Meaai

Laʻau o povi

O le suauu o le povi mo le lisi o aso taʻitasi o se kosi muamua e le manaʻomia ai le tele o faafitauli. O le povi ua kukaina mo se taimi umi, ae e le manaʻomia ai se toʻaga: tuu le apa i luga o le ogaumu, ma e mafai ona e faia lau lava mea, ia manatua e teu le taimi. Ona matou tipiina lea o fualaau faisua, sasaa le susu ma, a uma pe a ma le afa itula, ua sauni le paluga pipi.

E masani ona kuka i le kuka kuka, soup ma borscht i le kapisi paʻepaʻe. O le taimi lava, pe a le o lata mai, sa ou faaopoopoina Peking beef i le sua. Talu mai lena taimi, na o le pau lava le auala na ou kuka ai - i le faagasologa o le kukaina i totonu o le umukuka o se manogi ese, ma o le tofo o le mea ua maeʻa e eseese, i loʻu manatu, mo le lelei.

Laʻau o povi

O lea e faaopoopo i se meaʻai suamalie muamua i le laulau o loʻo i ai foi se meaʻai suamalie sapalai, saunia le susu i le aso na muamua atu, tuu le paluga i totonu o se fagu mo le po. O aano o manu o le a vaivai ma malie.

Taimi e kuka ai: 3 itula
Auaunaga Per Container: 6

Meaʻai mo le Oona Oona.

Mo le suamalie:

  • 1 kg o le lafumanu ma ponaivi;
  • 3 laupepa lanu;
  • se fusi pasili;
  • 1 'ulu le aisa;
  • 1 kalama;
  • le masima.

Mo le kuka:

  • 120 g o aniani;
  • 200 g kati;
  • 300 g pateta;
  • 250 g laka cabbage;
  • 150 g seleni;
  • 15 g o fatu o fenupreek;
  • 5 g o oregano;
  • masima, fuālaʻau manogi, pepa uliuli, gaʻo.

O se metotia e fai ai sou suauu.

Pipi falaoamata kuka. I lenei fua, ou te kukaina mai le lafumanu aano ma ponaivi, e kuka mo se taimi umi, e tusa ma le 2 itula. O le a le manaʻomia e le povi paʻu le itiiti ifo o le taimi (1-1.5 itula).

O lea la, fufuluina aʻu aano o manu, tuu i totonu o le apa, sasaa 2.5 lita o le vai malulu. Faaopopo i ai le ulu o le sipuni lapisi, kapiti, laulaau lauusiusi ma sina fasi pasili. Liligi 2 teasisi o le masima laulau. A uma le fufuluina, aveese le pulu, faʻaitiitia le vevela ma tapuni le pani ma se tapuni. Cook mo le 2 itula.

Tipi le pipi tipi

Tatou tuu le aano o manu i totonu o le susu mo le 30 minute, ona faamama lea o le susu, aveese le aano mai i ponaivi, tipi i totonu o kupita.

Umu aniani ma mea manogi i totonu o se apa

Matou te faia se fualaau faisua. Oti maoti le aniani. I totonu o le palu pan tatou te vevela soʻo se suauʻu fuālaʻau leaga (faʻalelei). Faaopopo le aniani, fenugreek fatu, oregano. Fuga le aniani i mea manogi seʻia oʻo ina manino.

Faʻaopopo le kāloti kuka

Grate le kāloti i luga o se pupuʻu, faʻaopopo i le apa pe a sauni le riki. Uu le kāloti mo le 5-6 minute.

Faʻaopopo le seleni seleni i le fuga

Otioti seleni i totonu o pusa, lafo i totonu o se fagu, tao mo le 5 minute faatasi ai ma fualaau aina. E mafai foi ona faʻaaogaina le aʻa o le Celery e fai ai lenei ipu. E tatau ona vaʻaia ma togiina.

Sulu le kāpeti a Beijing ma faʻaopopo i le apa

Matou te faʻapipiʻi le kuki a Beijing i fasi manifinifi. Nai lo o le tipiina o kapeti, e mafai ona e faʻaaogaina le kapisi paepae, ae ui i lea, e sili atu le lelei o Peking ma le lafumanu.

Falafola le palu pateta

Matou te fufulu mama pateta, tipi i totonu o ni tamai cubes, ma lafo i totonu o le fagu pe a uma le kapeti a Saina.

Liligi fualaau faisua ma le paluga o le paluga na saunia talu ai nei ma aumai i se vevela

Sasaa fualaau faisua ma le susu o le paluga o palu, ma aumai i se vevela ile vevela vevela.

Kuki le suauu pipi mo le 40 minute i luga o le vevela vevela

Matou te faʻaitiitia le kesi, kuka le kuka pipi mo le 40 minute, e tatau ona tapunia le pan. I le faaiuga o le kuka, sasaa le masima laulau ma le pepa uliuli e tofo.

Laʻau o povi

Aʻo leʻi tuʻuina atu le paluga pipi, tuʻu se fasi fasi meaʻai i luga o ipu taʻitasi, sasaa le kuka, faʻapipiʻi kirimoa. Fafasi i fualaau aina fou ma pepa palapala, galue vevela.

Sa saunia le kuka o le povi. Le fiafia tele!