O le togalaau

Faʻafiafiaga vevela vevela - ituaiga o fualaʻau o le salad

O ituaiga uma o tamato o loo i ai nei e talafeagai mo le taumafa fou. Ae o le taʻua o ituaiga salatisi o tamato, o lona uiga o latou uiga sili ona suamalie, suamalie ma suamalie.

Fualaau suamalie tetele-fruited ituaiga tamato

O le tele lava o taimi, o tamato tele-fualaau aina e faʻapitoaina o ituaiga salati, e le talafeagai mo le vevela poʻo le lanu, ae e lelei tele faʻatasi ma isi fualaʻau fou.

Steak

O laau tetele o lenei tamato e manaʻomia le faʻamalosi ma le aveeseina o laasaga. Fualaau suamalie e oʻo atu i le 400 glamu, ia i ai se lanu mumu lanu mumu, pulumu suamalie, pulupulu. O le foliga o tamato o le taamilosaga faataamilo. O le paʻu e manifinifi, ae e le o se mea faigofie i le taʻe. O Tomatoes e maua ai le manaia tele, ae le o se mea e teu ai mea e teu ai, o lea e tatau ai ona vave faʻaaoga fualaau i salati poʻo le faia o sua suamalie suamalie.

Toa lapisi

O se tasi o ituaiga muamua o fualaau aina e masani ona lauiloa mo le lelei o le tofo o tamato, faatasi ai ma se lanu piniki piniki ma le mamafa mai le 300 i le 1000 kalama. O fua e faia i luga o vao e oo i le 70 cm le maualuga. E manaomia e laau toto le lagolago ma le aveeseina o laasaga. O se filifiliga sili mo tagata fiafia i salati, o meaʻai fou mai tamato ma le vaitamini.

Mikado

O fualaau lapoa tetele o le ituaiga Mikado o loʻo i ai ni nai fatu, e faigofie lava ona iloa mai i le paʻu vela ma le manogi manaia ma le manaia. Faailoaina ogaoga umi e manaʻomia ona saisai ma aveese laasaga. O le mamafa o le fuamati masani ma se foliga paʻu foliga e 400-600 g kalama, ao fua muamua e mafai ona mamafa pe tusa o le kilokalama.

E toetoe lava a le mafai ona teuina Tomatoes, ae e lelei mo le taumafa fou faʻapea foʻi ma le mauaina o sua suamalie ma le faʻaogaina.

Mai le tasi vao e mafai ona e oʻo i le 8 kilokalama o mea manogi.

Lulu le fatu

O ituaiga o leisisi o le fatu o se ata moni lava. Faafetai i le sugary pulp, o le tofo lelei ma se vaega itiiti o fatu, e alofaina e le tele o augatupulaga o faifaatoaga. O le fatu o Eseese Bull e maualuga lona maualuga, e oo atu i le 1.8 mita o togavao lea e tusa ma le 500 kalama ripisi. Faʻasolosolo lelei, o le laʻau o le vao o se toe foʻi. E mafai ona faʻatoʻilaloina i le fesoasoani o le teuina ma le faʻafefe o le tulaga tuputupu ae i le pito i luga.

Sugar bison

O le tuputupu ae o lenei ituaiga e mautinoa ai le maualuga o fua mai ma le lelei sili ona lelei o tamato fou. O vao tetele e mafai ona taofiofia e oo atu i le 7.5 kilokalama o fualaau o le 200-550 kata ia taʻitasi, o lea latou te manaʻomia ai le taimi e teu ai ma faʻasaga. O kulimi fatu e tu i fafo mo o latou tofo lelei, o le suauu manogi ma le tetee lelei i le osofaʻi.

Peniuliuli

Faatasi ai ma le tele o fualaau aina suamalie o le salati, o se nofoaga faapitoa e nofoia e tamato suamalie, mafiafia, ma le itiiti ifo o le elemene nai lo ituaiga mumu. O nei ituaiga o laau ma ituaiga e faaalia ai le manaia lelei, foliga matagofie ma le lelei o le gaosi. O se tasi o taʻutaʻua e sili ona lauiloa o le Prince Black Prince ma fualaau suamalie manogi o se lanu uliuli-enaena. O le Tomatoes e tusa ma le 200-300 glamu e maua ai le pulupulu suamalie, lea e manino ai le vaaia o potu e iai lanu lanumeamata.

O Tomatoes e lelei mo salati, saula ma sua suamalie ma se maualuga maualuga le suka ma se paolo e le masani ai.

Povi auro

O fualaau lapopoa e matua tele lava, e fua mai i le 650 i le 1200 kalama, fua o se lanu samasama malamalama. O Tomatoes e tu i fafo ma le sugary consistency of pulp, sweetness ma se lanu piniki tulaga ese i le ogatotonu o le fua. O le nofoaga lava e tasi o loʻo faia i le pito i lalo ole tomato. O se ituaiga sili ona lelei mo tagata e 'ai meaʻai, faʻapea foi i latou e masani i allergies i tomato lanumumu.

Faʻasao vao

O se tasi o laʻau lauiloa lapopoa e fiafia i le aufaatoaga ma fualaau suamalie suamalie e tusa ma le 400 kalama. Tomato ua faia i luga, e oo atu i le 2.5 mita le maualuga o laau e manaʻomia ona aveese laasaga ma le puipuiga.

O le faitau i se seleselega lelei, o se tagata mafanafana e tatau ona manatuaina o ituaiga fualaʻau tetele o fualaau o tamato e manaʻomia se tausiga faapitoa ma le tausiga. Laʻau o loʻo faʻafefe ai le meaʻai, e manaʻomia le fafagaina ma sili atu le tele nai lo le masani ona faʻamautu.

O fualaau aina suamalie ma le tele o fualaau aina suamalie o se mea suamalie o le afa lona lua o le taumafanafana. Afai e te manaʻo e fiafia muamua i tamato manogi, o le a tatau ona e tausia lelei fualaau o fualaau aina muamua. Latou te le suamalie ma suamalie pei o ituaiga o taumafanafana, ae manogi ma manogi. Fans o mea e le masani ai ma auaunaga matagofie o le a fiafia i tomato faapelepele o ituaiga eseese ma lanu.