai ona faʻaaogaina tusa lava pe o le natura.

Ina ia mautinoa le faʻaaogaina o le mea faʻavevela, propane poʻo le butane e faʻaaogaina. O loʻo faʻaleleia i totonu o pusa faʻapitoa, ma faʻapipiʻi i le pito i lalo o vae faʻavela.

E sili ona lelei le faʻatauina o faʻamafana afi e mafai ona faʻaaogaina i luga o ituaiga o kesi e lua. O lenei mea o le a faʻalauteleina ai gafatia o le vevela.

O le kamupani Siamani Kamupani Enders o loo maua mai ai le tele o vevela gaosiga lautele, feaveai, feaveaʻi mo le auala

TULAGA Elegance. I le gaosiga o le mataupu na faʻaaogaina ai le 'apamemea e leai se malosi. Mana - 8 kW. Diamita o le mafanafana - 9m. Gaosiga oona - 582 g / 1 le itula. O le tasi o moliaga o le paʻu ua lava mo le 20 itula o le faʻaauau pea o le taʻavale. I le taimi o le faʻamafanafanaga, e faʻapupulaina ai le vevela e le afi ile uila, lea e faʻapipiʻi i le ogatotonu o le mafaufau, ona atagia ai lea mai le faʻata ma faʻafefete i itu. O le pisinisi, Event, Profi, Rattan faʻatusa e tutusa lava le mamanu, ae eseese gaosiga o le kesi ma le mana.

ENDERS Polo 2.0. O se atinaʻe fou o le gaosi oloa. O le maualuga o le vevela e oʻo atu i le 5 m. O lenei ata ua faʻapipiʻiina i se fou atamai (Endra system) e faʻapipiʻi sao i le taumatau, e aunoa ma le faʻaitiitia o le vevela). O loʻo faʻatūina foʻi le matagi puipui, lea e puipuia le aʻafiaga o le matagi i luga o le faʻatinoga o le vevela. O paʻu faʻamaoni e saofagā i le faʻaogaina ma le faʻamalosi o le faʻavela.

Ua ofoina mai foi e le kamupani se numera o uluai mamanu: Pyramide, Rondo Black, Rondo Stainless, Wood.

Toe iloiloga ata o se mea vevela i le kesi - Tumutumu - Pyramide

Tulafono mo le filifilia o vevela auala

O le faitioga autu mo le filifilia o se vevela infrared o le mana. O le fuafuaina o le mana mo nofoaga ma fale e tatau ona tutusa ma le 100 W / m2ma mo le auala - 150 W / m2.

O le isi pulega o le filifilia o le mafanafana o auala e faavae i luga o la latou fuainumera numera - e lua le malosi o le a sili atu ona lelei ma sili atu le saogalemu nai lo le tasi le malosi (aemaise lava pe afai o le avanoa e tele naua).

E tusa ai ma iloiloga, o le faʻavevelaina o le kesi i luga o le auala e faʻavae i luga o le afi e sili atu ona faʻatuatuaina ma tumau, ae o le faaletonu o lona tau maualuga. Afai e le masani ona faʻaaogaina le vevela, ona i ai lea o faʻataʻitaʻiga faigofie taugofie e faʻavae i le quartz, o le filo metala i totonu o se ipu vai vevela.

O le ogatotonu ma le sili ona lelei o le mea e faʻaaogaina ai le halogen (faʻamaʻi e tumu i gasesini iner). O lea ituaiga vevela i fafo e maualuga lona lelei. E matua taugofie ma faatuatuaina.

Afai e te fuafua e faʻaaogā le vevela mo se vaitaimi ma e aunoa ma le vaavaaia, e tatau ona e faʻatau se mea vevela i se timer ma le puipuiga mai le vevela.

O le fea vevela i fafo e sili atu ona lelei e filifili ai? E tatau i tagata taitoatasi ona fuafua le nofoaga, tuutuuga ma le vaitaimi o le taotoga, faapea foi ma faamoemoega e manaomia ai le vevela.

Afai e masani ona e faimalaga, e sili ona lelei le faʻatauina o se afi vevela, ae afai e tele lava ona e latalata i tafatafa o le fale, e mafai ona e filifilia se eletise eletise.