Laʻau

Flax

O lenei laau toto ua i ai aʻa anamua, ma o le mamalu o ona aoga aoga e mai io tatou tuaa. O le uluai uunaiga lelei e mafai ona maua mai le foliga mai o le muka. Blue, beige ma lanumoana lanumoana o fugalaau e matagofie i le matagi. Latou, e pei o le galu o le sami, e faasolosolo mai i lea itu i lea itu. O lenei laau maaleale ma le palasi e matua ofoofogia ma e fiafia i lona matagofie ma le mama.

Flax o se fale maloloina. O ona aʻa e aofia ai le tele o fiva, ma le suauʻu i le vitamini ma vailaʻau eseese e tuʻi mai fatu. I taimi uma lava, o le ie lino malosi na faia mai le lino, lea na lanuina ai lavalava ma le tele o mea aoga mo le fale. Soʻo se faletalimalo o le a mautinoa lava e maua ie solo ma ie laulau, ma lalaga lino i aso sili ona manaia ua manatu o se tasi o mea sili ona lelei.

O le laau e tele mea aoga ma faʻamalolo. O le Flax o loʻo faʻaaogaina i vailaau faʻapitoa ma i le cosmetology e avea o se sui tauleʻaleʻa. E faigofie ona tupu, e le manaʻomia se tausiga faapitoa. O le laau ua manatu e le lelei le tau o le tau, tau, nofoaga o le totoina ma tuutuuga o le taofia.

Eseese ituaiga ma ituaiga eseese o le flax eseese i le lanu ma le paolo. E le gata ina lanu-lanumoana. E mafai ona e maua fugalaau ma mumu mumu, ma le lilac, ma toetoe a paepae. O fuālaʻau galue e amata ia Me, o le tau mafanafana uma lava ma e gata i le taufaʻaiuiuga o le autumn (tusa ia Novema). E seasea ona maua ni laau o le a maua ai le matagofie ma le manogi mo le umi. O le fugalaau e faaauau pea e aunoa ma le faalavelaveina - e suia ai se fugalaau fugalaau, o mea fou e tatala vave.

Ina ia mafai e laau ona faʻaalia uma o latou gaosiga teuteu, e tatau ona faʻanofoina pe a maeʻa. Tuu se mamao pe a ma le sefulu senetimita i le va o laau. O le a vave ona latou maua le malosi ma amata ona tatala a latou manogi tele.

Faʻaleleia fale ma tuputupu aʻe

Ua totō le laʻau i se nofoaga susulu malamalama. O le eleele e mafai ona avea ma se mea ae na o le aau. O le faʻaleleia o eleele e faia i le tautoulu po o le tautotogo. O fatu na lūlūina aʻo leʻi oʻo i le taumalulu e lelei ona puipuia O le saogalemu mai le malulu, o le a latou malosi. O fatu e totoina i ni lua e le sili atu ma le lua senitimita, e masani ona faasūsū. E le fiafia le laau ile palapala malulu ma faʻafefe ai le lamala. Afai o le tele o timuga e pau i le vaitau o le tau vevela, ona le manaʻomia ai lea o le faasusu faaopoopo.

O fua muamua o fatu fatu e aliali mai i le lua i le tolu vaiaso, ma a maeʻa ni nai vaiaso aua neʻi galo e vevela. Aʻo le i faia ni pulumu, e fafagaina le launiva i le fuga. Mo lenei mea totino, o soʻo se mea faʻaleniina (mineral) poʻo le mineral (faʻapipiʻi faʻapitoa) e talafeagai.

Talosaga lau

O le lalaga teuteu o se elemene taua mo le teuteuina o lau togalaau. Uluai ata o fugalaau ma le ofoofogia o le matagofie - o mea ia e le gata i tagata e ona, ae o malo foi, tuaoi, pasese-ane o le a latou tilotilo i ai. E mafai e le paʻu ona ave lona nofoaga talafeagai i togalaau fugalaau uma.

Faʻavae vailaʻau faʻaleagaina, faleopathy - o vaega nei e lagona ai e le lino ia lava. O fatu laʻau o se mana faamalolo mo le tino atoa. O loʻo i ai se tele o fuainumera aoga e mafai ona faʻaleleia lelei le soifua maloloina.

Fatu Laʻau:

  • Faʻamalosia ma faʻamalosia le puipuiga
  • Faʻamaʻosaʻo le faʻafitauli o le hormonal i le taimi o le menopause
  • Faʻaleagaina le metabolism faʻamaonia, aveese le toxins
  • E iai o latou aʻafiaga.

Afai e te manaʻo e faʻaopopo le malosi ma "leiloloa" i ni nai tausaga, ona e taumafai lea e 'aina le tasi teaspoon o fatu i taeao uma i luga o se manava gaogao, fufuluina i le vai (ia le itiiti ifo ma le tasi le tioata). Pe a ma le tolusefulu aso, o le ae lagona le malosi o le malosi ma le malosi. O le tino, e pei o le, maua se matagi lona lua - faʻaaliga, tulaga paʻu ma lauulu e mafai ona faaleleia. O fuālaʻau e faʻaaogā lelei mo le paʻu o le mamafa.

O le suauʻu manogi e fautuaina e faʻaaoga e fai ma meafaigaluega e fesoasoani i le iniseti ma faʻamaonia ai le ate. E taua foi o se sui faipule. E iloa foi e uiga i lona faaaogaina i fafo: i le taimi o le massage, i taimi o teuteuga.

O fuālaʻau 'aina ma le suauu faʻatauina e faʻatau atu i falemaʻi uma. O faʻamatalaga auiliili o le a fesoasoani i le saunia lelei o le susu ma faʻaaoga mea uma i le sao sao.

O fatu laau e ola tutoʻatasi o se mea e faʻalelei ai le siosiomaga. Aua le faʻasaoina lou malosi ma le taimi avanoa, ona e le gata o le matagofie e le mafaamatalaina, ae o le toe faʻaleleia foi o lau pusa fesoasoani muamua.