Fale taumafanafana

Iloiloga o laina uumi o ata aupito sili ona lelei o maketi Makita

O Makita na faavaeina i le 1915 ma o se taʻitaʻi i le gaosia o mea faigaluega mo le galue i sima, laupapa ma isi mea. O oloa uma lava ei ai le maualuga o tulaga lelei ma faʻafetaui tulaga uma a Europa, e aofia ai Makita chainsaws. E faia faʻasalalaʻau i ni faʻasoasoaga eseese ma fuafuaga (togalaau, paʻu). E tele a latou faiga ma galuega e mafai ai e oe ona galue ma le meafaigaluega ma le saogalemu ma le saogalemu, e pei o se vibration damping system ma se taʻavale otometi.

Makita EA3202S40B

O le filifili o le uʻamea na vaʻaia lenei faʻatulagaga ua fuafuaina mo le pa'ūina o laau laiti, seleseleina o fafie, laupapa, vaʻai ni manoa i luga o laau ma faia pale. O le Makita EA3202S40B chainsaw e aofia ai le vasega o tomai faʻapitoa. Faʻatūina i le afi o le lua-stroke 1.3 kW. O le eletise EA3202S40B ua faʻapipiʻiina i le faʻaaogaina o masini faʻapipiʻi ma paipa, ma o loʻo i ai foi se mea muamua e faafaigofie ai meafaigaluega e amataina pe a uma le taimi o le paʻu. Mo le faigofie toe amata, ua faʻaogaina le tekonolosi MPI.

O le umi o le paʻu e 40 cm pe 16 inisi. Mo le faʻaogaina o le faʻatumuina o suauʻu ma fafie, o loʻo faʻaauupegaina i le lautele. Amataina ma taofi e faia e se tasi levili ma avanoa e tolu: amataga malulu, galue ma taofi. I le taimi lava e tasi, o loʻo puipuia le puipuiga mai osofaʻiga faʻafuaseʻi.

Ina ia mautinoa o le faagasologa o le galue ma le mea faigaluega e le vaivai tele, o se faiga aoga e puipuia ai le vibration, lea e aofia ai le fa o vaipuna e susulu ai le sila, ua faapipiiina i totonu o le maketi Makita o le EA3202S40B.

O vaega uma ma fale e faapaleniina ina ia tufatufa atu le mamafa i lima. O manoa ei ai se mamanu faʻamalositino e mafai ai e oe ona taofi mau ma pulea le chainsaw. Faʻatumu i se mea faigaluega o se filifili, paʻu paʻu, faʻasalaga ma faʻatasi faʻatasi.

Le lelei o le Makita chainsaw version EA3202S40B:

  • o le mataupu e faia i mea umi, o lea e umi ai lona ola tautua:
  • o le filifili e toso i le itu;
  • e mafai ona fetuunai le tafe o le tafe i le suauu eletise;
  • faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi;
  • mamafa mamafa;
  • nofoaga lelei o le faamama o le ea; afai e talafeagai, e faigofie ona aveese ma faamama pe suia;
  • Faʻatinoga faigofie ma faʻaogaina le saogalemu.

O le faʻafitauli o le le lava lea o le faasologa o le filifili e aunoa ma le faʻaaogaina o se ki faapitoa, faʻapea foi ma le kulupu mataʻutia faʻagata. O le pulupulu o le taavale e matua faʻapipiʻiina i le paʻu puʻe. I le tulaga o le malepe, e tatau ona e suia mea uma.

E fautuaina le faʻaaogaina o le gasoline AI-92 e avea ma fafie mo masini filifili o Makita.

Makita EA3203S40B

O le Makita EA3203S40B chainsaw o se lightweight ma le ergonomic toga faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma le mafaufau ma le faʻaeteete tino ma le maualalo o le vibration level. Faʻafetai i le mea e mafai ona faʻaaogaina le meafaigaluega mo se taimi umi. E fautuaina mo le faʻaaogaina i le togalaau, mo le tipiina o laau laiti ma fuga vine, ma e mafai foi ona faʻaaoga i le fausiaina. O le afi eletise e 32 cm le lua-kesi ua faʻapipiʻiina i le uila3 ma se gafatia e 1.35 kW poo le 1.81 lita. ma

O le uumi o le pasi e tutusa ma le ata muamua - 40 cm. O le fesuiaiga e 3 tulaga - amataga malulu, galuega ma le taofi. E faʻapipiʻi ona tuʻuina atu le lubricant o nofoa afi. O le eletise faaeletonika ma le amataga e mafai ai ona e vave amataina le string chain, e aofia ai ma le umi o le taimi o le le gaoioi, ma le tekonolosi MPI e fesoasoani e toe faʻafouina. Saogalēmalie Matik (faʻamaʻi) faʻafuaseʻi ona taofia le matagaluega. E i ai foi se galuega e lagolago ai se saoasaoa se tasi ma le puipuia mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi.

E le pei o le EA3202, o le tasi lenei o le gaioiga o le faʻatulagaina ma le faʻafefeina o le filifili o le filifili e aunoa ma se ki faapitoa.

O ufiufi i luga o le suauu ma tane suauʻu ua faʻapipiʻiina i lima o le mataitusi S mo se faʻataʻitaʻiga talafeagai. E aofia ai ma lenei faʻataʻitaʻiga o le Makita chainsaw o se faʻataʻitaʻiga, se filifili o le filifili, ma se kī faʻatasi ma se paʻu.

Laulau faʻatusatusaga faʻatasi ma uiga faʻapitoa o makita Makita o faʻaliliuga EA3202S40B ma le EA3203S40B:

EA3202S40BEA3203S40B
Mana kW1,351,35
Taavale afi, cm33232
Faʻasologa o le pine i le faasologa, tpm1280012800
Suauu suauʻu, ml280280
Fuel tank, ml400400
Lagolago saoasaoa++
Mafai ona faʻafefe ma faʻapipiʻi le filifili e aunoa ma se ki-+
Faʻatauga o le gaʻo, kilokalama / h0,680,68
Noise level, dB111,5111,5
Faʻasologa, cm (HxWxD)26x25x7526x25x75
Pauna, kilokalama (e aunoa ma ni mea faʻaaogaina, pusa ma filifili)44,1

E le fautuaina le tipiina o laau ma le lapisi e sili atu i le 35 cm le umi o lenei laina o se filifili.

Makita DCS34 ma le DCS4610

O le DCS34 chain saw e faʻaaogaina mo le vaaia o laʻau ma le seleseleina o ni nonoa poo lala pe a fausia se puipui i luga o se nofoaga. Moli afi 1.3 kW. O loʻo faʻaitiitia le faʻavaveina o le faʻamalolo o le 'apamemea i le taimi o le taʻaloga ma le Makita DCS34 chainsaw. O le filifili e lūlūina aunoa. Ina ia mautinoa le malupuipuia o le tagata, o le galuega le aoga o le filifili uamea ua fausia, faapea foi ma leoleo. O le eletise eletise faatasi ai ma le vave amataina o le polokalama fesoasoani ia te oe vave vave ma amata vave le meafaigaluega.

O le makita Makita DCS4610 chainwew ei ai se mamanu ma galuega tutusa, ae ua faʻapipiʻiina i se masini malosi tele - 1.7 kW. I luga o meafaigaluega uma, e mafai ona i ai ni paʻu e umi se 35 ma le 40 cm.

O le laulau faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻapitoa o makita Makita DCS34 ma le DCS4610 ua lalagaina:

DCS34DCS4610
Mana kW1,31,7
Taavale afi, cm33345,1
Faʻasologa o le pine i le faasologa, tpm1220012600
Suauu suauʻu, ml250250
Fuel tank, ml370370
Faʻatauga o le gaʻo, kilokalama / h0,710,94
Noise level, dB105109,6
Pauna, kilokalama (e aunoa ma ni mea faʻaaogaina, pusa ma filifili)4,74,75

O le tau o makita chainsaws e aafia ia latou meafaigaluega (o le i ai o galuega faaopoopo, faiga) ma le mana, talu ai o le faatinoga o le filifili o le filifili e faalagolago i ai i le mea muamua.