Faatoaga

Lifehacks mo fualaau: popolega aupito maualalo, 100% seleselega lelei

O fualaau sili ona fiafia i ai ma masani ai ile atunuu - tamato, pepa, kukama. Tagata faʻatoʻaina ma faʻatoʻaga e ofoina atu se numera e le iʻu o auala e ola ai i latou, ae masani lava latou te manaʻomia uma le tele o taimi, galuega ma tupe. O le miti a soʻo se fai togalaau ina ia maua ai le sili ona lelei o fualaau fualaau faisua i le tau maualalo i le taimi o le mafanafana. E i ai se tekinolosi tau "tamaoaiga," pe fai e tagata taitoatasi / filifilia / fausia auala mo le aveeseina o le maualuga o fua o le laufanua, lelei tele seia oo i le tau o le autumn? O le tali manino o le ioe! I le faʻaaogaina o faʻamatalaga aoga mai le au fai togalaau faʻapitoa poʻo au togafiti tau fale, e mafai ona e ola i ni laʻau e sili ona maualuga e aunoa ma ni popolega ma tau maualuga.

Kukamui fualaau

1. Saunia o fatu mo le lulu

Ina ia faʻaalu se taimi ma i le vave amata e maua ai ni vaʻai faʻafeʻau, e mafai ona e togafitia fatu ma mea e faʻaleleia ai laau toto. O nei sauniuniga e aofia ai le masima o le masima o mea manogi, lea e faʻatau atu i lalo o le igoa "Energene Aqua". O le fualaau faasaina e faia mai mea masani masani, e faʻaaoga ai tekinolosi faʻapitoa ma e matua faʻapitoa lava ona faʻaaogaina. O le lelei o le sauniuniga e taua tele, aemaise lava pe a ua leva (mo mafuaaga eseese) lulu, totoina fatu laiti (petunias, mo se faataitaiga), fatu laau ma se mea e sili ona taua faigofie faigofie aʻafiaga (kukama).

A faʻaaogaina mea e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe, o le a oʻo atu lava i fafo laau e aunoa ma le faʻaogaina o laau. O le fualaau faasaina e faaosofia ai le tuputupu ae ma le atiina ae, e puipuia ai laau mai tulaga leaga pe a fausiaina ma totoina laau i le taimi o le tuputupu ae. O le fofo masani "Energene Aqua" e aofia ai elemene ma isi vaega e fesoasoani i le faaputuputu o vitamini ma isi mea aoga i fualaʻau, faateleina le gaosiga e 30-40% ma faatelevave le matuuga o oloa mo le 1-2 vaiaso. E le gata i le faʻaaogaina o fualaau faisua, "Energene Aqua", ae le gata i isi mea totō (fugalaau, togalaau, pipi).

Mo vaipanoa ma sina vaitaimi mafanafana, o totogo ma le tuai o tamato e ola na o greenhouses e ala i le totoina saʻo i totonu o le eleele poʻo le totoina foi o laau toto. I nofoaga malulu o Rusia, o le vaseina o fatu e faia, lea e faaitiitia ai le taimi o le germination, faateleina ai le malosiaga o le germination. O lenei faagasologa e mafai ona suia e ala i togafitiga ma se stimulator tuputupu aʻe mo fualaau o Energen Aqua. Pe a totoina ile eleele, o togafitiga o laau ma Energen o le a faateleina ai lo latou tetee atu i tulaga leaga o le tau.

I luga o fatu laiti (petunias), o le varnalization e suia i le lulu i lalo o le kiona. I lalo o le kiona, o fatu e amataina le faʻaleleia (o le faagasologa talafeagai mo fatu) ma le vai faʻafefeteina ua toso i le vaega lelei i le eleele. Soo se faauo, e foliga mai i le aso 4 - 5 aso. O lenei faiga o le faʻamalosi e faʻaaogaina foi i isi fualaau aina ma fatu laʻititi (lobelia, strawberries). I le leai o le kiona, e totoina ai fualaʻau laiti i luga o le palapala e togafitia i le faatupuina o le tuputupu ae o "Energene Aqua", ma sosolo i aso uma e ala i suauu pipi ma se vailaau lelei seia oʻo ina tupu mai laau. Fog spraying suia le kiona ma tafe fatu i le susu susu.

Manulele natura "Energene Aqua"

2. Lauina o fualaau

O le luluina o fatu e mafai ona faia i totonu o soʻo se koneteina ua saunia: i tamai fata (laupapa, mai pepa pepa), pusa paʻu paepae, palasitika ma ipu. O le pusa eleele o loʻo faʻapipiʻiina, faʻapipiʻiina i le susu, ae le susu, ma o fatu o loʻo taatia i luga poʻo le malolo o le 0.5-1.0 cm i le 4-5 cm i se auala masani. I le va o laina le mamao e oo atu i le 5 cm. E sili atu ona aoga le luluina o fatu i ni ipu eseese o le 1-2 fatu, ma tuu ia pusa i totonu o se pusa masani. E sili atu ona faigofie le fatuina o ia lava tulaga ma tausia lelei fualaau.

O le aʻa o kukama e le taliaina ai le gaosiga, o le mea lea e sili atu le lelei o le totoina i totonu o koneteina poʻo ni atigipusa e maua ai ni siaki eseese. E mafai ona lūlūina fualaʻau faʻaputuina i luga o taʻavale, o le a le faʻapipiʻiina ai aʻa laiti pe a tutupu ae i le tasi polo.

Faʻalogo lelei! O fualaʻau ua ola aʻei totonu o ipu mafolafola ma kaseti laititi ua toetoe lava a le maʻi i se vae uliuli.

O fualaau e ola aʻe i kaseti ma ipu e le manaʻomia ai le tipi, lea e faʻalautele ai le vaitau o fatuga i ni nai aso. Ole auala e le o totoina ai laau e mafai ai ona e ola maloloina lelei, e le faʻalauteleina le vaitaimi ole tuputupu ae.

3. Metotia a Tinamatua o le totoina o laau toto e leai ni laau toto

O le tele o fai togalaau latou te fiafia e totoina le fatu fou ma le tuai o ituaiga o tamato e leʻi faʻamautuina mo le taumafa fou. O nei ituaiga e iai fualaʻau tele, o se manogi faapitoa o le tumato, ma le maualuga. E umi se taimi e maua ai. Ae o nei ituaiga e tele, e oʻo i le 2 - 3 mita le maualuga. Ina ia faʻaitiitia le maualuga, totoina tamato sili atu sikuea, e faʻaaoga e fomaʻi le metotia lenei:

  • lūlūina fatu e faʻatinoina mo le masina e tasi na fautuaina talu ai ituaiga ituaiga; o lenei mea e mafua mai i le vaitaimi o le aʻafia o le seleseleina o fatu;
  • ua vave ona ufiufi fua o laau i se ata tifaga ma tuʻuina atu i se nofoaga mafanafana;
  • o loʻo faʻamauina pea le susu o le eleele (le susu) e ala i le pulupulu mai se fana moli, ma o le vevela o loʻo i totonu + 24 ... + 26ºС; afai e susu le eleele e tatau ona vave faʻamago: ia sii aʻe ma solo le ata, sasaa le eleele i se mea lamolemole o le oneone vevela po o le koko niu; e mafai ona faʻapipiʻi le hydrogel i le tuufaatasiga o le faʻafefiloi o fatugala mo fatugala, lea o le a faʻafefe ma faasolosolo malie ona tuʻuina atu le susu tele i laau;
  • faatasi ai ma fualaau tetele, e faʻaitiitia le vevela i le aso i le 16 ... + 18º, ma i le po + 12 ... + 14ºС mo le 5-7 aso;
  • o fualaau e tatau ona faʻamalamalamaina mo le 2-3 itula i le taeao ma i le afiafi ma ni faʻalaʻolaʻau poʻo le faateleina o le susulu o le moli faʻatasi ma se lau o meaai; "Auala a tina matua" e faatapulaa ai le tuputupu ae o laau totő ma sosoo ai ma pulusua muamua o loo faia i le maualuga o le 10-15 cm mai le palapala (ae le 70-80 cm); le aofaʻiga o fua o le seleselega e le faʻaititia;

A oʻo ina oʻo atu le laau i le maualuga o le 15-20 cm ma le faʻavaeina o le 2 i le 4 paipa o laʻau moni, e teuteuina fualaau i lalo o le cotyledon, ma tuʻu ai se tamai laau. O le totoina o laau, aʻo lei totoina i totonu o pusa ua saunia, ua tuʻuina atu i totonu o le vaipuna poʻo le vave totoina i totonu o se koneteina (e sili atu le tasi i totonu o se potati). Ina ia saunia le fofo o le sui, o le sauniuniga o le "Cornerost" poʻo le Indolyl-3-acetic acid e faʻaaoga.

O le laau tipi ua tanu i totonu o le eleele i laʻau cotyledon. I luga o le laau, o le eleele o loo faapipiiina lemu, faasusuina i se vaifofo ma sui i le pito i luga ma se tioata tioata (e mafai ona e tioata) e fatuina ai se gaosia o le greenhouse. O lenei metotia e le o se mea e filifili ai, o se fatu laau e maua ai se aʻa e toe totoina atoa.

O le totoga e vave ave i se mea pogisa pe ufiufi i mea pouliuli ma teuina i le vevela o le 22 ... + 24ºС mo aso e tolu. Ona aveeseina lea o le paʻupeʻape, o pusa ma vaʻai o loʻo faʻapipiʻi i se mea susulu ma faʻaitiitia le vevela i + 18 ... + 20 ° C i le ao, ma i le + 14 ... + 16 ° C i le po.

E le vave amata ona ola laau o loʻo aʻafia. Mo se taimi, o le aʻa o le a tupu, ma o le taimi lena e amata ona ola ai laau totō. O le aʻa e amata ona vevela, o laulaau tuai e tupu i le lapopoa ma o foliga fou fou. O le fua o le fatu e 75%.

O fua o le aʻa o le totō o laau toto i le fale, e saofagā i le vave ona maua ma le faʻamalolo o fualaʻau maloloina. O le fualaau faasaina o Kornerost o loʻo maua i foliga o capsules poʻo papalama o le 0.1 g, lea e salalau i le vai i le vevela i le potu i le 2-3 minute. Le saunia o se fofo galue a Kornerost mo fualaau totato, pepa suamalie, kukama, 1 capsule / tablet i le 2 lita o le vai ua lava. I lalo o le totōina o le laau toto, sasaa atu le sipuni se tasi o le vaifofo galue. Pe a fafagaina laau, o le faʻaaogaina o le Cornerost e faʻamalosia ai mo le totoina o le 2 l o le fofo taulima i le 1 sq. m sikuea. Faʻasalaina o le palapala ile laʻau e le amata muamua nai lo le vaiaso talu ona totoina. E faʻaopoopoina le tausiga o le tausiga, o le totoina i se nofoaga tumau e faʻatinoina e tusa ai ma le taimi ma le tulaga o fualaʻau.

O le faatupuina o le tuputupu aʻe o le toto "Corneros"

O Cornerost ei ai meatotino nei:

  • faʻaolaina aʻa aʻa o tamato, pepa suamalie, kukama ma isi fualaau faisua, fugalaau ma fualaau aina,
  • faaleleia le ola i le taimi o le pikiina ma le faapipiiina,
  • faʻapupulaina le faʻamaʻiina i faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi,
  • faʻalauteleina le gaosiga ma faʻateleina lona matuitui.

Kornerost, e pei o Energen Aqua, e aoga i le lūlūina ma le tausia o fualaau e le gata o tamato ma pepa suamalie, ae faapea foi kukama ma fualaau aina laiti. O le faʻaleleia o fatu, totoina o laau (pe'ā tatau ai) ma le fausiaina o fatuga, fua o tagata totō ma laau totō, faʻamaʻiina poʻo le galo o aʻa o fualaau aina ma fua laau e vave faʻavaveina ai le aʻa, faʻaleleia ola, ma faʻaitiitia ai le aʻafia o fua. O le faʻaogaina o sauniuniga a Cornerost ma Energen Aqua o le a faʻaitiitia ai le taimi ma le tau o le lūlūina ma le tausia o togalaau eseese ma togalaau.

E mafai ona maua faʻamatalaga faaopoopo i luga o luga o luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani Technoexport