Fale taumafanafana

Faʻasaʻo uma cocoer macaroni mai Saina

O se tulaga masani o le ituaiga - sasaa vai mai spaghetti, o nisi oi latou e pau i totonu o le vai tutotonu. Ia, afai e le o se taugata. Ae mulimuli ane, o uo mai Italia ma o latou superpasta e mafai ona asiasi mai i le fale. Ona oʻo ai lea i le le fiafia ma le le toʻa i luma oi latou e fafaga ai le vai vaʻa ma se meaʻai faʻatau mai. I taimi faapena o le leai o se faamoemoe, o le a sau se mea e maua mai i Saina e laveai ai.

Fausia i le alofa

O le oloa e maua mai i le siliki e faʻaleleia le siosiomaga. Faʻafetai i lenei fetuutuunaiga, o le a faigofie ma faʻafefe faʻafefe le talimalo, e aunoa ma le leiloa o oloa. O le masini e faʻapipiʻiina i ni laupepa se lua / ata i le itu o le pani. E lautele lava, o lea e faigofie ai ona latou puleaina. O se taunuuga, e mafai ona e faʻafefe le vai i le lima e tasi, e aunoa ma le fefe e faʻamaʻu ou lima i le uila e tuua ipu.

Colander e mafai ona tatalia le vevela maualuga. O le mea e le faʻapalaina mai vai inu, ma e le mafai foi ona faʻaaogaina mea leaga. O lona uiga, o lona soifua tautua o se taimi e le gata.

O se mea e le masani ai se mea e fai ma siaki e faigofie ona faʻamamā i lalo o le vai taʻavale poʻo totonu o se masini fafie. E le gata i lea, o tagata gaosi oloa na tausia isi uiga o oloa:

  1. Fua faʻataʻitaʻi. Uʻamea - 22 cm, ma se lauulu vaʻaiga - 8 cm. E talafeagai mo ipu, pusa ma tamaʻi vaʻaiga eseese, faʻapea foʻi ma le tele.
  2. Mamanu. I le pito i lalo o le colander o loʻo i ai se paʻu e pei o le gutu e faʻatonutonu ai le tafe o le vai i le itu saʻo. E le gata i lea, o le faasologa o le masini na faia muamua. I totonu o le nofoaga e i ai vaapiapi, umi pupu, ma i luga o le vaalele o loʻo i ai ni pu laiti e pei o taimane.
  3. O le vaivai o le mea. O lea ituaiga masini e puipuia ai le mamafa o le vai. O le mea lea, aua e te popole pe afai e tatau ona e faʻafefe le vai inu i se auala malosi. I tagata uma, e faʻaaogaina lelei pe a fufuluina fualaau aina ma fualaʻau.

E taua foi le gauai atu i le lanu o oloa. E ofoina mai e tagata faʻatau ni ituaiga o lanu lanu: lanumeamata ma le mumu, lagi lanumoana ma le lanu violē, faʻapea foʻi ma le uliuli. E ui lava o se mea e le mafaamatalaina mea teuteu, ae ui i lea, o le a avea ma ona nofoaga tatau i totonu o le umukuka.

O le mea na fuafuaina i le faʻatauina

O le mea moni, o faletua uma e manaʻo ia i ai se mea e maua ai se mea e teu i totonu o lona fale. Ae ui i lea, o le tuʻuina atu o le tau e tumau pea i luma. O le mea lea, i luga o le upega tafaʻilagi a le AliExpress e mafai ona e maua mea nei:

  1. O le tau o le oloa e tau ai le 301 ru. O se tau faʻatauga lea. Faʻasalalau mo le faʻaleleia e tusa ma le 89 ruʻu.
  2. O le au faatau na talosaga 348 rubles. Tau fua 81 taupu.
  3. E na o le 322 rubles ae le o se penny sili atu.

O le eseesega i le tau e mafua mai i le tele o mea. Ae ui i lea, e faia e le tagata taʻitasi se filifiliga, e fuafua i le talaaga o le tagata faʻatau. Ae ui i lea, o nei oloa e taugofie nai lo isi faleoloa i le initaneti. O iina latou te faatauina atu ai mo le 1,298 ru. Faatusatusa i foliga.