Fugalaau

Auala e ola ai Rhododendron

Aʻo leʻi vaʻaia lenei laau matagofie i na o le itu i saute, o le taimi nei e masani lava ona maua i totonu o o tatou taulaga e le faigata ona tupu. Ae peitai, ae e te leʻi faatauina se togavao i totonu o se ipu, e tatau ona e filifili mo oe lava pe oe maua le avanoa ma le manao e totoina lenei laau ina ia i ai i le lumanaʻi e le aumaia ai e oe lau faʻalavelave pe faʻavauvau.

Rhododendron (Rhododendron)

O lea - na e faʻatauina se laau i totonu o se fagu. Tuu mo le 2-3 itula i totonu o se fagu i le kiona kiona po o le vai tu i luga, ina ia tumu le fale i le susu, ona tuu lea i luga o le faamalama, ufiufi mai le la. I le lumanaʻi, o le vai pe a uma ona mamago le coma. Faʻamama pe faia se fale polyethylene pe a maeʻa le ea.

Rhododendron (Rhododendron)

A oʻo i le vevela o le vevela, e mafai ona totō le laau. E ui i le mea moni o lenei mea o se itu i saute, e sili atu lona lagona i totonu o se nofoaga e puipuia mai le susunuina o ave ma le matagi. O le laau e mama, ae o le tele o vai i le eleele e le taliaina. Ia ma o le mea sili ona taua o le mea lea e tatau ai ona tuʻu se rhododendron. Mātauina 3 tuʻutuʻuga - PH - 4.5-5.5, faʻamalolo ma faʻafefe i le vai ma le susu.

Rhododendron (Rhododendron)

Faʻafefiloi solo solo solofanua, faʻatoʻaga togalaau, fanua o togalaau ma pine paina i tutusa tutusa ma faʻatumu i le 60 i le 60 ma le 40 le lua. Faʻasusu se mea e lelei ona faʻafefiloi, fai se lua o le tele o le apa i luga ma tuu ma le faʻaeteete se mea muamua i totonu o le lua, ae le faalolotoina le ua. Suavai ma mulch susu. O le mea lea, afai e te totoina se rhododendron i se nofoaga talafeagai mo ia ma i se mea talafeagai, o le a le tulai mai ni faafitauli i le lumanaʻi. E le talafeagai le taofia o le palapala ile laʻau, talu ai o le aʻa o le rhododendron e le lelei, e tatau ai ona faʻafeinu i le vai malulu, ma fafagaina faʻamaʻi faʻamalosi mo lenei ituaiga o laau.

Rhododendron (Rhododendron)